|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 104 105 [106]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Azoospermija
19.11.2025 9:08:27   
WomenX
Miks3109 mogu li dobiti kontakt telefon?

(odgovor članu WomenX)
Direktna veza do poruke: 2626
   RE: Azoospermija
19.11.2025 15:04:25   
Katja1508
Pozdrav, moj suprug pije Prolistem skoro godinu dana, bili smo prošle godine kod Emre u Istanbulu, rađena je Mtesa ali nisu pronađeni spermatozoidi i rečeno nam nam je da Sertoly only Sindrom, dr Emre tvrdi da nema lekova za ovaj slučaj, ali smo mi saznali od drugog lekara dr Tansela za taj lek, kupili smo ga i sada treba suprug opet da radi Mtese, idemo sledeći mesec kod Dr Tansela. Sve je to jako čudno, kada smo bili u septembru na kontroli u Sarajevu, otišli smo u Bahceci, da suprug uradi čisto spermogram da vidimo kakvo je stanje, spermogram je opet bio 0, uglavnom na toj klinici navodno niko nije čuo za taj lek, bukvalno su nam rekli da to neće pomoći, da nam je neko uvalio obične vitamine. Ja sam naravno bila ljuta kad sam to čula, odmah sam kontakitala tog doktora iz Turske koji mi je preporučio Prolstem, on je rekao da suprug NI SLUČAJNO NE PREKIDA sa terapijom, da vredi pokušati da se odradi jos jedna Mtesa. Moj suprug isto ima hormonski disbalans ali nije ništa preterano, ljudi sa SOS sindromom imaju 0-10 inhibin B, a moj suprug ima 30, FSH mu je malo povišen, 28, testosteron dobar. Sve u svemu, koliko sam istraživala, a kako je i Dr Emre rekao, u tom delu tkiva koji su uzeli da urade biopsiju, tu nije bilo ćelija, ali TO NE ZNAČI NUŽNO DA NEMA NIGDE U TESTISU, zato se ja nadam u ovu drugu Mtesu koju radimo sledeći mesec kod Tansela.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2627
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 104 105 [106]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 104 105 [106]
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

NAJLEPSE IME
hanka

Koje vam se ime najvise svidja

Ognjena (18%)

Masa (63%)

Melanije (10%)

Dara (10%)

Ukupan broj glasova: 219

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here