Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 9:30:58
|
|
|
|
anuksunamun
|
vera se dozivljava samo na jedan nacin to je iskrenom ljubavlju prema Bogu i pokajanjem
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 11:22:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ako ćete nastavljati sa raspravama o veri, ja ću temu zaključati zato što tema NIJE vera.
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 13:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ...lazemo decu a laz je bogohuljenje u svakoj religiji..to treba izbaciti i poceti sa istinom jer je ljubav samo istinska.. Treba da oduzmemo deci maštu, i da im kažemo da taj Deda Mraz, u kog smo i mi kao male verovale, i donosilo nam je sreću, ustvari ne postoji? Zašto? Sva deca porastu i shvataju da Deda Mraz ne postoji, bar ja ne poznajem nikoga odrslog ko veruje u Deda Mraza, pa neka deca žive u svetu mašte.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 15:09:05
|
|
|
|
Lu
|
Sv.Nikola je mene i mog sinčića jako obradovao Roko je spremio čizmice kraj vrata i svoje i moje i ujutro je ugledao male modle dinosaura i masu za modeliranje(to je želio pa mu je Sv. Nikola ispunio želju) a mami je donio bajaderu,koju mama obožava Hvala ti Sv.Nikola A za Božić naravno očekujemo Djeda mraza, a može i njegova prijeteljica da dođe
< Poruku je uredio Lu RR -- 20.12.2009 15:10:59 >
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 15:44:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Sv.Nikola je mene i mog sinčića jako obradovao Roko je spremio čizmice kraj vrata i svoje i moje i ujutro je ugledao male modle dinosaura i masu za modeliranje(to je želio pa mu je Sv. Nikola ispunio želju) a mami je donio bajaderu,koju mama obožava Hvala ti Sv.Nikola A za Božić naravno očekujemo Djeda mraza, a može i njegova prijeteljica da dođe
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 15:45:07
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja znam za ovaj obicaj, znam da su se praktikovali prutici za poganu djecicu. David je dobio skafander od babe Evo se susi na balkonu pa ga nisam mogla slikati.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 16:02:06
|
|
|
|
eugenija
|
E prutić Taša dobijala Slikaj skaf obavezno kada se osuši! Lu
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 20.12.2009 16:20:06
|
|
|
|
Lu
|
Aaaa Tashi nije došao Sv, Nikola jer je bila zločasta Njoj je došao Krampus sa šibom
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 23.12.2009 17:01:15
|
|
|
|
buhla
|
Lep obicaj... bas sam pitala sad mam, oni kao deca nisu dobijali poklone, a ni mi kao mali. Ali sam sigurna da cu ja dogodine da ostavljam poklon mom detetu
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 23.12.2009 21:54:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Aaaa Tashi nije došao Sv, Nikola jer je bila zločasta Njoj je došao Krampus sa šibom Krampus?
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 24.12.2009 9:04:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Krampus
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 5.12.2010 22:30:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sutra je Mikuas, čiste cipele su u prozoru, a tamo su i pune ukrasne čizme da nam ulepšaju sutrašnje jutro. (ima i prutića za bezobrazne )
< Poruku je uredio Tash -- 5.12.2010 22:31:04 >
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 8:54:21
|
|
|
|
Lu
|
Moj R. je dobio nekog bentena i čokoladnog Nikolausa, a ja kao nisam ništa i on uze bentena a meni daje čokoladnog Nikolausa i kaže, mama ovo je sigurno za tebe
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 9:01:46
|
|
|
|
Nensi*
|
Jao malo
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 9:25:17
|
|
|
|
Olga75
|
Mariji je Mikulas doneo svasta : set za devojcice i tu imaaa i snalica , i narukvica i ogledalce i cesljic i torbica i prstencici , dobila je i plisanog sneska , dzemper , cokoladnog Mikulasa , narandzi , jabuka , banana , suvog voca a naravno i ptur , za svaki slucaj
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 9:29:25
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Moj R. je dobio nekog bentena i čokoladnog Nikolausa, a ja kao nisam ništa i on uze bentena a meni daje čokoladnog Nikolausa i kaže, mama ovo je sigurno za tebe Lu mene tvoj R uvek odusevi malo Moji su dobili slatkise, i jos, Tale plasticni fotoaparatic a Maki pokemon karte sad vidim da ima i slicica, ja svoje nisam slikala
< Poruku je uredio Maya21 -- 6.12.2010 9:30:50 >
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 11:10:32
|
|
|
|
indy_25
|
Moj je dobio blejblejd 20 e cokoladu i kesu bombona a Sarah je dobila cuku koji laje i televizor za bebe. A ja nisam dobila nista
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 12:14:27
|
|
|
|
Daca88
|
Alen je dobio pre svega hranu jer voli da papica MM i ja smo bili u IDEI i pokupovali mu za mikulaša 20 juvitana sokića raznih,kutiju milupa pirinčano kukuruzne kaše,kutiju hipp kaše od jabuke,i kutiju hipp kaše sa probiotikom. Zatim smo mu u apoteci kupili 4 kutije novalaca,a onda u Suncici bodike,pantalonice,duksić,šuškice...i u turbolimaču plišanog medu.
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 13:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka je dobio mandarine, banane, kiki bombone i neke slagalice u obliku životinja, a Mare je dobio dve glodalice. U Maretovoj čizmi je bila i čokolada jer nije stalo u Lukinu, tek će Luka "Jaooo to je moje!"
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 14:15:00
|
|
|
|
liliana
|
Mi ne znamo za ovaj običaj. Ja za ovo 1. put čujem . Kod nas Božič-Bata (za Božić)deci ostavi nešto u čarapicu (a može i Sveti Nikola-za Nikoljdan):
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 14:17:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Mikulaš je katolički praznik. Temu je otvorila Eugenija, na sv. Nikolu.
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 14:24:25
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: liliana Mi ne znamo za ovaj običaj. Ja za ovo 1. put čujem . Kod nas Božič-Bata (za Božić)deci ostavi nešto u čarapicu (a može i Sveti Nikola-za Nikoljdan): E vaš Sv. Nikola malo kasni Šalim se Danas je katolički Sv. Nikola a pravoslavni je nekad u prvom mjesecu, jel Uglavnom, to je to
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 14:28:08
|
|
|
|
liliana
|
Taške i Lu-hvala na pojašnjenju meni glupsonu!!! Ja još gledala u naš pravoslavni kalendar i vidim - danas nije nikakav praznik. Katolkinje-izvinite, molim vas!!! Lu, Sveti Nikola je uvek 19.decembra. Draga, oduševio me tvoj Roko -po ko zna koji put (svojom izjavom)!!! Pošto je Tina rođena istog dana kad i on- nadam se da če i ona bit takva jedna opasnica!!!
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 16:10:08
|
|
|
|
red sonia
|
sofija je dobila voce i igrackicu od mikulasa,za prutic je jos rano
|
|
|
|
RE: Šta se danas našlo u čizmi? 6.12.2010 16:13:40
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam islamske vjeroispovjesti ali slavim i ja vase praznike da obradujem djecu. U Holandiji je to veliki praznik i on je 5 decembar i dolazi im Sinterklas i donosi im u carapicu poklone ili u vreci.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.