|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.4.2018 23:21:26   
Ivana Djordjevic
Slab imunitet,kasalj,bolne upale grla...to je nesto sa cime se mama cetvoro dece cesto susrece.Zahvaljujuci Pharmalife-u i njihovim savrsenim proizvodima,koje smo poceli da koristimo na preporuku pedijatra,svaka prehlada i upala brzo nestanu,ne vučemo se danima po Domu zdravlja,a inekcije deca su zaboravila sta to bi.Sve preporuke!

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 426
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 15:28:14   
marketing RR
Prvi dobitnik Pharmalife paketa je Srecko47E user posted image

IZVORNA PORUKA: Srecko47E

Ja sam mama jedne male bebe koja ima dijagnozu,iako ta rec grozno zvuci,atopijski dermatitis.Zato je nas nakbolji saveznik u borbi sa vetrenjacama CortinaT krema koja ekcem resi brzo i efikasno a i mama moze da maze svaki problem na kozi sa njom.Vrloo bitno mame je da nema kortikosteroida!A znamo da vecina krema koju nam pedijatri savetuju ima upravo taj sastojak.Za svoju bebu od svega par meseci uvek biram prirodno i samo najbolje!
Mama koristi apis gola sprej jer cesto imam upalu desni a obzirom na dijabetes vrlo mi je bitno da nema vestackih zasladjivaca i ostalih emulgatora,po preporuci doktora,apis gola je nekako uvek u mojoj torbi jer kada smo zajedno pogledali sastojke,to je bilo to.
Posle koriscenja naravno!

Broncamil sirup je nesto sto svi porodicno koristimo.Ukus je jako prijatan!Na svim sirupima danas pise da nisu za uzrast ispod godinu dana,ali nama je pedijatar savetovao da uzmemo sirup na biljnoj bazi zbog bronhitisa koji ce bebi olaksati izbacivanje sekreta i omoguciti da lakse dise.Po savetu mladog farmaceuta uzeli smo provereno.Nismo se pokajali a Mustra je i dalje na sirupu bez ikakvih kontraidikacija!
Naravno,Fitobalm je logican sled terapije.Bebi ga mazemo tri puta dnevno na grudi i ledja i ono sto je bitno,verujem da lakse dise i da su opstrukcije disanja ublazene pored inhalacije uz Fitobalm.

Ferro C sirup koristi mama zbog problema sa krvnom slikom koji varira oduvek.Gvozdje koje nikako da se popne.Koristim ga par meseci,jer nisam znala da i dojilje smeju da ga piju.Da li je pomogao,znacu narednog meseca ali glavobolje su smanjenje kao i nesvestice.Cim gvozdje drasticno padne kod mene se javi problem sa navedenim.

Pharmalife je uskocio u nas zivot neocekivano.Za vecinu proizvoda nisam ni znala da su od istog proizvodjaca!

I moram spomenuti Fitolat koji pijem od samog porodjaja!Hvala na njemu,cudo od tablete koje svaka porodilja treba da proba a trudnica da ubaci i neser i torbu za porodiliste.
Zahvaljujuci vama moja beba uspesno sisa mesecima uz i vise nego dovoljne kolicine mleka te se nadam da ce dojenje trajati jako dugo.
Srdacan pozdrav
user posted image


(odgovor članu Srecko47E)
Direktna veza do poruke: 427
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 15:29:21   
marketing RR
Drugi dobitnik Pharmalife paketa je Tamara MINA user posted image

