Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 18:24:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dans sam u jednoj temi citala da se ubacio neki muski ali brzo je pobegao
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 18:48:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kakve ste zenee sad cu da vidim sta je covek pisao Mi do sada setali da iskoristimo lep dan koliko je moguce lep u oktobru
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 18:59:11
|
|
|
|
Milena18
|
Hahaha ko vam je taj Aca Lukić, je l' on to danas pisao? Pored svih seksi tema, njega interesuje kiseli kupus. Fin neki čovek. Domaćin Ovo moje dete bi danas samo da spava. Šta li će biti noćas... Imam još kolača sa malinama od juče, šaljem svima po parče...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:00:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Ovo moje dete bi danas samo da spava. Šta li će biti noćas... I moj isto... evo sad se borimo..animiram ga jos malo da izdrzi.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:00:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, svake druge nedelje popodne imamo otvorena vrata. Roditeljski se ionako svodi samo na informacije o svemu i svačemu.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:02:38
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje se sjetiste Ace face Ovde bi nastao opsti haos kad bu muski dolazili
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:03:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj majko, pa kad je bi taj što kiseli kupus? Mi vozdili decu do doktorke, dobre su, Anđi mali crveno grlo, uzela sam tantum verde, i da vadim slinice i to je to. U petak da ih odvedem da daju krv i uzmu ima bris nosa.
< Poruku je uredio suzi kju -- 26.10.2016 19:11:31 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:28:51
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Emicee aca je bio faca, secam ga se. Suzi da brzo ozdravite.😘 Meni sveki odvela decu, pa mm i ja malo gledali filmove😆 Sada razmisljam o jelu..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:32:21
|
|
|
|
eca89
|
Joj Masnice niste valjda stvarno gledali filmove ! Mm i ja nikako nismp bili samo otkas se A.rodila, a tako bi nam godilo!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:34:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala druga, ja se sve nadam popustiće ih, a oni već pet sest dana ih drži. Kakve filmove to gledate? Ja nemam vremena za filmove, kad uspavamo decu ja trčeći idem u krevet, samo da bi koji minut duže spavala
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 19:36:50
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha eco , ove filmove sa rr, ne prave, nema se vremena za to.😂😂😂
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:08:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj zene jedva sam uspavala decu... Sad da budim mm
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:17:28
|
|
|
|
isidora88
|
ja cekam starije dete da dodje sa treninga, beba nece da spava, crkla sam danas
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:50:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
Masnica je bila pod utiskom tema Moje dete jedva docekalo kupanje , spava ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:52:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi tek sad da počnemo s kupanjem, pa mleko i spavanje.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:54:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I moji pajke a ja sam izlomljena, istrenirao me je popodne posteno
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:55:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emice ne bi nastao haos sa muskima , brzo bi mi to resile , vidis ovog jednog komarca sto povremeno prozuji , odma ga sabijemo u cosak , vidim i prati se gde je ostavio trag
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:55:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama to kupanje samo rastera san... obe su mi takve cim se okupaju oci se otvore i nista od spavanja jos sat dva...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 20:59:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Beba sad zaspala, budna od sest sati. Ja necu filmove da gledam, ljuta sam na mm.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:05:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja vise ne jedem uz telefon dok citam rr
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:05:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ivana strajkuje,ja idem da spremim veceru , i idem da se kupam i namontiram kosu , mogla bi u izlazak
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:15:09
|
|
|
|
branki*
|
Mm ode na fudbalaupravo uspavala decu,paaaa...mogla bih i ja u izlazak
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:23:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja mogu samo na terasu da izadjem, moje dete je jos budno
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:40:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta sluzite ovde? Ja bih neki kremast kolac i pivo limun.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 26.10.2016 21:42:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
Niko nista ne sluzi u kafani pobegao nam konobar u sexy teme
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
najvise vam se svidja:pisuljicaSrna (
25%)

Maša (
51%)

Mišel (
24%)
Ukupan broj glasova: 72Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!