Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:29:59
|
|
|
|
madre
|
slicno je kod nas, ja ga pitam kako se zoves a on kaze DA
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:38:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
znaci oni su DA i DE, fantazija
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.5.2012 23:49:36
|
|
|
|
sneza24
|
Kaze David meni juce: Mama tane (da ustanem) Posto znam da izmislja neke gluposti ja mu kazem da ne mogu sad,posle,kad mi bude reko sta hoce. Popne se on na krevet i kaze :Daki jubi poljubi me i sav se isceri i kaze Mama tane A danas u lokalu sela ja za sto na drugoj stolici cerka od mm prijatelja i nema vise mesta.David seo dole na nekoj cevi i kaze :Nema meto Ja ga zovem da sedi kod mene on nece.Odjednom ustane i baci loptu niz stepenice ja skocim odmah jer mu tu ne dam da ide sam i kazem mu da me saceka ja cu doneti,ja se vratim on seo na moje mesto i kaze mi :Meto ima.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.5.2012 16:12:02
|
|
|
|
pandina
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:21:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lukavstine male Ja pre neki dan odem na pijacu i kupim T one plasticne sandale, za plazu,pesak, i tako da nazuje na terasu i sl. Ima nove patike,i sandale...ali neeee... ona ove nije skidalaaaaa, kad joj ispadne place do bezvesti, na kraju je otisla sa njima na spavanje I sinoc ih sakrijem da ih ne bi i u vrtic danas odnela
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:28:13
|
|
|
|
Modessty
|
Anck i Danilo se tako vezuje za stvari. Od kad smo kupili patike za cipele neće ni da čuje. I to što je kiša i mokro napolju ga nije ubedilo!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:29:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da, i obavezno sledi ono odusevljenje novim stvarima jaaaaaaaaaaaaoooooooooo Cak i kad na meni vidi novu majcu, kao npr, juce kad smo krenuli u set_nju , videla na meni novu tuniku i dosla i mazi me i sve vice jaaaooooooooo jepoooooooo!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.5.2012 9:30:46 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 9:32:11
|
|
|
|
Modessty
|
I kad obuče novo nema skidanja do večeri! Juče jedan dečko u parku plače na sav glas. A Danilo ga gleda pa dolazi do nas i kaže: Mamice, tatice, ja sam mnogo dobaj! I mnogo sam lep!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 11:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Broji Nebojša juče, i stigao do 34 i nastavlja: trideset i pet, trideset i metar, trideset i auto, trideset i beba
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.5.2012 11:33:48
|
|
|
|
tanjica85
|
evo mog bisera: prosle nedelje u vrticu dobili zadatak da nacrtaju mamu,tatu i brata/sestru. ms je nacrtao igraliste, park, zgradu i prozor. kada ga je vaspitacica pitala gde su mu ostali, on je odgovorio :" mama je nekad u ovom prozoru ili na klupi, sestra je u parku,a ja sam na igralistu sa drugarima." tatu nije spomenuo. a onda je dodao "tata je uvek na poslu".
|
|
[Obrisana poruka] 29.5.2012 9:25:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:27:59
|
|
|
|
lesica
|
Genijalni su!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:28:39
|
|
|
|
Snelle
|
Naš biser - ručam juče ja, Lana me gleda, a ja je pitam: "Šta si ti ručala? (moja mama je čuva pa joj posebno sprema) Šta ti je baka dala da jedeš" A ona kaže: "Vodu"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:36:04
|
|
|
|
lesica
|
Lenka pre dva dana pokusava da skace sa naslona na krevet,mm sedi i smeta joj. Ona prvo pokusava lepo: "Pomeli se tata! Skloni se! Pomeli se,oće Lenka sa skače!" On se smeje i nece da se mrdne. Zatim L: " POMELI SE KUČKO!" Mm i ja Od koga si cula to Lenka? Od bake
|
|
[Obrisana poruka] 29.5.2012 9:43:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 9:50:56
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: lesica " POMELI SE KUČKO!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 10:10:44
|
|
|
|
Snelle
|
Joj Lesice Meni je smešno jer to nije reklo moje dete, a da je moje Koja baka je u pitanju? Nadam se da nije sveki
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 10:13:48
|
|
|
|
lesica
|
Vidis kako znas
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka je toliko gotivno dete Obozavam je !
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:03:58
|
|
|
|
lesica
|
Cini mi se da ni nasa drugarica Petra nije daleko Moramo da ih spojimo i dobijemo hodajucu katastrofu!
< Poruku je uredio lesica -- 29.5.2012 13:04:22 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 13:34:09
|
|
|
|
minavb
|
O Lenka kraljice
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 21:25:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto smo koristili onu bebecu stolicu za rucanje, pa se onda razdvoji da imas sto i stolicu, kupimo mi Taci fotelju, da bi beba mogla da ruca u staroj. I sad...nemoze ona tako lako da se odvikne od nje.... I toliko smo joj nahvalili fotelju, kako je lepa, da je ona stara za bebe bezveze, kako je njena lepa i bla blaa.... I eno je sad spava s foteljom u krevetu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 21:49:19
|
|
|
|
minavb
|
Ako joj budete hvalili bicikl...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.5.2012 22:49:56
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun I eno je sad spava s foteljom u krevetu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.