|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:08:59   
Torbica
Anck user posted image
Jao divne su, sta reci, imoja je jutros zanovetala, dve kikice trazila... A sa oblacenjem smo u fazama kad moze da bira i kad ne moze... zavisi da li mnogo zanoveta user posted image I sama kaze - ako se lepo ponasam onda mogu da biram, hehe. To mi bude najgore kad je uhvati nekad da joj nista nije dobro. E onda presecem i budem dosledna i ja biram. Znaaaam da je to samo privlacenje njene paznje ali ne mogu nekad, dok se jurim sa ovom dvojicom, fizicki. Npr, jutros sisli do auta, kad vidim bebcu mokre pantalonice spolja na guzi. user posted image Ukakio se tako da sam ga celog presvukla, bodic, hulahopke, ma sve.... E, onda trci gore nazad dok ovo dvoje sacekaju pa trci dole.... Uglavnom, teretana mi jos jedno vreme nece trebati.. user posted image Deca me drze u fenomenalnoj kondiciji, imam 53 kg.

< Poruku je uredio Torbica -- 4.2.2014 10:09:55 >


_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:15:00   
Anck Su Nmaun
user posted image

Jao sa tim izmisljanjem sta ce obuci nekad poludim. Sad sama otvori orman pa razgleda , sta ce danas obuci, ali za vrtic joj uglavnom Ja biram jer njene komb. su ubitacne.
Vec par dana nosa neku staru majcu po kuci jer ima leptirice na njoj, kad sam je juce bacila na pranje placuci je otisla u vrtic, i naravno cim je dosla iz vrtica pitala je jeli suva, odmah je obukla... i sinoc kad je skinula kaze nemoj molim te da je peres danas user posted image

A da ne pricam sto ima rtako neke helanke il tuniku sto joj se jednostavno ne dopada i ziva nece da obuce user posted image , jos malo pa moram s njom u shoping da onaaa damica sama sebi izabere 1

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:23:57   
emicaa
hranim je adaptiranim a za grceve joj od pocetka dajem caj od komoraca tako da sa tim nemamo problema :)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:32:39   
doktorkakristal
EMICE pre ovog na koliko ti je ona jela i koliko si joj davala ad

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:42:52   
emicaa
na svaka 4 sata po 170,i sad danju moze izdrzati 4 sata ali nocu svako dva kao da ima alarm u sebiuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 10:53:56   
viktori
Ne znam sta moze biti. Meni sve sto su tvrdili radi ovo, ovako je, ovo je kod mog n je bilo totalno suprotno. Npr spava ti u tisini imaces problem, gde god da odemo on spava najnormalnije. Nemoj da ga ljuljas na rukama nece hteti sam, on spava sam. Nisu grcevi jos je mali, a njega iz porodilista ispratili...Tako da prati moze biti sve ovo sto smo ti rekle a nekada moze biti samo takva narav bebici. Hoce da se mazi a ne zna kako, zima joj, vrucina...al takve stvari su prolazne. Samo prati svoju bebicu i slusaj uvek i najvise sebe. Znam da si umorna i neispavana i da ti ovi moji saveti deluju naivni al na kraju svega sve se svodi na mamin osecaj. Javljaj kako ide.
Nego dobro jutro drage mame. user posted image

< Poruku je uredio viktori -- 4.2.2014 10:58:05 >


_____________________________

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 11:26:56   
emicaa
hvala vam na savjetima pa vidjecemo sta ce na kraju bit,javljam se ako bude nekih promjena user posted image

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 12:00:37   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Evo mene konacno. Supa se krcka, Dunjica spava (u poslednje vreme minimum dva sata u cugu a nekad odvali i 4) umori se jadna. Ja pocela da gledam kojekakve serije i filmove jer dok ona spava ja ne pravim neku vecu galamu. Mm mi bio na slobodnim danima dok je duvao ovaj vetar jer je kod nas bas bilo strasno i bila bi nemoguca misija da idem da lozim pored Dunje koja sad nece ni sekundu da sedi tako da je ne mogu ostaviti samu u kuci a nisam je mogla po tom vetru ni voditi napolje jer se nije moglo disati od vetra. I dalje duva ali je sad mnogo slabiji. Tako da smo nas dve ipak isle malo napolje tj pravila mi je drustvo dok sam lozila vatru.