IZVORNA PORUKA: Tamara MINA

Drugari, evo i nasih iskustva :) Kao mladi roditelji nismo bili puno upuceni u sve vezano za bebace, a i imali smo srece da je malenica bila zdrava sve dok mama nije morala da krene na posao a malenica u vrtic. E tu pocinju nase "muke". Prvi susret sa Pharmalife smo imali na samom pocetku dojenja, mama je citajuci po forumima i trazeci savete kako da povecamo kolicinu klopice (jer je Bucka od pocetka bila Halapljivac) naisla na preporuke za Fitolat, i naravno odmah smo ih kupili i situacija sa kolicinom mlekca je osetno popravila. Kako je mama opet trudna (trenutno 9.mesec) vec je pripremila kutiju Fitolata u torbi za porodiliste jer je sad vec iskusna i zna sve cake :) Naredni susret je bio sa sprejem Mapez jer sad vec znamo koju brend trazimo i u apoteci odmah pitamo za cudotvorni sprej . Kako smo u blizini reke a volimo da se vozamo kolicima popodne ( a tako smo slatki , mali i buckasti) komarci su nas prosto saletali, ali mama naprska sprejic po rukicama i debelim obrazima i oni pobegnu. Osim sto je zaista "radio posao" ima i divan miris , tako da uvek imamo jedan za letnje dane spreman. Kao sto rekoh na pocetku bili smo zdravi i jaki sve dok nismo morali da krenemo u vrtic, e tu samo isprobali gotovo sve sto jos imate u ponudi . Odmah smo poceli sa prehladama, virusima , i svaka prehladica se zavrsavala sa puno kaslja,slinica i na kraju inhalacijama. Mama je opet potrazila pomoc kod Pharmalifa. Uz punooooo voca i povrca , mama je lecila kasalj sa Broncamilom jer je jedini on pomagao da se izbaci sav sekret, a i ukus je superiska pa nije bio problem Debelicu naterati da popije , uvece smo mazali Fitobalm koji je umirivao i definitivno je i lepse i mirnije spavala. Imali smo cak i upalu grla jednom ali tu nam je u pomoc priskocila Apis Gola, i osetno je olaksala klopanje i pored bolnog grla . Kako bi stali na put svim tim virusima mama se naoruzala jos jednim (pokazalo se izuzetno efikasnim) preparatom,a to je Immuno. Otkako smo to uveli mi ne znamo za kasalj, slinav nosic, temperaturu... A i primetili smo da Debelica jos vise klopa i uvek trazi jos otkako smo poceli sa sirupom. Nasa velika preporuka, uvek i svima stalno preporucujemo jer je zaista sjajan proizvod. Jos jedan plus iako mozda nebitan , ali nama je i to jako slatko jeste ambalaza, jer se uvek igra sa kutijama i voli jako Medicu. Kao sto sam pomenula vec , trenutno iscekujemo jos jednu bebicu ali sad smo spremni jer smo u protekloj godinici upoznali vas i znamo da cemo se joooos dugo druziiti :) Veliki pozdrav i punooooo poljubaca od Debelice Mine i Debelice Mame :* user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 428
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 15:31:02   
marketing RR
Treći dobitnik Pharmalife paketa je laneaki user posted image

IZVORNA PORUKA: laneaki

Mama sam dva mala deteta ( 2god. i beba od 2 meseca) samim tim vec pretpostavljate kakve nam muke zadaju svakakve infekcije u vrticu, slinavi nosici, bolovi u grlu. Kada mi je sin krenuo u vrtic,prosle godine, posle par infekcija i povlacenja i ponovnog mucnog prilagodjavanja na vrtic, starija sestra koja ima vecu decu mi je odmah preporucila proizvode Pharmalifa. Posebno Imuno sirup i omega kapi. Prihvatila sam njenu sugestiju, mada je do tada pio vec nekoliko sirupa za imunitet, pa sam pomislila da ni ovaj nece nesto znacajno pomoci. Medjutim videla se promena, ako bi i zakacili infekciju u vrticu,imali bi mnogo blaze simptome, a kasalj je brze prolazio uz pomoc broncamila i apis gol spreja. Sprej se lako koristi, a sirupi imaju mericu na vrhu, tako da je upotreba bas jednostavna.Ujutru i uvece bi ledja i grudi mazali fito balzamom, koji je bukvalno kao inhalacija. Cesto u toku dana ili nocu mu malkice stavimo i ispod nosica, da lakse dise. Cesto i muz i ja malo sebi namazemo,ispod nosa pre spavanja, bas prija, s obzirom na nase pretople stanove i suvi vazduh. To je postala nasa rutina. Bukvalno nijedan drugi proizvod vise ne koristimo sem ovih. Isto tako i moja starija sestra. Njena deca imaju alergiju na insekte, pa govore da je Mapez sprej cudo. Mislim da cemo i to kupiti ovo leto. Ama nikad dosta tih proizvoda, pa zato i odlucih da napisem, kako bi i drugi probali. Znam kolika je muka kad u kuci imate bolesno dvoje male dece, takoreci bebe, a na trzistu se nudi milion raznih preparata za decu, pa treba pronaci najbolje za svoje dete. Mislim da smo mi pronasli. Videla sam da i dosta decijih pedijatara preporucuje ove proizvode. Bilo bi super da uvedu i ona mini pakovanja, tipa spreja, kremice i balzama da mogu lakse da se spakuju za put. Evo ideje proizvodjacu da mozda naprave neko limitirano izdanje gde ce u nekom decijem neseseru ubaciti ta manja pakovanja. To bi bilo super.Odmah spremni za put!Inace za sve mame kojima deca nece da piju one gorke sirupe, samo da kazem da Imuno sirup ima super ukus, moj sin obozava da ga pije. On misli da je to kao sokic, pio bi ga cim ga vidi u kuhinji na polici.
Svoje iskustvo prenosim i bez nagrade, ovo je samo dodatna motivacija! Tako da se nadam da ce i drugima pomoci kao sto je namauser posted image


