|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
2.7.2019 12:03:31   
Tufno
Caos, da li si zadovoljna klinikom Ivanovic, ja sam njih odoabrala, pa sam htela da cujem tvoja iskustva, hvala ti
PS Ne persiram ti, nadam se da nije problemuser posted image

(odgovor članu haozho)
Direktna veza do poruke: 1326
   RE: Klinika Ivanović
2.7.2019 17:49:17   
haozho
Caos,

Iskreno prezadovoljna sam. Doktorka nije nesto pricljiva i slatkoreciva nije taj tip zene nego je onako odsecna i bas zena lav:) Meni je ulila mnogo poverenja i verovala sam joj tokom celog postupka. Ono sto me je posebno odusevilo jeste sto mi je odlozila transfer jer je procenila da endometrijum nije dovoljno dobar nakon aspiracije i jako sam joj zahvalna na tome, jer nam je nakon te terapije od par meseci, kada su se svi uslovi stvorili i endometrijum bio super, uspelo iz prve. Da je neka zena kojoj je samo bitno da uzme novac ili da nije posvecena mogla je da mi ubaci embrione tad kada su bile male sanse (posto ih imamo jos zaledjenih) i da mi ne uspe tad pa da se jos sekiram i stresiram dodatno. Znam koliko je tesko prolaziti kroz sve ovo kroz sta smo morale ili prolazimo jos uvek, i hvala joj sto mi je sacuvala psihu.

Tako da sve preporuke za Ivanovice, vidi se strucnost i iskustvo, i gde god da sam bila na pregledima u bilo kojoj privatnoj ili drzavnoj klinici svi znaju za doktorku G.., i svi su mi rekli da je vrhunski strucnjak i najbolja u zemlji. Jos nesto, ako se ide preko fonda, nisu velike guzve, tako da se ne ceka puno i to je veliki plus.

Ako imate bilo kakva pitanja ili treba neka pomoc, slobodno mi pisite, rado cu podeliti sva iskustva i detalje. I samo hrabro;-)!

(odgovor članu Tufno)
Direktna veza do poruke: 1327
   RE: Klinika Ivanović
2.7.2019 21:06:52   
lesli
I moj glas klinici Ivanovic. Kao kod prethodne clanice, odlozila mi je transfer, ali zbog hiperstimulacije. Nakon aspiracije sam joj bila zahvalna jer nisam mogla da se maknem iz kreveta i nasmejem kao covek narednih 10-15 dana (ako dodje do trudnoce hiperstimulacija se pogorsava, a i time sto je odlozila transfer nije mi dala klasicnu stop injekciju koja je po sastavu hcg sto bi takodje pogorsalo simptome). Takodje, bila je izricita da mi ne vrati dva, vec jedan embrion i na toj odluci sam joj takodje mnogo zahvalna. Da je vratila dva, nisam sigurna da bi moj organizam bio u stanju da iznese blizanacku trudnocu (imala sam obilna krvarenja na pocetku, a onda kontrakcije kroz celu trudnocu). Danas smo roditelji devojcice od 9.5 meseci iz prvog pokusaja. I da nije uspelo iz prve, opet bismo otisli kod njih, ne samo zato sto imamo zaledjene embrione, vec zato sto je doktorka Goca ostavila utisak da zna sta, kako i zasto radi.

(odgovor članu haozho)
Direktna veza do poruke: 1328
   RE: Klinika Ivanović
4.7.2019 8:19:21   
Tufno
Takodje bih se pridruzila devojkama koje su ostavile poslednje poruke, za Gocu Ivanovic ima samo reci hvale, kratka, jasna, direktna.
Otisla sam na prve konstultacije, pregled je trajao 10 minuta, odmah je lek dala-mikroginon i rekla da se javim za dve nedelje. Klinika je fantasticba, cista, osoblje koje radi je jako ljubazno, a ona ulica poverenje. Nadam se da ce ovaj post pomoci devojkama koje imaju nedomicu u vezi sa njom, pozdrav

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1329
   RE: Klinika Ivanović
5.7.2019 12:53:24   
Vimina
Pozdrav zenice, imam jedno pitanje u vezi sa postupkom vantelesne u klinici Ivanovic. Naime, planiramo da radimo vantelesnu u avgustu, kada sam zvala da zakazem, receno mi je da sam se javila rano i da se javim prvog dana menstruacije da mi zakazu za treci dan. Problem je sto mi dolazimo iz inostranstva samo da bi odradili taj postupak, i sto ja ovde nisam u mogucnosti da na svoju inicijativu odradim dodatne analize. Znaci pola analiza nemam spremno za taj treci dan, niti znam sta mi sve treba. Iz tog razloga bojim se da taj treci dan ciklusa ne bude kasno za bilo sta. Kada sam situaciju objasnila 'sestri' koja se javila na tel, ona mi je rekla, nije kasno tad doktorka sve gleda. Molim vas za vase misljenje, kod dana ciklusa ste otisle na prvi pregled i da li je treci dan ciklusa kasno za pocetak terapije tj. bockanja i dodatne analize. Hvala unapred.

