Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:47:58
|
|
|
|
maja27
|
svi mi pusaci mozemo da se popnemo gore pa popusimo onu jednuuser posted image A ja sam kao prestala da pusim i nosim cigarete u torbi, cccc....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:48:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Mimče ej suncico jel hoces da se i ja nađem sa tobom i banini kod meka i koje je konačno vreme mitinga 16.45. ili ranije. banini Moze kako je tebi lakse! Onda 16:45 ispred Meka! Wazi?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:49:55
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Kad vidis jednu divu znaj to sam ja Salim se imas i kod mene u albumu fotkice pa vidis kako izgledam a narucicu tamo da vas sve salju dole samo pitajte ...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:50:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? pa na primer ja sam kao tenk!!! Ali to je lepo! Lep tenk sala
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:53:35
|
|
|
|
LillyT
|
Ja dolazim za 17h, ali znajuci sebe, verovatno cu biti vec tamo oko pola pet.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:54:08
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vidimo se Lily
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:54:27
|
|
|
|
minavb
|
Hocu i jaaaaaaa!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:56:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:57:22
|
|
|
|
Trcosava
|
ja ću do daljnjeg da blokiram ovu temu - da je ne gledam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:58:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!! Joj Mina pa jel ti bolje? Jel moze nekako muz da te doveze?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 13:59:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: minavb Hocu i jaaaaaaa!!!! Joj Mina pa jel ti bolje? Jel moze nekako muz da te doveze? DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:04:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja cu da pijem milk shake ispred Meka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:08:22
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:12:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse Luda si skroz!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:13:43
|
|
|
|
Mimče
|
Lilit , pa lepa si, imas nesto najlepše na svetu u sebi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 14:24:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kako cemo se prepoznati? Ja izgledam ovako nekako, samo sto ne nosim mindjuse O luda zeno!!! Mogao bi mm bas da me doveze tamo,dici cu nogu na sto.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 18:59:36
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sta ces ti da njupas da te prepoznam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 19:04:20
|
|
|
|
dakana
|
Jao sto mi pravite zazubice sa tim sutrasnjim druzenjem. Mislite na mene i lepo se provedite. U ponedeljak hocu izvestaj . A mogle bi i neku slikicu da nakacite...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 5.2.2010 19:10:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dakanice odakle si ti?Zasto nam se ne pridruzis?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:07:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ne bih da pitam partybreaker ali... da li bi trebalo da pomerimo kafu zbog ovog leda i snega? nisam pohvatala da li nam neko dolazi sa decom ili detetom i to?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:16:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
Uf ja gledam sada,gadno vreme,ali ako dolazite i dalje eto mene. Ja ne vodim malog,mm će ipak moći da ga čuva
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Uf ja gledam sada,gadno vreme,ali ako dolazite i dalje eto mene. Ja ne vodim malog,mm će ipak moći da ga čuva ma naravno, dolazim i ja... nego se razmisljam nesto...ja zivim blizu terazija pa cu moci da se dogegam ali mi zbog trudnica i mama koje ce mozda sa detetom doci...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 9:22:26
|
|
|
|
Anitaaa
|
Pa kome je problem valjda neće doći kucnuće nam ovde sigurno. N a kraju ima samo ti,Delija i ja da se gledamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 6.2.2010 11:12:51
|
|
|
|
LillyT
|
Nece me spreciti ni ova alaudza da dodjem. Vidimo se
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?