Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:29:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ccccccc
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:32:26
|
|
|
|
simke
|
Dobro žene,jeste li se dogovorile kad se vidimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:52:41
|
|
|
|
viking
|
Ja sam skapirala sa svima odgovara subota ili nedelja popodne, s tim da Taša možda ima rođendan u subotu. Dakle, da budemo sigurni - ostaje nedelja popodne? Ispravite me ako grešim Sad, da definišemo popodne. Jel vam više odgovara oko 2-3 ili oko 5-6? I finalno pitanje, gde?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:54:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ne, ne! Nemojte zbog mene pomerati na nedelju! Ja imam svakako godmilu neraščišćenih stvari još za ovaj vikend (kućni savet, izlazak sa drugaricama), tako da, vi se dogovorite, a ja ću se uklopiti!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:56:05
|
|
|
|
simke
|
Evo stavljam predlog na glasanje: subota 10.07 u 17h Pozorište mladih(O-klub)
< Poruku je uredio simke -- 7.7.2010 23:08:19 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:56:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne mogu oko 2-3, jer moram da budim muža tad za posao, pošto radi na exitu. Može oko 5-6?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 22:58:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je svejedno da li je subota ili nedelja. Samo da je posle recimo posle dva. Stvarno ću se potruditi da dođem iako sedam u stojadina koji ništa ne garantuje ... Ne znam za mesto.Ako se vode dečica, to će mame najbolje znati....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:01:17
|
|
|
|
viking
|
Simke, meni odgovara
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:02:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako se ne zakaže skup stanara zgrade za 18h kako je planirano, i meni odgovara.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:06:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Evo stavljam predlog na glasanje: subota 11.07 u 17h Pozorište mladih(O-klub) Meni odgovara.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:06:41
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: simke Evo stavljam predlog na glasanje: subota 11.07 u 17h Pozorište mladih(O-klub) mozemo i mi svi cetvero mi to familijarno idemo na proslave samo molim neku mapu ulicu bilo kakav orjentir da vas nadjemo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:06:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni odgovara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:07:49
|
|
|
|
Nena81
|
JOS JOS samo izvolite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:08:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Neno traži Stojadina koji se puši , samo pratiš trag .... Viki jesi ti bila nekad na RR druženju u NS-u?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:08:07
|
|
|
|
viking
|
Što je lepo kad se svi odmah dogovorimo! :)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:09:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Neno, dođeš u centar, kod hotela putnik.Parkiraš se, nazoveš me, i nađemo se ispred hotela
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:09:41
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: simke Evo stavljam predlog na glasanje: subota 11.07 u 17h Pozorište mladih(O-klub) Meni odgovara. Pazi kad niko nije primetio grešku Mislila sam subota 10.07
< Poruku je uredio simke -- 7.7.2010 23:10:13 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:10:52
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Neno, dođeš u centar, kod hotela putnik.Parkiraš se, nazoveš me, i nađemo se ispred hotela ma moze to i jednostavnije kazes ulicu i br i ja dodjem jel to gde ste prosli put bili ona igraonica zbog dece pitam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:11:37
|
|
|
|
Nena81
|
simke bitno je da dodjemo a spavacemo na tvrdjavi u masi britanaca
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:11:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: simke Evo stavljam predlog na glasanje: subota 11.07 u 17h Pozorište mladih(O-klub) Meni odgovara. Pazi kad niko nije primetio grešku Mislila sam subota 10.07 A subotaaaaaaaaaaa... ja sam pročitala nedelja! Da, mislim da sam i ja ZA, definitivno. Rođus je tek u 19h, to mi je baš kasno...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam ti ja pojma kako se zove ta ulica A to je odmah kod hotela putnik
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:12:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: Nedja Neno, dođeš u centar, kod hotela putnik.Parkiraš se, nazoveš me, i nađemo se ispred hotela ma moze to i jednostavnije kazes ulicu i br i ja dodjem jel to gde ste prosli put bili ona igraonica zbog dece pitam Da. Kažeš taxisti "Ispred Pozorišta mladih!" (ja ne znam koja je to ulica)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:14:40
|
|
|
|
Nena81
|
ma nacice mm znam gde je ona crkva mislim da je to centar centar tu sam set_ala sa kumom kafici radnje ma naci cu na plan plusu samo ulica i br a znam gde je i autobuska
< Poruku je uredio Nena81 -- 7.7.2010 23:15:03 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 7.7.2010 23:16:06
|
|
|
|
simke
|
Ulica Ignjata Pavlasa 2-4
|
|
|
Anketa
Трудна
пеперутка16
Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?