Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:44:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, ne mogu da verujem koja tema, koliko smo se samo smejale dok je bila aktuelna
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:51:09
|
|
|
|
indy_25
|
Ja bi JMPM
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:53:25
|
|
|
|
jabudic
|
Joooj, kakva tema
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:53:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino I kao zensko i kao musko volim lepe zene..Ja do sad nisam videla mnogo rrajki, ali od onih koje sam videla..Pa klasifikovacu: 1.lepotice: Oti, Magde, Cipiripi, Miljce, Eni, Nedja, Magnetic Da sam musko, sve bi gore navedene... Verka pa ja ovo tek sad vidim I ja bi tebe sestro slatka
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:55:03
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Joooj, kakva tema opasna tema za otkrivanje karata
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:57:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Verka pa ja ovo tek sad vidim I ja bi tebe sestro slatka Blagodarim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:58:13
|
|
|
|
jabudic
|
E ovako, da zasucem rukave.... Ali prvo, da se razumijemo, ja sam i trenutno ne bih ni mm A da sam musko, po mom ukusu bi bile Iva i Indy
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 21:59:10
|
|
|
|
Brana
|
odlican izbor
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:08:34
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Ja bi JMPM Ijuuuuuu ! Dolaz' vamo,mm spava
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:10:41
|
|
|
|
Nensi*
|
A mene ne bi niko
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:11:53
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Ja bi te zenila.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:12:20
|
|
|
|
choopa choops
|
koja tema Postpuno ste blesave
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:12:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja volim plavuse Nensi, s toga
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:12:26
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Evo ja cu te, iako ne znam kako izgledas
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:12:39
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Brana Samo mogu da kazem u ovoj temi Nece da moze Brano kraljice,ja bi tebe....mislim da is ti ona 'ispod mire sto djavola vire'
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:13:40
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Ja bi te zenila.
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:13:59
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja volim plavuse Nensi, s toga Ja vise nisam plava
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:14:30
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: marija32 IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Evo ja cu te, iako ne znam kako izgledas
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:15:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: verolino Ja volim plavuse Nensi, s toga Ja vise nisam plava E, jbga
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:15:46
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: jabudic E ovako, da zasucem rukave.... Ali prvo, da se razumijemo, ja sam i trenutno ne bih ni mm A da sam musko, po mom ukusu bi bile Iva i Indy Bogami si ih fino zasukla nema sto! Sad mi pade na pamet pjesma od "prefinjene dame" S.Aleksic "Ej da sam musko samo jedan dan..."
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:15:55
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: nensi27 A mene ne bi niko Ja bi te zenila. Al bi te varala
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:16:24
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: bebać IZVORNA PORUKA: Brana Samo mogu da kazem u ovoj temi Nece da moze Brano kraljice,ja bi tebe....mislim da is ti ona 'ispod mire sto djavola vire' nisi daleko od istine takodje i za tebe mislim da si i ti djavolak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:16:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nensi je jedna super zenska, samo da znate :)
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:17:56
|
|
|
|
marija32
|
Zene, znaci sve ucesnice na ovoj temi su latentne lezbejke
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 16.2.2011 22:18:38
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Nensi je jedna super zenska, samo da znate :) Ja znam to mi je zena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.