(odgovor članu laneaki)
Direktna veza do poruke: 429
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 15:33:33   
marketing RR
Dragi dobitnici, u zdravlju koristili sjajne Pharmalife proizvode user posted image

Pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, do 20.4.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 430
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 16:04:54   
Duškić
Cestitam. Bravo.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 431
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 18:06:26   
Dora89
Čestitam! user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 432
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.4.2018 21:20:26   
vocicana
Bravo cestitke drugari. Konzuirajte i budite jaki kao Supermenuser posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 433
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2018 13:39:23   
Dragce86
Cestitam, mame, uzivajte u sjajnim proizvodima sa vasom decicom! :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 434
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.4.2018 9:12:31   
MimaKos
Mi smo se kao porodica sa dermatitisom prvi put susreli dolaskom druge bebe, i ni[ta o njemu nismo znali. Cekali da prodje samo od sebe, navodno se beba cisti, ali kako se nista nije desavalo, konsultovali smo pedijatra koji je odmah rekao uzmite CortinaT!!! Prvo sto mi je palo na pamet zbog naziva je da je kortikosteroid u pitanju user posted image kakva greska! pronasla sam odmah na internetu sastav i videla da je 100% prirodna krema koja moze da se upotrebljava od prvog dana! Odmah smo je uzeli i verovali ili ne posle drugog mackanja njemu se crvenilo odmah povuklo a koza se umirila! Suprug i ja smo posle dva meseca agonije bili u soku! A sa Pharmalifom imamo super iskustvo i u koriscenju GAS kapi koje su nam bukvalno spasile zivot (ili barem nam omogucile san) user posted image Potpuno prirodan preparat na koji bebin stomak reaguje 5 min nakon davanja kapi, i grcevi se smire! Sa starijom cerkicom odavno koristimo vase sirupe za koje svaka dobra mama zna, Apis Gola sprej je zakon! Hvala Pharmalifeuser posted image user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 435
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.4.2018 10:02:35   
MimaKos
IZVORNA PORUKA: MimaKos

Mi smo se kao porodica sa dermatitisom prvi put susreli dolaskom druge bebe, i ni[ta o njemu nismo znali. Cekali da prodje samo od sebe, navodno se beba cisti, ali kako se nista nije desavalo, konsultovali smo pedijatra koji je odmah rekao uzmite CortinaT!!! Prvo sto mi je palo na pamet zbog naziva je da je kortikosteroid u pitanju user posted image kakva greska! pronasla sam odmah na internetu sastav i videla da je 100% prirodna krema koja moze da se upotrebljava od prvog dana! Odmah smo je uzeli i verovali ili ne posle drugog mackanja njemu se crvenilo odmah povuklo a koza se umirila! Suprug i ja smo posle dva meseca agonije bili u soku! A sa Pharmalifom imamo super iskustvo i u koriscenju GAS kapi koje su nam bukvalno spasile zivot (ili barem nam omogucile san) user posted image Potpuno prirodan preparat na koji bebin stomak reaguje 5 min nakon davanja kapi, i grcevi se smire! Sa starijom cerkicom odavno koristimo vase sirupe za koje svaka dobra mama zna, Apis Gola sprej je zakon! Hvala Pharmalifeuser posted image user posted image


user posted image

Za bezbrizan san tu je Pharmalife!

