|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
18.12.2016 15:16:22   
Anck Su Nmaun
Jao Voci verujem, samo kad ti proleti kroz glavu sta bi moglo biti.
Mi smo danas napokon prvi put ruckali u stolici user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 826
18.12.2016 15:52:41   
emicaa
David se opet uspavljuje,danas bi samo spavao.Kakvo je vrijeme razumijem ga.Dora gleda neki nevjerovatno glup crtani i kida se od smijeha.
Ivana ja ne znam sta da ti kazem,nijedan pametan savjet nemam.
Voci dobro ste prosli user posted image pusti stolic,neka vama nije nista

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 827
18.12.2016 15:58:51   
Sanjica26 RR
Sofi i Teodora gledaju Pepeljugu. Pocela sam sada i Sofiji da pustam te dugometrazne. Ne trepce. Trebalo je da idemo u bioskop danas ali sam odustala.
Au Voci. Sad vidim. Tako sam ja poletela sa Sofijom, ali nazalost sam pala. Sve zivo me je bolelo.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.12.2016 16:00:31 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 828
18.12.2016 17:15:09   
Anck Su Nmaun
Poludecu od ovih decijih aktivnosti, kao trebala bi deca da prave a u stvari stvari sve roditelji. user posted image
Sad pravim haljine od kesa i papira. I neke novogodisnje zezalice za vasar u vrticu. Prosle nedleje za priredbu neke lutke. Sad smisljamo sta dalje...ja nemma ideja vise pa se potpomazem gosn googlom user posted image
H nam ima T 38,4 user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 829
18.12.2016 17:34:23   
mati
Samo da vam mahnem. I dalje sam u bolnici, 42 dana vec. U utorak me opet otvarali, trazili da nije nesto ostalo... Uzelela sam se dece, cini mi se puci cu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 830
18.12.2016 17:40:51   
Sanjica26 RR
Mati, pa sta kazu kad izlazis? user posted image
Anck, jos uvek joj nije visoka. Samo sto ide noc

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 831
18.12.2016 17:54:01   
Anck Su Nmaun
Jao bre Mati, jadna bas si se napatila user posted image Koliko dugo si vec u bolnici dva meseca??

Nije joj visoka T ali dovoljna za skidanje Bolela je jako glava nije mogla da mrdne pa sam joj dala Paracetamol. sad je malo zivnula i pojela bar supicu.

Direktna veza do poruke: 832
18.12.2016 18:50:42   
emicaa
Daj Mati zezas,pa imaju li sad pojma sta je?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 833
18.12.2016 19:03:31   
vocicana
Jao Boze da se tako zakomplikuje jednostavna op. Mati, imas li temp? Sta ne valja?
Emice, Sanjice, Anck user posted image dobri smo, nema sta. Samo sto me od trzaja i grca i muzevljevih ruku boli ceo trup. Boze kakva glupost vise. Anck, jel se zali H na nesto ili onako temp bez odredjenih sipmtoma?
Ko sluzi neki alkohol, bas mi treba posle svega.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 834
18.12.2016 19:07:48   
Anck Su Nmaun
Pa od jutros kaslje, kaze nista je ne boli, Videcemo sutra.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 835
18.12.2016 21:54:33   
Mala Elena
Nadam se da cete biti ok! Evo ja cu Voci, moze neka sangrija?user posted image
E.je divljala, pljuvala veceru, posvadjala se sa tatom bas gadno, i zaspala. Bebu sam uspavljivala preko sat vremena kao i sinoc. Poludela sam. Sada sam toliko umorna da momentalno idem u krevet. Laku noc...

Direktna veza do poruke: 836
18.12.2016 22:10:48   
Sanjica26 RR
I ja odoh na kupanjac i na spavanjac. Opet me drma prehlada. Ne mogu da verujem koji put u ova dva meseca. I mm je sad izasla infekcija na oku. U persun. Sutra skoro da nemam nastavu. zvala sam bivsu dadilju da ih pricuva na sat vremena dok sam na poslu. Mm je u to vreme zauzet.
Lepo spavajte lepojke ako ne budem vise pisala.user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 837
18.12.2016 22:35:32   
Animsaj9
Jaooo Voci zeno sad citam za pad, uuuuhh necu ni da razmišljam , samo neka ste dobro...
Mati, pa sta kazu sta je!? Ako se se am ti si kilu operisala?

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 838
18.12.2016 23:02:42   
Anck Su Nmaun
Jadna zena napati se..bas mi je zao. Jos i decu ne vidja user posted image
Draga zelim ti da sto pre vise rese problem i da ides.kuci !

