Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2011 10:13:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana T. još ne zna da govori, ali natrči se i maše guzom-to je znak da treba da se ljubi u guzu!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.4.2011 8:02:22
|
|
|
|
Shishica
|
Pre neki dan sam ostavila Emu u ketrecu da bi ja jela.. i vice ona vice..i onda je ucutala i odjednom kaze:"Aaaajooooj kuuukuuuu...!!" Dobro se nisam zagrcnula i odem da je vidim, a ona lezi sa glavom u cosku ketreca.. Sad svaki dan ponovi to par puta u odgovarajucim situacijama..a kod nas niko ne koristi to "kuku"
< Poruku je uredio Shishica -- 2.4.2011 8:03:29 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.4.2011 8:40:56
|
|
|
|
zoća
|
pošto je naša ulica jedno vreme bila izuzetno prometna a Katarina je tada bila mala stalno smo kapiju zatvarali i obezbeđivali.Ko je ne zatvori obavetno smo govorili zatvori kapiju da Katarina ne izađe na ulicu.Jednom prilikom deka nije to uradio a ona iz mozga viknu:Deko zatvoli kapiju da ja ne izađem na ulicu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.4.2011 9:07:55
|
|
|
|
bokicans
|
Tako sam ja Nadju,ucila sa ne sme da dira noževe i lekove.i jednom sam sekla nesto na stolu i stavila noz ispred nje ,a ona vice .Mama pomeri noz da ga ja nediram,znas da nesmem!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 11:31:08
|
|
|
|
nencydrew
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 11:48:57
|
|
|
|
jabudic
|
Moj Nemanja je odusevljen crtanim Postar Pet, i od skoro je poceo za sve svoje potrebe da se obraca tati, i to ovako:"Pocaj Pet, donesi Nemanjici meka brzo", "Pocaj Pet, idemo podanicu kupimo mami cokojadu"... A uvece kad hoce da predje u nas krevet, zove: "Pocaj Pet, pis iz maminog tejeta, Nemanja paja mame"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 12:18:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana je posle duze pauze krenula danas u vrtic i kaze jutros super sad cu se igrati sa mojom najboljom drugaricom ja:kako se zove L:nemam pojma pitacu je danas
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 15:39:15
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: zoća pošto je naša ulica jedno vreme bila izuzetno prometna a Katarina je tada bila mala stalno smo kapiju zatvarali i obezbeđivali.Ko je ne zatvori obavetno smo govorili zatvori kapiju da Katarina ne izađe na ulicu.Jednom prilikom deka nije to uradio a ona iz mozga viknu:Deko zatvoli kapiju da ja ne izađem na ulicu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 16:09:36
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lana je posle duze pauze krenula danas u vrtic i kaze jutros super sad cu se igrati sa mojom najboljom drugaricom ja:kako se zove L:nemam pojma pitacu je danas Lana je kraljica!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 16:25:13
|
|
|
|
nencydrew
|
Juče moja Bubi prosula:"Ja hoću da prdim da zunzara padne na travu!" A to kad "prdi"-to ustima ona radi prrrrrr
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2011 16:44:21
|
|
|
|
liliana
|
Juče T. i ja bile kod moje mame. T. non - stop čvraka dugmiće na TV, a ja joj govorim :"Ne, ne!" Kad, u jednom momentu ona uzela ruku mojoj mami i njenim kažiprstom bocka dugmiče i gleda u mene, iskida se od smeha. Ono, u fazonu:"Nisam ja-baka je!"""
