Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 15:03:23
|
|
|
|
branki*
|
utrogestan ne moze da napravi dar mar,on je pomoc i dobro je sto ga koristis.ne brini puno,lezi i miruj,a cetvrtak je blizu,bice to sve dobro,pa da nam javis novu,vecu betu
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 15:11:42
|
|
|
|
micaubica83
|
Znam da Utrogestan samo pomaze ali eto kod mene je izazvao prestanak simptoma u stomaku ali tesim se sto me i dalje bole grudi.Videcu u cetvrtak sta ce biti
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 15:44:58
|
|
|
|
zece
|
mica ubica pa nemoze svaki dan da ima simptomi opusti se samo i uzivaj sada
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 16:03:24
|
|
|
|
wivern
|
Mico ne verujem da su ti simptomi nestali zbog utrogestana, pa utrogestan pomaze a ne odmaze. Previse si u grcu, opusti se beta ti je odlicna. Sad uzivaj u trudnickim danima
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 16:58:18
|
|
|
|
Maraj
|
O micaubica pa cestitke divna je beta! Pa ovo je prva tvoja vto jer da? Gde si radila? Nemoj razmisljati o simptomima to se slucajno potrefilo da su ti simptomi prestali kad si krenula sa utrogestanom. Sve je ok. Pa ne moze te stomak boleti 9 meseci. Uzivaj!
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 17:05:03
|
|
|
|
Chipsy
|
Micaubica, braavo!!! Devojke su ti sve rekle, nemoj da brines bez razloga
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 6.1.2015 17:35:27
|
|
|
|
jess021
|
Micaubica cestitam, bice to sve super Pozitivna, primala sam Gonal F, a od danas Menopur i Cetrotide. U Betaniji se aspiracija radi pod totalnom anestezijom. Branki, Wivern
< Poruku je uredio jess021 -- 6.1.2015 17:38:18 >
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.1.2015 12:57:44
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Mico cestitam,beta ti je super i nemas razloga za brigu,opusti se malo i uzivaj
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.1.2015 16:16:14
|
|
|
|
pozitivna
|
Drage moje ,lepe vesti Maki mi se javila ,hvala Bogu dobro je i ona i njene nije mogla da se javi imala je prob.sa internetom Micoubico CESTITAM
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 7.1.2015 16:19:28
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess a dali znas(razlog )prelazis sa Gonala-f na Menopur ?
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.1.2015 9:16:34
|
|
|
|
jess021
|
Ne znam zasšto, valjda tako treba
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 8.1.2015 9:22:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mico draga, predivna je beta. Simptomi stvarno nista ne znace. Meni je rasturao stomak dva dana pa nista pa tek kasnije opet nesto i tako u krug. Bice to odlicno. Uradi danas betu cisto da se smiris pa da se jos vise veselimo
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.1.2015 15:53:51
|
|
|
|
Bebana17
|
Mico, krasna ti je beta, čestitam na trudnoći . Uživaj i opusti se!
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.1.2015 17:18:09
|
|
|
|
jess021
|
Danas sam bila na uz, jos sutra terapija, uvece Pregnyl, a u ponedeljak ujutro aspiracija.
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 9.1.2015 17:34:32
|
|
|
|
wivern
|
Jess još malo i eto bebice 👶
< Poruku je uredio wivern -- 9.1.2015 17:35:34 >
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.1.2015 8:56:25
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess ! Drzim pesnice za ponedeljak
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.1.2015 10:11:29
|
|
|
|
branki*
|
jess,sad procitah.znaci sutra se ceka bice sve dobro
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.1.2015 10:27:50
|
|
|
|
jess021
|
Wivern, pozitivna, branki Nadam se da ce sve proci kako treba, javljam se kad dodjem kuci.
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.1.2015 14:39:49
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, cestitam Jess bice to sve savrseno navijam za sto vise pozitivnih beta i trudnica
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 11.1.2015 22:00:20
|
|
|
|
Maraj
|
Drage ja danas bila na uz kod dr. Radicu ovaj ciklus krioembriotransver tj fet. Danas na desnom jajniku folikul 16mm. Ja pretpostavljam da ce O biti za dva-tri dana pa od tada šesti dan fet. Nadam se da ce sa smrzlicem biti sve ok.
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.1.2015 9:01:18
|
|
|
|
srculence25
|
Mico cestitam Maraj,Jess navijam cekamo lepe vesti
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.1.2015 10:03:27
|
|
|
|
jess021
|
Evo me kuci Sve je proslo ok, imam 7 jc, biolog kaze da su sve dobre. Transfer u cetvrtak u 10h. Ovaj put ce mi raditi ICSI metodu, jer prethodna dva puta sa klasicnim IVF-om nije bilo rezultata.
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.1.2015 12:31:03
|
|
|
|
branki*
|
bravo,jess odlicne vesti,drzimo palceve i navijamo za cetvrtak!grlim te puuuuno
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.1.2015 13:57:39
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess ! Cestitam draga odlicno ICSI
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 12.1.2015 16:31:26
|
|
|
|
Maraj
|
Jess
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Вртић.
пеперутка16
Да ли је ваше дете почело много чешће да се разбољева након што је кренуло у вртић?