Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI je l se anitaaa javila na rr???? Kad je bila Anitaaa na RR??? Mislim da je Banini u kontaktu sa njom
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:12:27
|
|
|
|
Tulija
|
Bas sam nestrpljiva.. videla sam da ima i tema kako zamisljata druge ringerajke i do sada nisam razmisljala kako izgledate... a sad bas sam znatizeljna
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti, ja jedva cekam da te upoznam!!! I jos mnoge devojke! Sledeci put cemo kada bude lepse vreme, da mozete i sve decicu da povedete!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
kako ste medene...ne mogu da verujem,. toliko mojih crtica a ja nisam mogla da dodjem... mimce, suncicu, banini i vecu znam nejt, kako sam tebe propustila? Ninamandarina mi izgleda bas zanimljivo.. Jeja pozitivac! Cipi, trudnjaco zaklonila si tibu? JOj devojke moje...bas mi drago sto se videle i sto vam je bilo lepo.. veco, jos si lepsa nego od onda kad smo se upoznale...tad si mi bila profesorka pa si mi bila opasna...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:20:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Ne sme tiba da mi se prehladi a bila je na vetrometini... pokazivala sam i djevojkama oziljak...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:23:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo je kao u nekom delu ''Smrtonosnog oruzja'' kad Rene Ruso i Mel Gibson jedno drugom pokazuju oziljke! Tako su devojke medjusobno!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:25:18
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, bilo mi je bas lepo danas sa vama . Drago mi je da sam vas upoznala (uzivo) . Sledeci put da dodju i mame sa bebama pa da se druzimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:27:50
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:29:59
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta ste pile a o cemu ste pricale a koliko ste ostale ????? (oti - hiljadu zasto hiljadu zato)
< Poruku je uredio OTI -- 15.5.2010 21:31:48 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:31:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Divne su vam fotke, bravo za Ringerajke!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:32:32
|
|
|
|
Mari86
|
Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:36:08
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:36:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Devojke,super su vam fotke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:39:23
|
|
|
|
cipiripi
|
pile smo pivo, pricale u sexu, sedele 3 h.. i svako svom muzu sali se Cipi...zadnja dva su tacna, drugo delimicno, a prvo nije
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:39:30
|
|
|
|
Nana*
|
Hej drage moje, mnogo ste mi lepe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam Mala, ti nemas pravo glasa!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:43:07
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mari86 Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam Mala, ti nemas pravo glasa!!! a sto?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa zato sto nisi htela da nam dodjes, a nisi tako daleko i to po ko zna koji put....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:47:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Pa zato sto nisi htela da nam dodjes, a nisi tako daleko i to po ko zna koji put.... pa kako nisam daleko 100 kilometara 3 sata mi treba do BGD...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:48:38
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Bas mi je drago sto ste se lepo druzili, fotografije su odlicne.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:51:07
|
|
|
|
Nena81
|
A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta. A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ? Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:51:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne ste.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:52:30
|
|
|
|
cipiripi
|
sto se mene tice mozemo i u igraonicu...ja cu sa klincima u box a vi pijte kafu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:53:07
|
|
|
|
diamond
|
DIVNO, DIVNO, DIVNO!!! Bas mi je drago da ste se lepo druzile...nadam se da cu i ja jednom imati tu cast!!!! Drage moje, odo na Noc Muzeja, a kada se vratim nadam se da ce Veca postaviti slike, jer jedve cekam da ih vidim!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:53:22
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta. A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ? Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku ...deca nam u vodi ja predlažem ZAMAK kod hotela Jugoslavija odguglajte ako ne znate o čemu je reč, ja sam oduševljena tim mestom
|
Anketa
Трудна
пеперутка16
Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?