(odgovor članu Tufno)
Direktna veza do poruke: 1330
   RE: Klinika Ivanović
5.7.2019 22:17:16   
lesli
Doktorka ce te pogledati 3. dc na uz, od tog uz tj. sta je problem steriliteta kao i od toga sta imas od analiza zavisi sta dalje. To ona odredjuje - da li ides u postupak ili ti daje mikroginon par meseci da pripremi jajnike.
Ono sto sam ja imala od papira (sekundarni sterilitet u pitanju): suprugov spermogram (radi se nakon 3-5 dana apstinencije) koji je bio uredan i za mene: ogtt, hormoni i antitela stitne zlezde, trombofilije i polni hormoni radjeni 2/3. dc osim progesterona koji se radi 7 dana nakon ovulacije. I pred postupak me je poslala da se odradi papa, kolposkopija i brisevi (vaginalni, cervikalni, hlamidija, miko i ureaplasma). Meni hsg nisu trazili jer sam imala jednu trudnocu prirodnim putem pre VTO.Ono sto mozes da uradis je taj ginekoloski komplet (papa, brisevi, kolposkopija), mozes i trombofilije (mozemo ti napisati koje), stitnu takodje, ali polni hormoni se rade tacno tada kada ides kod nje na pregled (a koliko razumem vec si u Srbiji?). I ostaje jos ogtt za koji ti i u Srbiji treba neka vrsta uputa tj. traze izvestaj gde pise da ti treba ogtt, u kojim minutima testa treba vaditi krv i sa kojom kolicinom glukoze se izvodi.

(odgovor članu Vimina)
Direktna veza do poruke: 1331
   RE: Klinika Ivanović
5.7.2019 22:26:45   
lesli
I jos da dodam da mislim da ona na osnovu stanja na jajnicima tog 3. dc moze da vidi da li ti treba ogtt ili ne. Na njega salju zene koje imaju sumnju na PCOS. 
A ako su joj polni hormoni potrebni za odredjivanje terapije, imaces ih gotove u roku od 1-2h. Na kraju krajeva, mozes da ih odradis ujutru pre odlaska na kliniku i da imas taj papir spreman. 2. ili 3. dc radis estradiol, prolaktin, progesteron, testosteron, lh i fsh. U istom vadjenju krvi moze i stitna zlezda i to bude brzo gotovo. Jedino se trombofilije malo cekaju, ali mislim da ni za njih nije kasno tada...

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1332
   RE: Klinika Ivanović
5.7.2019 22:29:18   
lesli
Konfuzna sam strasno, ali ako nesto nije jasno pitaj slobodno ;)

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1333
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:05:35   
Vimina
Hvala na odgovoru. Uradicu tako kako si rekla, polne hormone da imam spremne pre odlaska kod nje. HSG imam odradjen ovde u decembru, za insulinsku imam terapiju, samo mi te trombofilije nikad niko ovde nije trazio, tako da ako bude insistirala uradicu i to. Ja sam bas iz tog razloga htela da se vidim sa njom neki dan ranije, da bi mi rekla sta je sve potrebno od dodatnih analiza da odradim, medjutim, ta sestra koja se javila nije htela da zakaze, samo ponavlja tu pricu zovite prvi dan mens, da bi vam zakazali treci dan pregled. Da li rade oni vikendom, posto cu verovatno dobiti ciklus za vikend pa da mogu odmah da im zakazem taj prvi dan?

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1334
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:13:07   
Vimina
Jos jedno pitanje, taj kompletni ginekoloski pregled (papa, brisevi, kolposkopija) jel moze bilo koji dan ciklusa? Znaci, mi cemo stici pred sam ciklus, mozda prvi dan ciklusa, pa nisam sigurna da to moze da se radi u toku ciklusa?

(odgovor članu Vimina)
Direktna veza do poruke: 1335
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:15:48   
lesli
Rade svaki dan. Nista ne brini, samo pozovi kada dobijes. A sestra ti je to rekla jer im je to standardna procedura. 
Ps. U sustini imas nesto. Pripremi obavezno papu, kolposkopiju i briseve. Bez toga nista.

