Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 28.8.2009 14:38:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Policajac
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 31.8.2009 9:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
za Tashu, MamuNp, i ostale koje ne znaju (tačnije znaju al se ne mogu sjetiti) šta je HEPEK KLIK KLIK
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 31.8.2009 9:32:21
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. (tačnije znaju al se ne mogu sjetiti) šta je HEPEK KLIK KLIK Kako si na lep i kulturan nacin objasnila da mi to znamo...da se ne uvredimo
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 31.8.2009 9:33:09
|
|
|
|
Anoniman
|
ma političar u duši
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 31.8.2009 9:34:12
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ma političar u duši Pozdravljam
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 4.9.2009 14:03:26
|
|
|
|
mamanp
|
Ona za Valium bese
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 4.9.2009 20:34:43
|
|
|
|
marince1
|
E ovo je ona gospodja koja izdaje licne karte klik i klik
< Poruku je uredio marince -- 4.9.2009 20:37:28 >
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 15.9.2009 12:25:36
|
|
|
|
afrodita
|
sacekajte samo da prodje beba i crnac ... KLIK
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 15.9.2009 12:28:50
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: afrodita sacekajte samo da prodje beba i crnac ... KLIK A čoveka, hahahahahhaa
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 15.9.2009 12:29:52
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: afrodita sacekajte samo da prodje beba i crnac ... KLIK A čoveka, hahahahahhaa
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 15.9.2009 18:37:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita sacekajte samo da prodje beba i crnac ... KLIK Toliko sam se smejala da sam vec zamislila sebe na snimku i kako mi ljudi vriste od smeha, umalo se nisam onesvestila
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 15.9.2009 23:17:17
|
|
|
|
Jeca*
|
hahaha KLIK
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 26.9.2009 12:38:08
|
|
|
|
mamanp
|
Ne mogu da nadjem ovaj video na youtube (kako god), ali ima i ovde video. Umrla sam od smeha... Klik
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 27.9.2009 19:28:14
|
|
|
|
viking
|
bosanski davis cup http://www.youtube.com/watch?v=BslW9VcHSmA p.s. izvinjavam se ako je neko već postavio, nisam pregledala baš sve linkove ovde...
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 1.10.2009 14:23:04
|
|
|
|
*Dixy*
|
klik
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 19.10.2009 8:01:09
|
|
|
|
gagana83
|
KLIK
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 29.10.2009 13:14:42
|
|
|
|
viking
|
Dakle, ovi su hit! http://www.youtube.com/watch?v=0fpL6TtqGz4
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 29.10.2009 13:45:04
|
|
|
|
simke
|
Ovo me uvek nasmeje KLIK
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 13.11.2009 9:52:25
|
|
|
|
Anoniman
|
CETVORKE :)
|
|
|
|
RE: Smiješni linkovi :))) 13.11.2009 9:54:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla CETVORKE :) životi mali dragi ... a mami skidam kapu...ljubim ruku... ma ja bi se samoubila sa 4 bebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?