Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Onda smo se dogovorile: druženje u petak 28. maja u 17h u basti Kulturnog centra VUK dogovoreno
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! ja sam ozbiljna pa ti vidi.. samo reci , ima da muzem ceo dan!!!
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Onda smo se dogovorile: druženje u petak 28. maja u 17h u basti Kulturnog centra VUK dogovoreto... ajd spisak
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:20:09
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si.......
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:21:51
|
|
|
|
minavb
|
Polako LillyT, ima kod mog dase mesta za sve cure.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:27
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si....... nisam ja kriva, majke mi, mina je kriva za sve... ona je provodadzisala
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:36
|
|
|
|
jelena038
|
ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si....... ups...Busted!!!
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:24:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslala sam Cipi SMS, da javne da li odgovara Javila Cipi da dolazi u petak
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 16:35:40 >
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:24:56
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: minavb Polako LillyT, ima kod mog dase mesta za sve cure. Ne znam sta mi je danas KLIK
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:25:02
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla. dodji bar da se rukujemo
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:28:57
|
|
|
|
LillyT
|
Mina, qq zeno, opalili hormoni Mene stavite na spisak 99% da dolazim.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:36:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Poslala sam Cipi SMS, da javne da li odgovara javila Cipi da dolazi u petak
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
i ajd dobro gde je taj spisak, mori... jel mi se to cini, il cemo ceo kafic da zauzmemo?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:39:58
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: jelena038 ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla. dodji bar da se rukujemo pa ja bih, ali prvo, dok vas nadjem, drugo, sa stvarima sam, trece, sa detetom sam, četvrto, sa puta sam... mozda u povratku, vracam se bez sina, a i manje mi je naporan put. a bas bih volela.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:42:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ih, Jeco...
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:42:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny i ajd dobro gde je taj spisak, mori... jel mi se to cini, il cemo ceo kafic da zauzmemo? neka, neka....i treba
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:01:23
|
|
|
|
Anoniman
|
1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. jel neko izostaje ili odustaje?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:03:33
|
|
|
|
minavb
|
Dolazim i ja, sutra idem kod dr.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:09:16
|
|
|
|
Mishica 77
|
Joj, ženske, blago vama. Ja tako blizu, a tako daleko.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:10:35
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Trinny ih, Jeco... i ja kazem.. da bar nije bas taj dan, nego sam tu, a ne mogu.
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:10:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Dolazim i ja, sutra idem kod dr. jupiii, Trinny dodaj nam molim te Minu na spisak
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:11:26
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ja gledala u suljpa i stavila je vec..
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:13:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny pa ja gledala u suljpa i stavila je vec.. hihihi nisam videla izvini
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny 1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. jel neko izostaje ili odustaje? eve gi opet ma, Dunjce, mori, ne sekiraj se!
|
|
|
|
Anketa
ЖивотAdminКоји вам је период живота до сад био најлепши?Детињство. (
20%)

Период школе, факултета. (
0%)

Док сам била девојка. (
20%)

У браку. (
20%)

Тек се надам најлепшем. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!