Mariya
|
Veče mame! I kod nas baš lepo pada, još od popodne. Deca presrećna Da li mi verujete da moj smrda još uvek ne spava. Ej zadavila bih ga sad,vidi se da se bori da ostane budan,ne znam koji mu je svakih nekoliko minuta diže glavu, sedne,pa hoće da izađe iz kreveca, ja ga vratim,on plače i tako od pola 11 već radimo... A mene još čeka meso, mm doneo sveže pa da pripremim ćufte, na tacnu i u zamrzivač, pa ih samo vadim i kuvam kad zatreba. Zavese sam završila, sad treba da sašijem suknju, ustvari 3 suknje za Lucinu školsku predstavu, pa još rasklanjanje i ostali kuhinjski radovi, samo ne znam kad ću pošto smrda odbija da spava. Milena, da,3.februara mi ističe porodiljsko. U januaru idemo na kontrolu kod fizijatra, ona će napisati predlog a posle idem kod naše dr da nas šalje na komisiju, sa L dijagnozom bi trebalo da mi produže bolovanje ali ne smem ni da se nadam... Realno, on je dosta dobar, a nije ni čudo jer ja ceo dan radim nešro sa njim. Svako oblačenje, menjanje pelena, jutarnje mleko, doručak, u svakom trenutku i situaciji ja nađem način da kroz igru, rad ili svakodnevna dešavanja vežbamo. Forsiram mu tu povređenu ruku kad god mogu. A plašim se da će puno nazadovati čim prestanemo to da radimo jer njemu treba nekoliko meseci da bi uradio nešto što drugo dete uradi za trenutak. Videćemo u februaru.
|