< Poruku je uredio marketing RR -- 21.4.2018 0:07:43 >

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 436
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.4.2018 10:34:27   
jagodp
Mi smo prvo iskustvo imali sa CortinaT kremom zbog atopijskog dermatitisa i ja sam zaljubljena u ovu kremu, čak je i ja koristim, jednom macneš i crvenilo se smiri a sto posto prirodna, i najvažnije bez kortikosteroida je 👏 i smela je i porodilištu da joj se stavlja jer su joj obrazi bili baš upaljeni, navodno jer je bila dugo bez plodove vode 😥user posted image i 💞💞💞 fenomenalnim Fitobalm gelom jer je moja beba (koja se nažalost rodila malo ranije nego što je trebalo) imala problem sa otežanim disanjem, kašljem i sekrecijom odmah po rođenju pa nam je pedijatar u bolnici rekla za Fitobalm koji sme da se koristi bukvalno od rođenja user posted image , utramo u leđa i grudi i baš joj je pomogao da otvori bronhije! Poboljšanje se videlo posle dan, dva, lakše je disala naročito noću i čak uspela da poveže par sati sna.. 😀 I dan danas koristimo Fitobalm koji UVEK imamo u kući, čak se i roditelji ogrebu ponekad :)
Posle nam je naš pedijatar u savetovalištu prepisao Omega junior kapi za jačanje imuniteta.
Kasnije kad smo krenuli u vrtić krenuli su problemi sa stalnim razboljevanjem, temperaturama, slivanjem iz nosica i kašljem pa nam je pedijatar rekao da uključimo Imuno sirup sa cinkom koji je provereno delotvoran i skroz na biljnoj bazi, što je meni bilo najvažnije da znam šta dajem svom detetu! Bukvalno se posle 1 flašice videlo poboljšanje i ona je povezala 3 meseca u vrtiću bez pauze, što je za nas bilo nezamislivo!
Apetito pijemo u zadnjih mesec dana jer je u zadnje vreme malo smrsala i odbija da jede, u rezultate ne sumnjam, zbog mog dosadašnjeg iskustva sa Pharmalife proizvodima, rekli su nam da se naoružamo strpljenjem..
Nezamenljiva stvar i uvek obavezna u našoj kući je logično i Apis Gola sprej koji nam odmah ublaži bol u grlu i nadražajni kašalj, jer nam je grlo baš često upaljeno i ponekad nam se pojave i afte zbog imuniteta ali Apis gola nas tu nikad nije izneverio, bukvalno se posle par prskanja grlo smiri, a najveća pohvala je za pumpicu koja mi baš olakšava davanje jer se uvek koprca. user posted image
Mapez obavezno nosimo na more jer smo komarcima baš ukusni, a i preeelepo nam miriše pa se ne buni kad se mackamo user posted image
Broncamil je jedini sirup koji nam sredi jak i suv kašalj, prijatnog je ukusa pa ga ne odbija, a baš joj pomaže da se ne zakaslje (oni u vrtiću kašlju svi, to je valjda neizbezno, naročito u prolaznom periodu)..

Ukratko, hvala našem pedijatru što nas je upoznao sa Pharmalife proizvodima koji su bili idealno, i što je najvažnije potpuno prirodno i bezbedno rešenje za naše probleme kojih je nažalost baš bilo i još uvek ih ima, ali uz naš Pharmalife su znatno olakšani i zbog toga vama najveće hvala, prezadovoljna sam!!! Nastavljamo našu zajedničku borbu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 437
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.4.2018 18:29:02   
marketing RR
Informacija za martovske dobitnike, sponzor će pakete poslati tokom sledeće nedelje,
Lep pozdrav

(odgovor članu jagodp)
Direktna veza do poruke: 438
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.5.2018 11:38:47   
Tamara MINA
Stigao paketic 🌹🌹🌹 Hvalaaaaa 😍

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 439
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.5.2018 17:55:25   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži APPETITO sirup, Omega junior kapi, ISILAX sirup i MAPEZ sprej za kožu.
PROČITAJ VIŠE...


user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APPETITO koncentrovani rastvor, 200ml, dodatak ishrani


user posted image
Appetito koncentrovani rastvor, 200ml, dodatak ishrani
Dodatak ishrani za decu i odrasle sa polenom i biljnim ekstraktima. Polen i grčko seme doprinose normalnom apetitu. Koren gencijane i herba kičice i grčko seme doprinose normalnoj funkciji digestivnog trakta

