Mariya
|
Veče mame. ne mogu da spavam,a umorna sam. I kašljem,i prži me kiselina iako sam već popila Rennie. Mm se vratio u spavaću, ozdravio je,znači budiće me. Već počinje da hrče Sutra L ide prepodne u vrtić, ustajemo u pola 7,nosimo je u vrtić pa mi nastavljamo za Segedin da malo procunjamo. Ni danas nismo okitili jelku pripremila sam sve, pa smo čekali da L dođe iz vrtića, ruča,a onda su nam došli kumovi, pa kad su otišli, večera,kupanje, pa nismo imali vremena. Valjda ćemo sutra uveče uspeti. Ali sam barem napravila nekoliko ikebana i vence na vrata i kapiju. I L mi je pomagala, ona je napravila jednu korpicu,kaže za kumu H. Milena,lepo je bilo,ali nisam ništa osvojila Nisam imala vremena,pravila sam kolače na brzaka. Sledeće godine ću natenane, da budu ekstra kolači! IZVORNA PORUKA: dijana1 RR i onda skupljam gornji deo pidzame u sobi, donji u dnevnom, gace u hodniku, pa onda pustam za njim vodu. Dijo zašto skupljaš ili radiš bilo šta za njim, moje mišljenje je da se tako nikad neće naučiti. Dogovorite se da se skida na jednom mestu, odeća na gomilu,a ne razbacati po kući. Ja sam tako naučila i H, a ona ima 2 godine Zna se šta je red. Za igračke isto. Šta ostane na podu,van kutija,nije na mestu,leti.i onda se razlete i sve skupe Probaću da spavam,laku noć.
|