Emice kako inace uspavljujes svoju cerkicu? Moja je lepo spavala i budila se jednom ili eventualno dva puta u toku noci i onda je dosao period kad se probudi siki i onda krene mene da cacka. Valjda joj je vid bio znatno bolji pa sam joj bila zanimljiva i ja sam nju nunala i vidim ona nece da spava i onda je spustim u krevetac i izadjem a ona cacka prstice i zaspi u roku od 10 minuta. Tako da sam tad prestala da je nunam. (posle sam pocela ponovo iz drugih razloga no to je sad totalno druga prica)

Tako da probaj prosto da je ostavis na miru. Naravno ako place uzmi je onda joj trebas ali ako je spustis u krevetac a ona mirna izadjes iz sobe i sacekas neko vreme pa se vratis. Ne treba njoj bas svaka dva sata mleko. Mislim kazu da ad drzi duze sitost od majcinog mleka (mada po meni ta teorija ne drzi vodu al otom potom) tako da joj ne treba sigurno svaka dva sata mleko.

Dunja se juce razbila posteno posto zenska juri. Nije padala kad je tek pocela da pravi korake jer se valjda bojala pa je bila pazljivija a sad vec jurriiiiiii ne moz je stici i naravno stalno nesto drzi u rukama pa ni ne moze da padne ko svet na ruke jer ne pusta ona gospoja svoje trofeje koje je dohvatila (sve mi zivo povadi iz fijoka i ormara ali ona to kao u fazonu vraca pa ja vicem bravo i prevrcem ocima i mislim se u sebi jao moram sad to da preslazem ahahhaa)

Al dobro neka sve je to normalno.


(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 12:13:54   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

user posted image

Jao sa tim izmisljanjem sta ce obuci nekad poludim. Sad sama otvori orman pa razgleda , sta ce danas obuci, ali za vrtic joj uglavnom Ja biram jer njene komb. su ubitacne.
Vec par dana nosa neku staru majcu po kuci jer ima leptirice na njoj, kad sam je juce bacila na pranje placuci je otisla u vrtic, i naravno cim je dosla iz vrtica pitala je jeli suva, odmah je obukla... i sinoc kad je skinula kaze nemoj molim te da je peres danas [sm=smiley36.gif



Anck, nasmeja me posteno user posted image
Ovo me potseti na moju sestricinu u tom periodu, pa sestra je ludela od nje... narocito zimi, jer mala nije htela kod kuce da nosi pantalone vec samo suknje i haljinice!

Moja Joksi se nocas budila, rekla bih da joj smeta nosic... ovde kod mojih imamo TA pec a tamo smo imali centralno grejanje, pa mislim da joj je od suvog vazduha ili prasina od peci, ne znam user posted image

Inace, sinoc se dopisujem sa mm i on mi salje fotke bebe (par koji zivi kod njegovih u kuci), bilo je 22:30h i ja ga pitam: pa ta beba ne spava (starija je od nase bebe dve nedelje), kaze on: pa ne spava... Onda ga pitam da li puse u prisustvu bebe (jer znam kakva je frka ispala kada sam zabranila pusenje u kuci kod nas), on meni napise: oni puse, ali ja izadjem napolje... i oni kazu da njihovoj bebi ne smetaju cigarete user posted image Super sto je njima beba rekla da joj ne smetaju... eto, mozda i nasoj ne smetaju ali ne zna da nam kaze!


_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 13:01:09   
doktorkakristal
EMICE nije do hrane sigurno bar ja tako mislim jer bi i preko dana trazila cesce,mozda su zubici ,jel bude onako kenjkava ili bas place,mozda dete boli nesto,jesi li se konsultovala sa pedijatrom ?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 13:38:10   
little_one
Dobar dancic mame!

