Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 10:43:14
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: emicaa RR Vidim i jutros glavna tema seks Jos ih drazi od juce Ja jos sebi nisam dosla.. vcerovtano danas ni necu .... Nisita došla sebi, od sexa? Hahaha, i ja to pomislih kad sam pročitala. Ali možda je mislila od nespavanja...ili ipak ne
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 10:51:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ipak mislim da joj se bebac previše puta budio Mada, u pauzama....
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 10:54:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja ne znam zene sta je od juce pun mesec , sve ste se nadigle . Od sad ce mi asocijacija na nagradne igre biti sex
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 10:55:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Nije pun mesec, bas sam juce gledala kalendar mesecevih mena
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 10:57:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Izgleda ne treba pun mesec , dovoljno je malo da se cacne , kao zapete puske
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:07:24
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Ja ne znam zene sta je od juce pun mesec , sve ste se nadigle . Od sad ce mi asocijacija na nagradne igre biti sex Anim tako je godinama unazad, jos neka anonimna i eto ga slag na torti😂😂 Sad mi zao sto ne igrsm nagradne igra vise😂😂😂
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:18:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sad sam usisala , i uspavala D . Idem da brisem prozore , ubi me ova PVC stolarija bela , svaka tackica se vidi , ove muve treba spaliti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:20:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad smo kod nagradnih igri, mame jel ste slikale bebe i decicu za kalendar? Ajde, slikajte, jedva čekam da vidim slikice i glasam.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:25:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam juce slikala moju ma nece da se nasmeje nikako... jos trlja onu penu rukicama pa u oci i haos... Dranje i nista od slicke
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:30:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobra je ta nagradna, al mene posle tako mrzi da ganjam ljude po fb da lajkaju, to mi je najgori deo Pa jos ako me pitaju "zasto, kako...". Ove godine odmaramo, od pokusaja ulova mirne poze u kadi ili van nje, ne znam sta mi je teze uloviti. Al cemo da glasamo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:34:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nisam zainteresovana pogotovo ako se glasa preko lajkova... ne volim to..ustvari prezirem.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.10.2016 11:35:07 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:36:16
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Anim isto. Evo poslala decu sa sveki, ja ribam, cistim, virnem na rr... Mi ne ucestvujemo i ne kacimo decije slike vise na rr😆
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:37:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 IZVORNA PORUKA: suzi kju IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: emicaa RR Vidim i jutros glavna tema seks Jos ih drazi od juce Ja jos sebi nisam dosla.. verovtano danas ni necu .... Nisita došla sebi, od sexa? Hahaha, i ja to pomislih kad sam pročitala. Ali možda je mislila od nespavanja...ili ipak ne Jaoo zene kakve kvarne misli imateeee.. mene ne ispavanu da zezate .. eto jedino je Ivancica shvatila na pravi nacin ....ccc
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:40:12
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ma pusti Ivanu,ona ima najkvarnije misli,sad malo prodaje finocu pojavilo se sunce,posle rucka bjezimo u setnju
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:43:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Ajde ajde...digla sam vam jos khm tema, kad je bal nek je maskenbal
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:47:30
|
|
|
|
Animsaj9
|
E UM jesi ti nasla ko je objavljivao slike ? Mi ucestvujemo ,uhvatila sam D nekako
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:54:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bice lep dan, zao mi da ne izadje napolje al ja nemam zivota u sebi a ne da idem u setnju
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:55:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi cemo ici do babe i dede
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 11:59:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha , emice, obožavam te. Ma, meni je previse ocigledan nik, inače bi pisala svasta
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 12:17:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emica barabica
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 12:55:19
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Dobra je ta nagradna, al mene posle tako mrzi da ganjam ljude po fb da lajkaju, to mi je najgori deo Pa jos ako me pitaju "zasto, kako...". Ove godine odmaramo, od pokusaja ulova mirne poze u kadi ili van nje, ne znam sta mi je teze uloviti. Al cemo da glasamo. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja nisam zainteresovana pogotovo ako se glasa preko lajkova... ne volim to..ustvari prezirem. Za glasanje za fotke za kalendar: Članovi i posetioci portala www.ringeraja.rs će biti u mogućnosti da svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj) odaberu 100 najsimpatičnijih fotografija od 15.11.2016. do 5.12.2016.godine. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija, po jednu za svaki mesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija biće prikazano na stranici www.ringeraja.rs. Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova). Dakle, biće glasanje isključivo na rr od strane članova, da bi se glasalo mora da se potvrdi mail i nema dupliranja glasova. Glasanje se kontroliše te neće biti dozvoljeni spec za to napravljeni mailovi, a nakon toga poseban žiri ( fotogrfi, novinari... ko već, u svakom slučaju ljudi koji se razumeju u tematiku) biraju od prvih 100 fotki onih 12. Tako da veće fer plej igranje dugo nemamo Ajte bre, ionako rr ima najlepšu decu, dajte dokažite to. Ja bih mog zlikovca prijavila al ne mogu, pravilnik ne dozvoljava
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 13:02:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Jaoj, opet da se bacam u lov na nemirka...kuku On i kad spava nije miran A tek kad vidi foto aparat, samo ruka krece ka istom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 13:06:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znaci treba fotka dok se kupa ... jojj .. ajd probacemo pa ako uspemo nesto dobro da uslikamo postavicu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 13:10:05
|
|
|
|
lesica
|
Ili kad se okupa pa je umotan u peškir, ili tako već nešto. puno rzagaćenosti nije dozvoljeno, i tako nekako Elem evo nam lepog PRAVILNIKA tu su detalji o kvalitetu fotke zbog štampe, predlozi, šta objavljujemo šta ne...
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 27.10.2016 13:10:31
|
|
|
|
Khaleesi
|
Lesice ja procitala pravilnik i pise moze i posle kupanja mackanje u peskiru i slicno ali da se ne vidi nikakav brend i marka jel tako?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?