OMEGA JUNIOR KAPI, 30ml, dodatak ishrani

Omega junior kapi su potpuno prirodnog, složenog sastava od prečišcenih biljnih ulja sa visokim standardizovanim sadržajem esencijalnih nezasićenih masnih kiselina iz serije Omega 3,6,9 i vitamina B6, E a preporučuju se kao dopuna ishrani od prvih dana života.

user posted image
OMEGA JUNIOR KAPI, 30ML dodatak ishrani

Dodatak ishrani za odojčad i malu decu sa uljem ribizle, sojinim uljem i vitaminima E i B6. Ulje ribizle i sojino ulje su izvor esencijalnih polinezasićenih masnih kiselina: linolne i alfa-linolenske kiseline

ISILAX koncentrovani rastvor, 200ML dodatak ishrani
Prirodno, brzo i efikasno rešenje kod zatvora-opstipacije. 100%prirodan.
Da bi se izbegla pojava opstipacije potrebno je povećati unos nesvarljivih biljnih vlakana, dovoljan unos vode, fizičku aktivnost ali navike u ishrani je teško menjati. Lečenje opstipacije zavisi od uzrasta deteta, uzroka i trajanja problema. Nije preporučljivo opstipaciju kod dece tretirati raznim čepićima i klizmama, jer može doći do grčeva, navike i bolnih pražnjenja.

Korisna su sredstva (Osmotski laxativi prirodnog porekla - Sorbitol, Manitol) koja razmekšavaju stolicu vezivanjem tečnosti i olakšavaju eliminisanje bez bolova i grčeva, a pritom ne izazivaju naviku, lenja creva.

user posted image

ISILAX koncentrovani rastvor , 200ML - dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, vlaknima i voćnim sokovima, namenjen deci i odraslim osobama, za regulisanje fizioloških funkcija intestinalnog trakta. Mana poboljšava tranzit crevnog sadržaja i doprinosi normalnoj funkciji digestivnog trakta

MAPEZ sprej za kožu - prirodna i sigurna zaštita za decu, protiv ujeda komaraca i drugih insekata, već od prvih dana života!

MAPEZ sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata. Mapez ima miris prirodnog porekla koji je PRIJATAN ZA DECU i odrasle, a neprijatan za insekte.

Nanet na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muve i ostale insekte.
Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu.

SASTAV - esencijalna ulja:
Rose geranijum ( Pelargonijum graveolens) – Zdravac
Citronela ( Cymbopogon nardus ) - Limunska trava
Lavanda ( Lavandula angustifolia )
Litsea ( Litsea cubeba ) - May Chang
Nana ( Mentha piperita)
Ulje Slatkog badema ( Prunus amygdalus dulcis oil )

user posted image
MAPEZ SPREJ je bezbedan i netoksičan, namenjen upotrebi od prvih dana.

Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:44:33 >

(odgovor članu Tamara MINA)
Direktna veza do poruke: 440
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.6.2018 10:30:09   
IvanaSK RR
Moja deca su ona koja ne vole da jedu uopšte. Ali to se promenilo od kada koristimo Appetitouser posted image poboljšanje u apetitu sam videla vec posle par dana koriscenja ovog fantasticnog sirupa. Namirnice koje inace slabo jedu sada su nam redovno na meniju. I posle skoro svakog obroka bude "mama, jos malo zelimo.." Srecna sam jer sam napokon pronasla nesto sto ce pomoci i mojoj deci da bolje jedu.
Immuno koristimo redovno vec duze vreme. Apis golu i Fitobalm takodje. Broncamil rado pijemo kada nam prehlada pokuca na vrata... Preparati bez kojih ne ostajemo u kuci. A dolaskom lepog vremena u nasu mini apoteku smo ukljucili i fantastican Mapez, bez njega se ne izlazi uvece u set_nju.