(odgovor članu Vimina)
Direktna veza do poruke: 1336
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:17:01   
lesli
Ne mozes ginekoloski pregled raditi u toku ciklusa. Odradi ga kod svog ginekologa, tu gde zivis i samo spremi te papire. 

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1337
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:20:48   
lesli
I zgodno je da briseve uradis sto pre, da ako imas neku infekciju da je zalecis pre postupka. Nema sanse da ce te pustiti u postupak sa nekom bakterijom u brisu

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1338
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:29:44   
Vimina
Koju laboratoriju mi preporucujete za ispitivanje spermograma? Znate da su muski osetljivi na to... pa da bar postoje pristojni uslovi.. ili se to moze odneti direktno od kuce na analizu?

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1339
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:33:32   
lesli
Samo jos da dodam da budes spremna da postupak mozda nece moci odmah da se radi. Ona dok ne smiri jajnike, ne krece nista. Ovo ti govorim iz iskustva jer imam PCOS i IR i pila sam mesecima glukofaz zbog toga pre dolaska na kliniku, ali me je dr posle prvog pregleda stavila na mikroginon koji sam pila 4 meseca pre pocetka postupka.Mozda je bilo bolje da si pripremu za VTO odradila tu gde zivis, a da ovde dodjes samo da se uradi postupak ili cak samo aspiracija i transfer? Koliko znam, tako rade nasi ljudi koji idu napolje na VTO...


(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1340
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:35:17   
lesli
Verovatno bilo koja privatna laboratorija je ok. Proveri samo, spermogram bi trebalo da se zakazuje, bar je mm svojevremeno zakazivao. On je radio u Medigroup bolnici.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1341
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 0:45:58   
Vimina
Jeste, tako radi nasi ljudi koji idu u inostranstvo na aspiraciju i transfer, priprema se radi u Srbiji. Ali moj slucaj je obrnut, ovde jednostavno sistem drugacije funkcionise. Znam, spremna sam i na to da nema nista ovog puta od postupka, zato sam i htela da prvo popricam sa njom, da ne bacam pare na analize unapred, ako od postupka nema nista... znam te analize traju 6 meseci ili mozda cak i malo duze, ali je pitanje da li cu moci i kad doci opet na tri nedelje. U svakom slucaju hvala na informacijama.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1342
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 8:44:47   
lesli
Nije doktorka doliko striktna po pitanju vazenja analiza. Mm je imao spermogram iz septembra 2015. ili 2016, a na kliniku smo otisli na leto 2017. Znaci sa spermogramom starim godinu i vise. I moje poslednje analize polnih hormona su takodje bile stare bar godinu-godinu i po, pa ni njih nismo ponavljali. Horoni stitne, takodje. Trombofilije sustinski radis jednom u zivotu (urodjene, a stecene se verovatno retko rade vise puta). Hsg, takodje zene obicno jednom rade u zivotu. Ogtt si radila i pokrivena si terapijom. A mislim i da se doktorka dosta oslanja na svoje iskustvo i to sto bude videla na tom prvom uz. Jedino sto mislim da mora biti koliko-toliko svezije (bar kad je Goca u pitanju) su papa, kolposkopija i ti brisevi.

< Poruku je uredio lesli -- 6.7.2019 8:52:28 >

(odgovor članu Vimina)
Direktna veza do poruke: 1343
   RE: Klinika Ivanović
6.7.2019 10:14:50   
Vimina
Imam i te briseve, to sam sinoc nasla. Spermogram nikad nije bio problem, ali te analize su nam iz 2015/2016. Uglavnom, ponecemo joj sve sto imamo u ovom trenutku, pa ako moze-moze, ako ne vise srece drugi put.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1344
   RE: Klinika Ivanović
10.7.2019 23:30:41   
doktorka
Bog na nebu,dr Goca Ivanović na zemlji. Odličan stručnjak, dobar lekar,ne baš pričljiva žena,meni je podarila najveću sreću u životu. Uspela mi je VTO kod nje.Imam princezu od 4 godine.Žena koja mi je podarila najveću sreću,ljubav i zahvaljujući njoj i samo njoj ja sam postala majka.Hvala joj do neba i nazad. Zaslužuje naklon i veliko poštovanje.

