Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:22:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bleneš ko tele u šarena vrata
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:23:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ispod Mire trista vire Ko je Mira? Joooj, super tema, Vučko!
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
kad neko pruži jezik ili laje, psuje kaže se "jezik mu ko halenska lopata" a za velika usta "ko mehagina pekara"
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:24:49
|
|
|
|
Anoniman
|
ono kad kažu npr: nemoj njoj reći ona ti je ko radio Mileva Musa dere jarca objašnjenje: Jednom su Musi rekli: Bujrum Musa kupusa. I on, začas, nevjerovatno brzinom oder''o jarca i istranžirao za ručak. Kupus-kalja sa jarčevinom. Od tada se govori: Sa''ćeš da vidiš kako Musa dere jarca Recimo, sklapate Rubikovu kocku i ti ne možeš da je sklopiš, a on se iznervira, otme ti kocku, izgovori ovu rečenicu i počne sklapati,...
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 8.4.2010 15:29:35 >
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:26:22
|
|
|
|
Anoniman
|
evo saznah za Cocu (cocin bubanj) ... znači banjalučanke javite se COCO bio telal u Banjoj Luci i imao je veliki bubanj, u koji je udarao kada je narodu obznanjivao vijesti- nekad davno valjda
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:29:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ispod Mire trista vire Ko je Mira? Joooj, super tema, Vučko! misli se na osobiunu miran...pa kao MIRE...ne na ime...
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:41:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Aaa, vidiš vidiš.... Pih, a ja mislila neka Mira
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:43:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Smeje se kao lud na brašno.
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:46:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene imaju problem za svako rešenje!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:47:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ko se na mlijeko opeče taj i u jogurt puše krepaj kenjče dok trava naraste lego ko budali šamar raspredati markove konake
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:49:07
|
|
|
|
Anoniman
|
ovo mi je od moje bake ostalo i to kad nešto tražim što je pravo jednostavno (recimo majicu bez slike natpisa i sl pa nema) kažem : "KO DA TRAŽIM ABUZENZE" a pojma nemam šta je abuzenze, a nema bake više da je pitam
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:51:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ko se na mlijeko opeče taj i u jogurt puše krepaj kenjče dok trava naraste lego ko budali šamar raspredati markove konake koga zmija ujede i gustera se boji... a moja sveki kad nekog nudi i ovo i ono i taj kaze nECU, pita:"hoces mesecinu??"
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:51:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ovo mi je od moje bake ostalo i to kad nešto tražim što je pravo jednostavno (recimo majicu bez slike natpisa i sl pa nema) kažem : "KO DA TRAŽIM ABUZENZE" a pojma nemam šta je abuzenze, a nema bake više da je pitam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:52:09
|
|
|
|
guppy RR
|
smeje se ko budala on je lud ko struja
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:52:52
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ko se na mlijeko opeče taj i u jogurt puše krepaj kenjče dok trava naraste lego ko budali šamar raspredati markove konake A ja znam lego ko ćelavom šamar! Danas sam cula jednu vrhunsku - navrzo se ko smrt na babu!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:55:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kad tražite nešto nemoguće - kao da tražim od ptice mleko Hm, takva je svaka moja potraga za cipelama.
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 15:58:26
|
|
|
|
lenaa
|
Nece slonce u lonce To june nece da te mune
< Poruku je uredio lenaa -- 8.4.2010 15:59:23 >
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Smesan si k`o nova godina.
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ko se na mlijeko opeče taj i u jogurt puše krepaj kenjče dok trava naraste lego ko budali šamar raspredati markove konake A ja znam lego ko ćelavom šamar! Danas sam cula jednu vrhunsku - navrzo se ko smrt na babu!
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:02:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Celavi bez ruku za kosu se vuku.
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:02:58
|
|
|
|
lenaa
|
Ajde deco sto ste se okupili ne igra mecka.
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:07:01
|
|
|
|
lenaa
|
Ako koza laze rog ne laze
|
|
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:36:37
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR smeje se ko budala on je lud ko struja
|
|
RE: Ničim izazvane narodne izreke 8.4.2010 16:38:47
|
|
|
|
Snelle
|
Al' ga je pocepao ko mače muškatlu! Moja omiljena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.