Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 14:22:05
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: ZAVICAJ2011 Dobro je,nalazi i posle mesec dana ništa bolje. Od sutra počinjem da kombinujem Euthyrox 50 i 25. Nemoj da ti bude zao, sve dok sve nedovedes u red i sve bude dobro postupak nikako nemoj zapocinjati, posle bi ti bilo zao sto je neka sitnica sve pokvarila. zato polako brzo ces sve srediti i radovacemo se ubedjena sam
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:02:06
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cekisha dobrodosla, suprug i ti imacete razgovor sa dr, na razgovor treba da poneses svu dokumentaciju.Tada ce ti odrediti terapiju i pitati vas kada hocete da udjete u proces . Ja sam imala konsultacije 03.03 a sada sam na diferelinu, za koji dan treba da pocnem sa stimulacijom. E sad drage cure mene zanima koji dan ciklusa ste krenule sa stimulacijom, meni ce biti cetvrti dan jel to nije kasno??? Please help
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:11:04
|
|
|
|
17 joka
|
Cekisha dobrodosla, svu dokumentaciju , dogovor oko postupka seme itd. Srecno Crvenokosa ok je to tako dr. zna kad i sta budi bez brige, uskoro ce to nek bude srecno i bebicetno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 15:14:09
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
20-tog sam popila zadnju pilulu a oni su mi rekli da dodjem na kontrolu 25-tog iako ne dobijem a ja sam vec dobila. Buni me to jer sam rano dobila, hvala na brzom odgovoru
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 17:01:56
|
|
|
|
17 joka
|
ma sve je to ok uvek se dobije 3-5 dana posle pilule budi bez brige rekli bi oni da nesto nije dobro
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.5.2016 19:32:37
|
|
|
|
cekisha
|
Hvala vam devojke Nadam se da će sve biti u redu, jer sam prošle godine imala vanmatericnu na desnom jajniku, pa se malo plašim stimulacije, kako će on to sve podneti i izdržati. Čitala sam neke postove za stan, ali to je bilo davno. Dal cu to uspeti da pronađem? Izvinite, ja napala sa sto pitanja.. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 13:05:17
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosice, jel počela stimulacija?Držim palčeve :-)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:52:45
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Upravo sam se vratila iz Valjeva, od danas zvanicno pocinjem sa stimulacijiom.Od boca imam Diferelin i Gonal F 150j Danas je bas bila guzva, ekipica je extra U ponedeljak opet na kontrolu. U principu sve je ok samo sto mi je dr rekao da na levom jajniku verovatno nece biti folikula kao sto sam i pretpostavila
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:53:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zavicaju hvala sto si se setila
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:56:36
|
|
|
|
Yellena008
|
Crvenokosa ti si moja sugradjanka,drzim fige da bude sve kako treba. Puno srece zelim i tebi i ostalim zenicama koje su u procesu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 14:58:35
|
|
|
|
Yellena008
|
Crvenokosa puno srece ti zelim kao i ostalim zenicama koje su u procesu. Ja sam iz Loznice pa moram podrzati svoju sugradjanku. Naravno drzim fige svima koji su u procesu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 21:24:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvalaaaaa u ovoj grupi nas ima dve Loznicanke
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.5.2016 21:27:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Bravo. Samo nek bude uspesno. Zelim vam trocifrene bete i lepe bebice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 16:59:40
|
|
|
|
Lavica78
|
Bravo Crvanokosa Ja te se prošle nedelje setila, ali kad sam preračunala shvatila sam da je rano za terapiju. Znači, počelo je počelo Držim fige i očekujem podroban izveštaj Mi u ponedeljak prošli drugostepenu komisiju. Do kraja juna očekujem i poziv iz Valjeva na konsultacije. Možda sam malo optimistična, ali znam da kod njih ide brzo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:02:08
|
|
|
|
Lavica78
|
Cekisha, šta si uradila za stan? Ne znam odakle si i da li će biti potrebe da boraviš u Valjevu. Ja sam iz Beograda i dolazila sam na 2-3 dana na kontrolu i po terapiju. I posle transfera sam išla odmah kući.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:23:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala Lavice i ja se nadam srecnom ishodu. Ja ne znam da li je to normalno ali ja se nesto od Gonala ne osecam dobro, bezvoljna sam, boli me glava...sinoc mi je bilo bas lose.Mada i umorna sam i preopterecena mozda je i zbog toga. Ja mislila od stimulacije da cu biti extra raspolozena kad ono kontra,a pricali su mi da su od stimulacije bili raspolozeni, nasmejani...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:25:41
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam konsultacije imala posle mesec ipo dana,relativno je brzo, mada kada nesto toliko cekas vreme nikako da prodje
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 17:33:26
|
|
|
|
Lavica78
|
Obzirom da sam brzinom svetlosti prošla prvostepenu i drugostepenu komisiju, nadam se da će i konsultacije brzo doći. Kad bude, ja i onako u proces ne bih išla pre septembra. Prvo opuštanje i more, pa onda akcija Mene je microgynon ubijao u pojam, a pila sam ga 45 dana. Stimulaciju sam odlično podnela.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 18:34:55
|
|
|
|
cekisha
|
Ja sam iz Cacka, nije toliko daleko. Ali ne bi imao ko da me vozi na 2 3 dana jer mi je muz uglavnom na putu. A i mislim da će mi prijati da se malo sklonim od svega i budem sama, a i Valjevo je lep grad. 😀 Našli smo neku kuću, pa cemo pogledati kad odemo na konsultacije.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 18:39:46
|
|
|
|
cekisha
|
Lavice mi smo 11 maja prošli drugostepenu u frontu, a na konsultacije smo pozvani 2 juna. Tako da ocekuj brz poziv iz Va.. 😀 🙌
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 21:25:07
|
|
|
|
17 joka
|
Crvenokosa za dosta jc. i embriona Lavice znaci posle leta proletece vreme Cekisha, cacanko moja i vama puno srece
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 22:17:07
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke,RFZO ce da predlozi trecu VTO o trosku drzave,jutros bilo na TV... Da li neka od vas zna da li za inseminaciju trebaju da budu hormoni ,tj. TSH ispod 2
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.5.2016 22:42:55
|
|
|
|
17 joka
|
mislim da netraze da bude 2 ali bi valjalo zbog sebe prvenstveno da bude sto bolji
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 14:40:35
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Evo i danasnjeg izvestaja Na desnom jajniku ima folikula svi su iste velicine,na levom nema nista i dosta malih folikulica. Iskreno mislila sam da ce ih biti vise ali opet bitan je kvalitet a ne kvantitet. Endometrijum devet koma nesto...sledeca kontrolica u sredu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.5.2016 16:31:21
|
|
|
|
Lavica78
|
Lepi rezultati I kao što si rekla, bitan je kvalitet Ja sam na prvom UZ imala samo 2, na sledećem 3, posle je doguralo do 8, ali su se zapravo samo te 3 oplodile. Ako ću da biram između 3 i hiperstimulacije, biram 3
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?