Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.5.2010 13:29:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Neno,izvini sto ti nisam odgovorila na pp,nisam prilazila kompu dva dana,a i vidim da ste odlozili vidjanje...Nadam se da cu moci tad da se vidim sa vama jer bi bas volela da vas upoznam,ali dogovoricemo se vec
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 4.5.2010 13:40:08
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Konkurs ostaje otvoren do daljneg Za neki sledeci vikend kad drustvo bude raspolozeno. Sto se mene tice kolko sledeci moze Drage stvarno bismo mogle sledeci vikend, tj ovaj 8 ili 9 maj, šta kažete.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 15:31:46
|
|
|
|
Mimče
|
ZENE HOCEMO LI SE DRUZITI????????????? Ja sam na trudnickom i totalno mi je cudno sve odkad ne radim ne znam sta cu sa viskom vremena navikla sam sve da obavljam brzo AKO STE ZA SLADOLED; SOKIC ; KAFU I OSMEH I MALO BLEBLETANJA ; AJMO
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 16:01:15
|
|
|
|
Nena81
|
Ja hocu i mogu... za ostale neznam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 16:18:24
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
I ja hocu, ali nisam organizator jer mi nije poslo od ruke zadnji put.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 17:01:19
|
|
|
|
Mimče
|
ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 7.5.2010 17:22:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mimce, malo pre sedim u DZ i nabasam na tvoj sms, i sad dosla da vidim sta je sa kaficom, a ti se vec javila. Meni odgovara ali popodne, pre podne dolazi mm-ova sestra, nikako da dodje jos od mog rodjendana, pa ce doci sutra. Valjda ce otici do nekog doba da mog uda se vidim sa vama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.5.2010 0:41:22
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mimče ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj meni ne..tek mi u ponedeljak skidaju konce jel vama odgovara sredinom nedelje?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 8.5.2010 1:28:43
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Mimče ajde onda prvo da vidimo da li vam odgovara ova subota, 8 maj meni ne..tek mi u ponedeljak skidaju konce jel vama odgovara sredinom nedelje? Meni odgovara i sutra planirala sam malko da bazam po gradu posto mm radi do 5, a odgovara Cipi i sredinom nedelje samo da si nam ti dobro i cim ti skinu konce vodim te na sladoled kao malu decu posle lekara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mimce nas je vukla za nosice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:45:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, kad je ovo bilo?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:46:34
|
|
|
|
cipiripi
|
i ja pitam isto
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 16:51:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Pocelo jutros, a zavrsilo se malo pre! A vi trudnjace, kad se organizujete picemo kaficu i sa vama, nemojte sad da ljubomorisete (za ovu drugu znam da je specijalno sklona ljubomori, al' znam i da danas skida konce, tako da neki drugi dan...)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:31:01
|
|
|
|
cipiripi
|
ja sam free u petak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:32:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:33:06
|
|
|
|
cipiripi
|
1. Nejt 2.Cipi .. ajmo dalje..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 17:48:11
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam Ni sumljala nisam,da ti nisi slobodna u petak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 18:09:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kleopatra* IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi ja sam free u petak i ja sam Ni sumljala nisam,da ti nisi slobodna u petak Srce moje duhovito
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 19:36:36
|
|
|
|
LillyT
|
Jao Mimce, bas si slatka, hehehe, sada se vidi da si trudna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 19:44:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Joooj kakva nam je Mimce lepotica!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.5.2010 21:17:28
|
|
|
|
Nena81
|
Drage moje ja se odjavljujem dok mi mm ne zavrsi sa putovanjima nemogu sama sa njih dvoje nikako. Stisli ga nesto ovih dana nikad mi nije kuci. Tek za 2 nedelje taman ce i on na odmor pa mogu da zvrjim. Ako neko tada bude raspolozen dogovoricemo se.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:42:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Da da mince i bebac su nam bas super porasli Zar je tolko vec proslo od kad sam vas videla prosli put Da da, Delijo...vreme je da ponovimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:46:41
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi 1. Nejt 2.Cipi .. ajmo dalje.. 3. Veca samo posle 14h (jer se pre toga vidjam sa jednom mojom drugaricom, mladom mamom)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.5.2010 15:58:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koje vreme u petak?
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?