Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 26.11.2012 21:03:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Da li se glasa tamo gde su svi dnevnici,u onim prozorčićima gde ima komentar i svidjanje?
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 26.11.2012 21:08:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ovaj put Laguna vam poklanja vrednu knjigu Mali Larousse – Trudnoća, a za najbolji dnevnik glasamo u ovoj temi od 26.11. do 3.12.2012., pravo glasa (jednom) ima svaki član portala sa preko 50 objava na forumu. U ovoj temi glasamo
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 26.11.2012 21:13:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Glasam za,,Naša neostvarena želja" od 17 JOKA
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 26.11.2012 23:31:35
|
|
|
|
gugutka
|
Glas za VTO u FRONTu Utisci - Moja ciklama
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 27.11.2012 11:40:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, glasajte
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 27.11.2012 11:46:53
|
|
|
|
Verolina
|
Ciklamo i Joko, glasala bih za obe, ali posto ne mogu da se opredelim, oprosticete mi sto necu glasati uopste. I nadam se da ce vam obem NG doneti po jednu lepu bebu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 27.11.2012 21:50:42
|
|
|
|
17 joka
|
VTO u FRONTu Utisci - Moja ciklama
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 28.11.2012 21:28:45
|
|
|
|
snovi
|
Svi dnevnici su sjajni, a posebno ovi o zatrudnjivanju. Svaka čast na hrabrosti devojke
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 28.11.2012 22:37:06
|
|
|
|
Maya21
|
ja glasam za petak 13 nase drage Mod
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 28.11.2012 22:41:56
|
|
|
|
branki*
|
glas za joku
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 29.11.2012 11:52:01
|
|
|
|
Jole84
|
Glasam za Joku
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 29.11.2012 13:45:55
|
|
|
|
Modessty
|
Glas za 17Joku - ludo hrabru ženu i ženu zmaja!
< Poruku je uredio Modessty -- 29.11.2012 13:47:15 >
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 29.11.2012 14:43:13
|
|
|
|
jovana jojo
|
Glasam za dnevnik 17 JOKA
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 29.11.2012 23:07:05
|
|
|
|
Cuftas
|
17 JOKA za hrabrost i volju, samo guraj, mala, biće
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 29.11.2012 23:41:51
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ciklamo i Joko, glasala bih za obe, ali posto ne mogu da se opredelim, oprosticete mi sto necu glasati uopste. I nadam se da ce vam obem NG doneti po jednu lepu bebu. i mene muči ova dilema danima, ali pošto će ove nagradne igre biti i dalje, ovaj put glasam za Joku, a za Ciklamicu čuvam svoj sledeći glas
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 1.12.2012 9:13:26
|
|
|
|
elenica4ever
|
Super je ova nova igrica, ali pre svega je zanimljivija zato sto svaka od nas jedna drugoj moze dati neki savet iz svog dnevnika. Ja sam vec svoj napisala, a dok ne smislim sta cu u drugi da pisem (jer ima dosta toga) moram samo da pitam kako se i ko moze da glasa za odredjeni dnevnik? Veliki pozdrav svima na Ringeraji!
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 1.12.2012 10:59:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ovaj put Laguna vam poklanja vrednu knjigu Mali Larousse – Trudnoća, a za najbolji dnevnik glasamo u ovoj temi od 26.11. do 3.12.2012., pravo glasa (jednom) ima svaki član portala sa preko 50 objava na forumu. U ovoj temi glasamo Elenice evo odgovora, do 3.12. glasate a onda kreće novi krug sa novom knjigom koju daruje Laguna
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 1.12.2012 12:38:15
|
|
|
|
djdb
|
ja jos uvek nemam pravo glasa, ali imam pravo da kazem bravo zene,super su dnevnici,samo napred... :-)
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 3.12.2012 14:29:03
|
|
|
|
dunja RR
|
djdb, imaš pravo glasa
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 3.12.2012 14:29:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo, glasajte još danas. puno lepih dnevnika je napisano
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 3.12.2012 15:57:44
|
|
|
|
djdb
|
glas za joku ovaj put :-)
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 4.12.2012 18:02:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Čestitamo, pobednik je "Naša neostvarena želja" od 17 JOKA
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 5.12.2012 0:22:38
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam svima puno
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 5.12.2012 7:59:06
|
|
|
|
vikiveki
|
17 Joka čestitam ti, i želim da ti dobijena knjiga vrlo brzo bude potrebna kada ostaneš
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 5.12.2012 9:41:54
|
|
|
|
Modessty
|
Joko čestitam!!! Knjiga ide u prave ruke!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?