Ja odoh da spavam cure..laku noc!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 839
19.12.2016 0:04:37   
Mariya
Veče mame!
Ja i dalje kašljemuser posted image još jedna vesela noć. Sinoć sam do pola 2 kašljala i prevrtala se po krevetu. Sutra kod dr, na briseve i krvuser posted image
Jao,sanjice, znam kako ti je. Ja sam uspela 3 dana da sastavim zdrava pre 2 nedelje,evo još uvek me drži i nos i kašalj. Ovo nije normalno koliko sam puta sam bolesna bila!

Direktna veza do poruke: 840
19.12.2016 1:07:01   
LauraAndrija
Još uvek ne spavaju ni L, ni A. Ona luduje kao da je podne, a njega muče zubići. A ja mrtva umorna.user posted image Još ujutru dolazi popa da seče kolač.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 841
19.12.2016 2:21:33   
Anck Su Nmaun
Moji se bude naizmenicno...veseloo!

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 842
19.12.2016 2:48:56   
LauraAndrija
Ne pamtim da su ovako zajedno nocu ludovali. Ona da svaku nocù, a on je inace dobrica, nego sad ga muče zubici.

Direktna veza do poruke: 843
19.12.2016 7:07:30   
Anck Su Nmaun
Jutroo
LE pa.kad ti ujutru ustaju kad tako kasno legnu?

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 844
19.12.2016 7:28:23   
emicaa
Dobro jutro,idem da se spremam za posao.Danas idem bas rano

Direktna veza do poruke: 845
19.12.2016 7:57:35   
Anck Su Nmaun
Jaaooo na posao, danas mi je drago sto ne radim napolju je spic!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 846
19.12.2016 8:00:46   
vocicana
Uh, LA bas nezgodno, nadam se da su zapslai u neko doba, stvarno do koliko spavaju ujutru kada tako kasno zaspe?
D pio mleko, sadagleda tv, gore su se desni spustile na mesto dvojki, samo puhce, ali ne stavlja ruke u usta, ne da mi da ga pipnem, da mu gel namazem, samo zatvori usta i okrene glavu. Smesko moj. Lepo je spavao, danas malo duze idemo u setnju. Sto je izrastao, samo ga gledam i ne mogu da verujem kako ide vreme, za tacno 3 meseca pocinjem da radim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 847
19.12.2016 8:11:59   
Anck Su Nmaun
Voci vec na posao, bas brzo proleti. Ne mogu da verujem.
ja zovem DZ niko se ne javlja da odemo do doktorice , H opet ima temperaturu user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 848
19.12.2016 8:21:36   
vocicana
Vodi dete, sta te briga, zvala si./ I kod nas se ne javljaju, mnogo retko podizu slusalicuuser posted image , jedno 10 puta zovem da bi dobila samo informaciju da li njegova dr radi. Bas su bezobrazni.
Jeste, za tacno 3 meseca pocinjem, otvorila sam zakonsko 17.3 a porodila se 9.4, ali uopste nema veze, idem neki dan, da se malo uhodam sa glupim programima i cudima koja su nam uveli pa uzimam ceo odmor za 2016, da se jos po malo na neke stvari naviknemo, posle smene i tako. Malo se jesam uzelela, ali u principu, kada se cuujem sa par njih, cujem kakve se gluposti desavaju, sta se radi, ne vraca mi se. Uljude je definitivno uslo neko zlo, samozivi, bez manira u snovnoj komunikaciji, samo hvalospevi bez osnova, neka zloba i zavist. A s obzirom da ja sto na um to na drum, niko me zapitkuje mnogo, ne vole da komentarisu i abrovisu u mom prisustvu jer sve prekracujem po kratkom postupku. Pa majuser posted image mu jesi li svecu drzao-la svima pa sve znas bolje od tog o kome pricas!!! Osip dobijem od takvih ljudi.

Direktna veza do poruke: 849
19.12.2016 8:27:26   
Anck Su Nmaun
Ma kod nas se prvo zakazuje, a sad su u manjku doktora pa primaju samo hitna stanja. Jer nasa Doktorica ne radi.
Kaze moja DR. radi tek od srede, pa da me prime u cetvrtak. Stvarnooooo..... sta se radi.
Dodjite samo ako bude hitno....
Mislim znam ja sve nije hitno,ali reci normalno je da dete ima temperaturu 3-5 dana je katastrofa. Za 5 dana moze imati upalu svega. Videcu kako bude do ujutru pa cu je voditi ako ne bude promena.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here