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.4.2011 18:26:18
|
|
|
|
ivaj
|
Kakav sam zloca,svaki put prevarim Janu Igramo se igre skrivanja.Izbrojim ja i prokomentarisem naglas:"Pa Boze jano kako sad da te nadjemo kad pojma nemamo gde si?" A ona,pametna na mamu,odgovara:"Pa trazite me,mozda sam u ormaru" Danas slaze kocke i peva pesmu:"Guli baji,guji,baji,oh,oh..." Ja slusam i razmisljam Pa se setim-Jelena Karleusa insomnia Valjala sam se po podu od smeha.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.4.2011 21:26:26
|
|
|
|
Olga75
|
dodajemo se danas loptom , sutira ona meni , ja njoj i odeee lopta a zvercica stavila ruke na bokove i kaze : da mama optu ti si madja da prevedem : mama ajd po loptu ti si mladja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.4.2011 21:28:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR dodajemo se danas loptom , sutira ona meni , ja njoj i odeee lopta a zvercica stavila ruke na bokove i kaze : da mama optu ti si madja da prevedem : mama ajd po loptu ti si mladja srce slatko, zna dete da se snadje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.4.2011 21:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Al' te dresira
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.5.2011 23:31:20
|
|
|
|
Olga75
|
Da vam ispricam kako se zvercica danas naljutila na ujaka elem , dosao on po kosilicu jer njihova nesto cudno radi i stavlja je u kola , kad je M pocela da vice na njega : vati , kosa mojaaa , da mi , mojaaa , mama tuci joji guzuuu , daaa mii rasplakalo se dete , on izvadio kosilicu i sedeo jos dva sata dok nije zaspala i cim se probudila trk u supu , jao kad je videla da je nema morali smo da mu telefoniramo i tu mu ona ozbiljna rece : vati vano kosu , oma
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.5.2011 23:33:53
|
|
|
|
New Mom
|
Ma, zverčica je legendarna!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.5.2011 23:34:44
|
|
|
|
Vika
|
Nije joj nadimak tek tako zverčica, zar ne?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.5.2011 23:38:52
|
|
|
|
Olga75
|
nije izgleda mamin mali zver
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.5.2011 8:16:21
|
|
|
|
jabudic
|
Uzeo N.jutros papir i olovku i nesto kao pise, jos u pidzami... Ja ga zovem da ga obucem, kaze:"Bezi, mama, metas (smetas) mi, ucim engeski" "A sta si naucio?" "Dog, pet, knees and toes...i sinja(svinja) pig" Jos sam u soku, otkud njemu ovo?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.5.2011 9:17:03
|
|
|
|
Lu
|
Jabudić divno! Jel gleda on neke crtiće koji uče engleski, Doru možda? Moj je tako uz Doru sve naučio
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.5.2011 9:20:36
|
|
|
|
Lu
|
Zverčica čuva svoje, tako i treba
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.5.2011 9:38:58
|
|
|
|
jabudic
|
Lu, gleda na You tube-u neke Animals video for kids, i odusevljen je time, ali nije se nikad trudio da ponovi kad oni izgovore, a i jos je mali, nisam ocekivala, kad on jutros, jos u pidzami poce da me bombarduje na "engeskom" A do sad nije izgovarao R, uvjek je bilo J, a sad je poceo i ima pravo francusko R, pa me zezaju: "Eto vidis sta se desi kad dijete studira francuski u stomaku..." Kaze:" zebRRa"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.5.2011 9:43:48
|
|
|
|
Lu
|
Ma oni u toj dobi upijaju kao spužve i baš znaju iznenaditi, to je super kad dijete samo uči kroz igru
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.5.2011 18:02:31
|
|
|
|
mikica sa
|
moj Luka je jos mali za bisere ali zato imamo jednu djevojcicu od tri i po godine (kcerka nasih prijatelja) i ona nas zasmijava. neki dan su dosli iz Srbije i tamo su isli u posjetu nekoj prijateljici koja je rodila blizance. tako da je cudno gledala u mene i bebu i odjednom pita: "Mirjana, a sto niste kupili jos jednu bebu? Sto ste uzeli samo jednu?"
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMališani skidaju kilograme u Čigotici"Čigotica" je novi poseban program mršavljenja koji je Specijalna bolnica za lečenje štitne žlezde "Čigota" ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?