(odgovor članu Vimina)
Direktna veza do poruke: 1345
   RE: Klinika Ivanović
7.8.2019 11:32:15   
TinaBambi
Evo i mog iskustva. Prvi pokusaj, zavrsilo se sa pucanjem folikula pre aspiracije... i sad, razmisljala sam da li ponovo kod njih ili ne jer to sto se desilo moze biti i do preterane samouverenosti Dr. u sopstveno iskustvo, jer na nekim drugim klinikama prate paralelno i rast estradola... no da skratim, odlucila sam se da ipak probam kod njih ponovo... ovog puta idemo sa bazom stimulacijom klomifenom pa cemo da vidimo...Pozdrav

(odgovor članu doktorka)
Direktna veza do poruke: 1346
   RE: Klinika Ivanović
7.8.2019 12:37:43   
Duškić

IZVORNA PORUKA: doktorka

Bog na nebu,dr Goca Ivanović na zemlji. Odličan stručnjak, dobar lekar,ne baš pričljiva žena,meni je podarila najveću sreću u životu. Uspela mi je VTO kod nje.Imam princezu od 4 godine.Žena koja mi je podarila najveću sreću,ljubav i zahvaljujući njoj i samo njoj ja sam postala majka.Hvala joj do neba i nazad. Zaslužuje naklon i veliko poštovanje.




user posted image user posted image

(odgovor članu doktorka)
Direktna veza do poruke: 1347
   RE: Klinika Ivanović
9.8.2019 14:12:18   
dunja RR
Navijamo user posted image
Potpuno razumem tvoju dilemu, i ja sam je imala.
Imala sam najpre jednu VTO u Mađarskoj, biohemijska trudnoća.
Prva VTO kod Ivanovića, trudna, ali BO pa kiretaža.
Druga VTO (FET) trudnoća, dobila sina, sada ima 5 godina user posted image
Treća VTO, biohemijska trudnoća
Nakon treće obišla par klinika po BG, izvagala i vratila se kod Ivanovića.
Četvrta VTO, trudnoća, ćerka 5 meseci user posted image
Iz ove četvrte VTO imam još odlična 3 embriona (dobial sa 42 godine 10 jc kod Goce), u 2 slamčice, za još 2 VTO pokušaja, ali imam sada i 43 godine, pa videćemo. Ja želim treće dete. Ali je pitanje da li možemo izneti, nemamo niakvu pomoć, a puno posla i godine iza sebe, istrošene organizme, treba dobro razmisliti. Ali za sada, želim. Što reče Maslačkonja, nije neka razika da li ću roditi sa 44 ili 45, imam vremena da razmišljam user posted image

IZVORNA PORUKA: TinaBambi

Evo i mog iskustva. Prvi pokusaj, zavrsilo se sa pucanjem folikula pre aspiracije... i sad, razmisljala sam da li ponovo kod njih ili ne jer to sto se desilo moze biti i do preterane samouverenosti Dr. u sopstveno iskustvo, jer na nekim drugim klinikama prate paralelno i rast estradola... no da skratim, odlucila sam se da ipak probam kod njih ponovo... ovog puta idemo sa bazom stimulacijom klomifenom pa cemo da vidimo...Pozdrav



< Poruku je uredio dunja RR -- 9.8.2019 14:13:13 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu TinaBambi)
Direktna veza do poruke: 1348
   RE: Klinika Ivanović
9.8.2019 14:14:56   
dunja RR
I od mene naklon imaju i Goca i Dr Jelena Todorović, moj omiljeni duet, do neba zahvalna.
Hvala Bogu na našoj deci, i hvala Bogu na doktorkama.

IZVORNA PORUKA: doktorka

Bog na nebu,dr Goca Ivanović na zemlji. Odličan stručnjak, dobar lekar,ne baš pričljiva žena,meni je podarila najveću sreću u životu. Uspela mi je VTO kod nje.Imam princezu od 4 godine.Žena koja mi je podarila najveću sreću,ljubav i zahvaljujući njoj i samo njoj ja sam postala majka.Hvala joj do neba i nazad. Zaslužuje naklon i veliko poštovanje.



< Poruku je uredio dunja RR -- 9.8.2019 14:15:40 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu doktorka)
Direktna veza do poruke: 1349
   RE: Klinika Ivanović
15.8.2019 9:22:43   
TinaBambi
pozdrav devojke, vidim da nije bas tema aktivna ali mozda neka od vas nadje vreena da odgovori:)Pošto smo zavrsili sa aspiracijom, dobili smo 2 jc , jedan folikul bio prazan drugi ako sam dobro shvatila je puko pa je dr uradila i inseminaciju... Ono sto mene zanima jeste kada iz klinike javljaju da li su jc oplodjene kako se razvija embrion .... nakon koliko dana sati od aspiracije?hvala unapred :)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here