Moram da hvalim svoju curu a i sebe jer sam smogla hrabrosti da joj izbacim vecernju flasicu mlijeka...i to sam nekako ad hoc odlucila...kad je tajo dosao kuci oko pola 6 nesto je slabije jela al smo ipak otisli do grada...i vratili se negdje oko pola 8 i ja na brzinu napravim ovsene pahuljice sa mlijekom i jos pored solju mlijeka i dam djetetu da vecera....istusiramo je, operemo zubice i spremimo za spavanje i stavila ja nju u krevetac i sve me trema hvata da vidim hoce li traziti flasicu....srecom bila je sita pa nije pravila problem...jutros produzila sat duze, tajo ustao i spremio se na posao i tek kad je on krenuo oko pola 8 ona se probudila...a i ja sam duze odspavala pa sam bas sretna kako je to sve proslo....mislim da tu je dosta pomoglo to sto zna sama da zaspi, tako da mame koje imate jos male bebice, ucite ih da sami zaspu, lakse ce vam biti kasnije kad budu svjesniiji svega oko sebe...

Nadam se da cemo uspjeti sa ovim projektom pa da predjemo onda i na napad na jutarnju flasicu. A sad ne mogu da skapiram sta da joj dam tako pred spavanje a da joj ne bude tesko za stomacic...sta vi dajete djeci za veceru, tako pred spavanje???


Ivamark....naravno da im je beba rekla da joj ne smeta, vjerovatno je trazila da i njoj pripale jednu user posted image

MishaLJisha, znas da si nedostajala kako nisi pisala....nekako si mi po difoltu bila na ovoj temi odmah izjutra, pa nekako kad te nije bilo sve sam mislila a sta bi sa njom...Sad ce Dunja da sredi mami kuhinju od do, lonci, tave i poklopci ima da lete na sve strane user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 13:42:54   
Anck Su Nmaun
Iva Mark ma ona je komedija.. i ajde po kuci joj pustam nek nosa sta hoce,stvarno toplo je pa moze, al kad krenemo napolje a ona bi letnje stvari. Kao sinoc krenula na spavanje i obukla letnju pidzamu, pola sata sam joj objasnjavala da ce se smrznuti.
Ma ima ona njenih bubica more....

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 13:51:48   
mama micki
Dobar dan i od nas! Evo mi bile u radnji, taman je malo prošetala, od kako je bolesna nisam je izvodila ni malo a i baš je duvala jaka košava. Sad spava, a ja napokon pijem kaficu, prvu od jutros pa odoh da pečem palačinke, za Teicu kad dođe iz vrtića i mm, sa eurokremom.user posted image
Nego gde nam je adulence, nema je od jutros?
Torbice, Anck baš se nasmejah dečici, inače to mi je veoma poznato. Moja Tea je umela da odabere kombinaciju za vrtić da te glava zaboli, ali sad je velika pa ume da iskombinuje, ali ipak ja na kraju odlučim šta će obući.
LO bravo za curicu i za mamu naravno. Možda neku laganu kašicu pred spavanje (rižolino, čokolino ako joj daješ) ili griz, pola mere, ili možda sutlijaš, nešto što je mlečno. Možda i malo keksa i mleka. Ja inače volim da dajem dečici nešto lagano za večeru, čak i ovoj starijoj, ponekad dam plazmu sa mlekom kad traži za večeru. Nadam se da sam bar malo pomogla.
Pozdrav mame!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 14:02:06   
little_one
Raznorazna lina i keksovi mi ne dolaze u obzir...izgleda da cu morati da eksperimentisem pa da vidim sta bi moglo da joj prija a sta ne...i ja sam za mlijecnu varijantu pred spavanje ili barem solja mlijeka uz to....dolaze mi u obzir neke palacinke sa soljom mlijeka, sutlijas....


Anck mogu misliti kakav je sou kad se bira "look" za taj dan :))) ova moja zasad voli da "pospremi" svoje carapice u ormar kad ja slazem ves i tako te neke stvari sto se ne motaju pa moze samo da ih ubaci na svoje mjesto....al posto joj je ormar na dohvat ruke, cesto zavuce glavicu unutra i izvuce neku kapu i pokusava da je stavi na glavu....ili ako joj kazes da je lijepa opet ide do ormara jer tamo ima i ogledalo, da ona vidi kako je lijepa...pozerka nevidjena...a ja nisam ni upola takva user posted image

Torbice, jel malac skinuo pelenu kad kazes da mu je proslo sve na hlacice? Ja sam razmisljala nekad na ljeto da pokusamo sa odvikavanjem, zasad redovno ujutro kaki na tutu, rijetko kad nam se desi ispad da se ukaki u pelenu....

