Torbica
|
Cao mame, ja sam sinoc legla kaaasno, posle 1 a bebac ustao u 7... Joooj, cele nedelje ga budim u 7, i eto desi se da se probudi i sam tada. Mada vikendom zna i do 8 da spava. Pa turbo dan.... I sad sam gotova. Jedna masina sudova je oprana, sad cu jos jednu da natovarim.... A za 12 kompleta je, i nisam nista specijalno, klasika, najvise rucak... Jole, Teodorica je andjeo! Videces, nadam se da nece rasti temp, da ce se izboriti, sta god to bilo... Nego, apropo laboratorija... Nasa poznanica je u sredu detetu od 14 meseci vadila krv i urin, u krvi poviseni leukociti a u urinu malo leukocita, malo bakterija, nista posebno. S tim da ce raditi urinokulturu?!! Ajd dobro, kad je mali broj bakterija ne kontam al ajd... I u petak ce biti gotovo... Sinoc me zove i kaze Eserihija 100 000/ml... Mislim, ja zdravom logikom ne razumem kako iz malo bakterija ispade urinarna infekcija i lepo joj kazem da jutros ponovi urin ali u drugoj lab. Vikend je ukacio pa se malo uplasila sta ce do ponedeljka. I naravno jutros u urinu opet malo bakterija, ni traga ni glasa od Eserihije... I sad da nije uradila kontrolni urin bezveze bi dete pilo sta sve ne, jel.... A od simptoma je do cetvrtka bilo temperature, od tada nista... I ko je ovde lud..... Adulence drago mi je da se damica ugrejala, hehe. Pozdrav