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 14.6.2018 10:31:51 >


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 441
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.6.2018 10:50:50   
Leptiric123
Prvo i neprikosnoveno je Cortinat krema. To je za nas krema sa milion namena, koristili smo je za ojed dok je ćerka nosila pelene, za prolećni ekcem, alergije na koži, sada je uglavnom koristimo za ekcem i za sve vrste ogrebotina i oguljotina, ne znam da li deluje na ranu ali na dete deluje dok ne namažemo neće da se smiri. user posted image Cortinat imamo uvek i svuda, to je nešto što nosimo poput novčanika, nigde bez njega. Najbolje se pokazao za ekceme na koži, brzo upija, nije mastanm i lepljiv i samim tim ne smeta ni detetu, a na kožu deluje fenomealno za dan dva razlika je ogromna. Što se tiče ostalih proizvoda davno smo ih probali, svaki je imao svoju ulogu i namenu. Broncamil smo često koristili za iskašljavanje i super nam je bio. Mapez sprej je nešto što svaka mama mora da ima u torbi a dete u rancu, nema ružan miris, prirodan je i nije štetan a deluje...čak se i deki svidja pa nam je jedan uzeo da ima kada šeta u šumi. Planiramo da probamo Apetito jer imamo problem sa jelom, nikada nije gladna i nikada joj se ne jede ništa... Pharmalife bih preporučila svim mamama, čak i onima koje nisu mame ima tu i za nas po nešto da se nađe, prirodno i neškodljivo. user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 442
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.6.2018 13:07:33   
Bunnyca
Vec sam pisala o svom iskustvu sa Fitobalmom, nasim melemom bez koga ne mozemo da zamislimo zimu. A za leto naravno Mapez.
Iskreno, dok nisam ovde na forumu videla sve proizvode nisam ni znala za Mapez.Prvo ambalaza mi nije ukazivala na bilo sta sto ima veze sa komarcima, a drugo ni u apoteci Vam ga ne nude kao pomoc za odbranu od komaraca. Kada smo ga probali odusevili smo se., miris je jako prijatan….oseca se nana I slatki badem .cerka ga najvise koristi post njoj ostaju oziljci koiko se ceska

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 443
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.6.2018 14:04:54   
Tmamara
Prvi susret sa PharmaLife proizvodima imali smo tokom druge godine života naše devojčice. Preporuku za Immuno sirup dobili smo od velikog stručnjaka i čoveka - pulmologa i alergologa Branimira Nestorovića i to u trenutku kada se naš polazak u vrtić sveo na konstantne viroze i visoke temperature. Od tada Immuno sirup koristimo pre i na početku sezone virusa. Međutim, pošto smo shvatili da se radi o prirodnim preparatima koji zaista imaju efekta, na red su došli i Fitobalm, Appetito i nezaobilazni Mapez koji nam je pre 15ak dana svima pomogao da se odbranimo od napasti zvanih komarci tokom boravka u Grčkoj. Koristili smo ga i suprug i ja a time zaobišli i preparate sa podužim spiskom štetnih materija u sebi. Lepo je znati da postoje preparati u kojima ne postoje emulgatori, veštačke boje i arome a koji pritom imaju pozitivan efekat.

(odgovor članu Bunnyca)
Direktna veza do poruke: 444
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:39:43   
marketing RR
Naš dragi sponzor, kompanija Lifemedic nije mogla da se odluči za samo 3 najbolja komentara-iskustva, tako da ovaj put imamo 4 dobitnika user posted image

< Poruku je uredio marketing RR -- 4.7.2018 10:44:19 >

(odgovor članu Tmamara)
Direktna veza do poruke: 445
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:40:49   
marketing RR
Prvi dobitnik Pharmalife paketa je MimaKos user posted image

IZVORNA PORUKA: MimaKos

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Mi smo se kao porodica sa dermatitisom prvi put susreli dolaskom druge bebe, i ni[ta o njemu nismo znali. Cekali da prodje samo od sebe, navodno se beba cisti, ali kako se nista nije desavalo, konsultovali smo pedijatra koji je odmah rekao uzmite CortinaT!!! Prvo sto mi je palo na pamet zbog naziva je da je kortikosteroid u pitanju user posted image kakva greska! pronasla sam odmah na internetu sastav i videla da je 100% prirodna krema koja moze da se upotrebljava od prvog dana! Odmah smo je uzeli i verovali ili ne posle drugog mackanja njemu se crvenilo odmah povuklo a koza se umirila! Suprug i ja smo posle dva meseca agonije bili u soku! A sa Pharmalifom imamo super iskustvo i u koriscenju GAS kapi koje su nam bukvalno spasile zivot (ili barem nam omogucile san) user posted image Potpuno prirodan preparat na koji bebin stomak reaguje 5 min nakon davanja kapi, i grcevi se smire! Sa starijom cerkicom odavno koristimo vase sirupe za koje svaka dobra mama zna, Apis Gola sprej je zakon! Hvala Pharmalifeuser posted image user posted image


user posted image

Za bezbrizan san tu je Pharmalife!