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 14:10:23   
mama micki
LO i ja izbegavam te kašice, kupim ponekad, ali na kraju ih ja smažemuser posted image , moja Sara je baš buckasta, bar mi se tako čini u odnosu na stariju ćerkicu iz tog perioda, pa iz tog razloga joj izbegavam davati te gotove kašice, evo ima već 14 meseci a slatkiše joj još nisam davala, ponekad ali jako retko čokolino, mada sad i ne kupujem više i poneku plazmu. Ja sam ovde pokupila jedan receptić, verovatno si i ti čula, griz, pola mere, 1 cela izrendana jabuka i malo cimeta, super je i ne mora da se šećeri, po meni to može da bude super večerica.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 14:12:40   
Torbica
LO, bravo za flasicu! Ja mojima cesto spremim peciva, projice, gibanice za veceru. I dobiju uz to solju necega naravno.
Izjavu za samouspavljivanje pozdravljam i debelo potpisujem, mene je to spasilo!
Jaoooo, ma o tome se radi, kroz pelenu tj sa strane obe. Cerka mi je sa pelenom br 4 zavrsila sa pelenama a ovome curi na 5-icu. Sramota me da kazem da sam mu za noc pocela stavljati 6-icu. user posted image A nije predebeo, ima oko 12 kg..
Moja cera je teski esteta, ali teski...Umetnicka dusa. Ima smisla vise od mene, priznajem, ali sto zna da zafrkava, pa da ne verujes...
Welcome back Ljisho!
Ja odoh sad po decake pa cu u pola 4 po ceru jer ima i sportic i engleski a dugo mi je za ovu dvojicu da budu do pola 4. Djole bi jos izdrzao a ovaj mali urlice ako treba sobu da promeni, tj da predje u dezurnu.....
Ljub svima

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 14:34:45   
little_one
Torbi i ja mislim da je kljucno za to sto se nije bunila sinoc za flasicu to sto je naucila sama da zaspi, preko dana uvijek sama a navece je uvijek bila samo dremljiva nakon sike ili flasice pa je uvijek budna bila u krevecu kad je tek stavim...tamo do 6tog mjeseca je i znala da zakomi na siki al poslije jako rijetko...
I mi smo na 4orci, mada bi komotno mogli na peticu al nam se ne isplati,,,smanji se pakovanje pelena za 10 komada za istu cijenu pa nek gura 4orku jos uvijek...mogu misliti kako ce mi biti sada kad kupim one najmanje pelene za malca, kako ce to malecno izgledati a kad vidis novorodjence tek povijeno proguta ih ona pelena kolika je a duda zauzme pola lica user posted image

Mama micki, mislim da sam ja stavila taj receptic sa jabukom, samo sto je to meni bio za dorucak i nije bio na mlijeku...nesto nije fan griza na mlijeku jer je navikla da ga jede na vodi jer kravlje mlijeko nisam uvodila do godine...al je super to ideja...

Ma svako hrani dijete cim hoce, mislim nije ni taj Lino zivi otrov, pa da sad treba satanizovati svakog ko ga da djetetu....nego sam ja vise mislila da bih voljela da je navikavam na nesto sto je "prava" hrana, sto i mi jedemo a da sto manje bude kasica i cuda...slazem se za ova peciva sto kaze Torbi, samo nisam bila sigurna da li bi to bilo tesko za njen stomacic....



< Poruku je uredio little_one -- 4.2.2014 14:37:32 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 19:08:56   
emicaa
ma ona inace samo place kad je gladna ili ako je ostavim da lezi pa joj dosadi,inace je bubica.a drzim je na rukama dok ne zaspi,ne ljuljam je i ne nosam,nisam je jos ucila da sama zaspila,do skora smo imale problemcic povracala je non stop pa nisam smjela da se previse vrti i sad sve mislim da ce biti problem naucit je da zaspiva sama....

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 19:37:40   
serpica
mamice molim vas da bacite pogled na temu Prevenar treba mi vasa pomoc...

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 21:17:22   
mati
Dobro vece majkice. Mi danas bili na UZ kukova koji je trajao dva minuta sa sve svlacenjem i oblacenjem, bas sam besna nista nije dozvoiila da je pitamo...
Primili smo i vakcinu i evo Mita mi spava na grudima, plakao je dva sata bez prestanka a nije sisao od pet. Inace. sisa na dva sata.
Sta smem da mu dam da ublazi bol?

