Anoniman
|
Drage moje RR hvala na cestitkama Ukratko nakon 5 god.borbe,laparoskopije,dva spontana,dvije biohemiske ostala sam trudna.Tada sam muzu rekla a sta sada?Javila se hematologu zbog tromb.i pocela sa bockama dva puta dnevno.Isli smo dan po dan,nedjelju po nedjelju,mjesec po mjesec.Termin mi bio 02 05.Totalno sam opustena,termin prosao svi pitaju kada ce,kada ce.Postala sam cak i Georgina Dosao je i 09 05 vrijeme da ja proslavim svoj Rodjendan ali neko se poceo buniti.Kontrakcije su pocele,na 20,na 15,na 10 na 5 min.I onda su samo bile na 5 min.Otvorena samo jedan prst,a beba visoko.Tel.stalno zvoni svi cestitaju rodjendan a niko nema pojma da sam u bolnici. Blizi se noc,kontr.i dalje na 5 min.Negdje oko 02 ujutru sve jace imam kont.otvorena 6 prstiju,reko to je to.Spustaju me u radjaonu.Odmah smo trazili epidural,ali ja ne bi bila ja epidural ni slucajno pod terapijom clexana Idemo dalje Imam jake kontr.ali ne vise tako ceste.Doslo je i 07 ujutru,smjena.Kazu idemo ukljuciti drip.Onda krece cirkus kolorado Konacno otvorena 8 prsta,dr. mi probije vodenjak, uh pocela sam se raspadati.Pregleda me babica i Bog joj pozlatio ruke,otvori me rucno i ta dva prsta,odmah me prebaci na porodjajni stol i u dva napon rodila sam Danila u 11 15 3350 kg i 54 cm Kada sam ga vidjela sve sam muke zaboravila Imam samo rijeci hvale za sve osoblje,babice,sestre,doktore u Kbc Banja Luka :-) I da,imam jos da primim 4 bocke clexana,i nakon 650 injekcija koje sam sve sama dala, sve se zaboravi kada imate jednog andjela pored sebe koji vam neda da se kuckate na RR i koji od sada slavi rodjendan sa svojom mamom. Ove godine dobila sam najljepsi rodjendanski poklon Ljubim vas sve,i jedva cekam popravni ako Bog
< Poruku je uredio Cece1 -- 17.6.2014 12:09:33 >
|