(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 446
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:41:50   
marketing RR
Drugi dobitnik Pharmalife paketa je IvanaSK RR user posted image

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Moja deca su ona koja ne vole da jedu uopšte. Ali to se promenilo od kada koristimo Appetitouser posted image poboljšanje u apetitu sam videla vec posle par dana koriscenja ovog fantasticnog sirupa. Namirnice koje inace slabo jedu sada su nam redovno na meniju. I posle skoro svakog obroka bude "mama, jos malo zelimo.." Srecna sam jer sam napokon pronasla nesto sto ce pomoci i mojoj deci da bolje jedu.
Immuno koristimo redovno vec duze vreme. Apis golu i Fitobalm takodje. Broncamil rado pijemo kada nam prehlada pokuca na vrata... Preparati bez kojih ne ostajemo u kuci. A dolaskom lepog vremena u nasu mini apoteku smo ukljucili i fantastican Mapez, bez njega se ne izlazi uvece u set_nju.


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 447
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:42:14   
marketing RR
Treći dobitnik Pharmalife paketa je Leptiric123 user posted image

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Prvo i neprikosnoveno je Cortinat krema. To je za nas krema sa milion namena, koristili smo je za ojed dok je ćerka nosila pelene, za prolećni ekcem, alergije na koži, sada je uglavnom koristimo za ekcem i za sve vrste ogrebotina i oguljotina, ne znam da li deluje na ranu ali na dete deluje dok ne namažemo neće da se smiri. user posted image Cortinat imamo uvek i svuda, to je nešto što nosimo poput novčanika, nigde bez njega. Najbolje se pokazao za ekceme na koži, brzo upija, nije mastanm i lepljiv i samim tim ne smeta ni detetu, a na kožu deluje fenomealno za dan dva razlika je ogromna. Što se tiče ostalih proizvoda davno smo ih probali, svaki je imao svoju ulogu i namenu. Broncamil smo često koristili za iskašljavanje i super nam je bio. Mapez sprej je nešto što svaka mama mora da ima u torbi a dete u rancu, nema ružan miris, prirodan je i nije štetan a deluje...čak se i deki svidja pa nam je jedan uzeo da ima kada šeta u šumi. Planiramo da probamo Apetito jer imamo problem sa jelom, nikada nije gladna i nikada joj se ne jede ništa... Pharmalife bih preporučila svim mamama, čak i onima koje nisu mame ima tu i za nas po nešto da se nađe, prirodno i neškodljivo. user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 448
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:42:56   
marketing RR
Četrvti dobitnik Pharmalife paketa je Tmamarauser posted image

IZVORNA PORUKA: Tmamara

Prvi susret sa PharmaLife proizvodima imali smo tokom druge godine života naše devojčice. Preporuku za Immuno sirup dobili smo od velikog stručnjaka i čoveka - pulmologa i alergologa Branimira Nestorovića i to u trenutku kada se naš polazak u vrtić sveo na konstantne viroze i visoke temperature. Od tada Immuno sirup koristimo pre i na početku sezone virusa. Međutim, pošto smo shvatili da se radi o prirodnim preparatima koji zaista imaju efekta, na red su došli i Fitobalm, Appetito i nezaobilazni Mapez koji nam je pre 15ak dana svima pomogao da se odbranimo od napasti zvanih komarci tokom boravka u Grčkoj. Koristili smo ga i suprug i ja a time zaobišli i preparate sa podužim spiskom štetnih materija u sebi. Lepo je znati da postoje preparati u kojima ne postoje emulgatori, veštačke boje i arome a koji pritom imaju pozitivan efekat.


(odgovor članu Tmamara)
Direktna veza do poruke: 449
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.7.2018 10:43:54   
marketing RR
Dragi dobitnici,

Pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

U zdravlju koristili Pharmalife proizvode user posted image

(odgovor članu Tmamara)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here