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 21:43:33   
little_one
Smijes da mu das malu kasicicu febriceta, tj paracetamol sirupa...mislim da za tako malu bebu ide oko 2.5ml al najbolje da pitas u apoteci...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 21:53:33   
viktori
Torbice poslala sam ti poruku pa kad mozes baci okce.
Mi smo N davali bas toliko u tom periodu. Imas oznake na svakom sirupu.
Nama izbija sad i cetvrta cetvorka on meni nista nece da jede. Msm ne kako on to ume. Nece meso i povrce a mlecnim i hlebom na sto nacina bi mogao non stop. Sad mu blendam povrce sa vocem, pravim namaze sa mesom samo da mi jede nesto. Tek sa dvidim kako je tesko kad dete nece da ti jede. user posted image

_____________________________

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 22:04:30   
Torbica
Vik, jos kad bih znala kako da linkujem u pp....Nema opcije ubaci link! user posted image

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 22:06:30   
Anoniman
Vece mame kako ste?
Ja redovno pratim sta pisete al slabo nesto stizem da napisem ista!
Hana mi je kuci,pomalo kasljuca pa je ne vodim u vrtic. Juce sam je vodila kod dr za svaki slucaj da poslusa pluca,cisto je sve nema temp,dobila je inhalacije fizioloskim i berodualomuser posted image I to smo zadnje stigle na red u pola dva do kad nam radi pedijatar u selu,a cekale smo od 10h.
Filip je ok,radili smo kontrolu urina i urinokulture zbog urinarne infekcije sve je uredno. Pusta se po malo da seta sam al po ceo dan samo bi setao.
Danas nam je stigao auto sa popravke posle 10 dana,mm mi je trenutno bez posla user posted image
Ja sam danas isla na pregled ociju u manastir,ovde kod nas u selu,jedan kaludjer je oftamolog pa ima ordinaciju. Dobila sam dioptriju,moram nositi djozlukeuser posted image

(odgovor članu viktori)
  Direktna veza do poruke: 99
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
4.2.2014 22:06:58   
jole82
Torbi ne znam ni ja kako se toradi al ja radim sledeće...
u Wordu prekopiram link(ono gore gde piše adresa u exploreru-mozilli)...pa onda u poruci na RR pastujem iz worda i izadje kao link..izem li ga mozda može lakse al ja ovo jedino znamuser posted image

Inače dobro večeuser posted image
Zujka opet ceo dan...dobila je neku guralicu za rođos pa nekad hoce da ide za njom nekad ne...danas je išla nekih 5 m držeći me za jednu ruku (druga mi bila zauzeta..pa reko ajd da probam) al posle nije htela...plaši se..hehe..
Od govora kod nas nema još ništa...ni mama ni tata...iako (ja ovolika lapača) stalno pričam sa njom i čitamo knjicice i gleda ona mene dok pričam sva zainteresovana pa mi gleda u usta pa ih pipka dok joj ja pričam..bas vidno zainteresovana i to uvek ko god da joj se obraća..gluva nije koliko ja znam..proverava sam sto puta na razne načine..al nikao da prelomi pa i ona nešto kaze iako sve razume...izem li ga...samo reži i dalje(kad joj nešto nije po volji...a tako me nekad i dozivauser posted image )..peva sa pojačavanjem smanjivanjem tona- ne znam odakle joj kapacitet da toliko dugo ispušta glas..vršti kad uvežbava pevanje pa koliko glasno cikne i sebe prepadne..
Eto i ja malo da se iskukam...ponekad kažem sebi mala je..pa i uči da goda a znam da govor i hod ne idu zajedno...ponekad se baš zabrinem kao evo sad...možda "čeka" da prohoda a reči za to vreme "pakuje" negde pa samo prolaprda kad prohoda...a možda postoji neki problem...nadam se da će uskoro prohodati pa da onda preduzmem nešto ili nema potrebe...baš tako sve nešto razmišljam danima....izem li ga..

< Poruku je uredio jole82 RR -- 4.2.2014 22:18:53 >


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Najpopularnija imena u 2023. godini
Koliko su se trendovi promenili, najbolje govori i činjenica da osim Milice nijedno popularno ime iz prethodnih dekada n...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here