Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:26:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Delijagirl poziv za tebe, kafica u petak?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 10:57:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene ko dolazi?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 11:30:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Zenske, kome se pije kafica u petak? ej, meni, meni!!! aaa, a kada? e, a sto ne bi na dunavski kej... s obzirom da je lepo vreme? ne nam koliko volite vodu?
< Poruku je uredio Trinny -- 26.5.2010 11:33:50 >
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 11:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Nejtiri Zenske, kome se pije kafica u petak? ej, meni, meni!!! aaa, a kada? e, a sto ne bi na dunavski kej... s obzirom da je lepo vreme? ne nam koliko volite vodu? Draga, sve jedno nam je, meni, kao i tebi on super odgovara, ali ne znam ostalima. Jedino sto sam ja pitala Cipi sto ne u cetvrtak, tj sutra, obzirom da ce biti 30 stepeni, a u petak najavljuju kisu. Znala sam da ces ti hteti A sto se lokacije tice to smo ostavili vama sa bekicama da birate, nama nije bitno gde.
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 11:41:03
|
|
|
|
Veca77
|
Mozda vam se i ja prikljucim!!! Samo jos da vidim kakve obaveze imam u petak!
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 11:50:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Mozda vam se i ja prikljucim!!! Samo jos da vidim kakve obaveze imam u petak! Ajde Vecco
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:01:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Nejtiri Zenske, kome se pije kafica u petak? ej, meni, meni!!! aaa, a kada? e, a sto ne bi na dunavski kej... s obzirom da je lepo vreme? ne nam koliko volite vodu? Draga, sve jedno nam je, meni, kao i tebi on super odgovara, ali ne znam ostalima. Jedino sto sam ja pitala Cipi sto ne u cetvrtak, tj sutra, obzirom da ce biti 30 stepeni, a u petak najavljuju kisu. Znala sam da ces ti hteti A sto se lokacije tice to smo ostavili vama sa bekicama da birate, nama nije bitno gde. o pa da Nejti, u pravu si, padace kisa u petak a sutra je lepo vreme! ih, bre, izem ti vreme... sta cemo cure?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:03:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Odmah da kažem da ja u četvtak ne mogu
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:04:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Trinny, jel nam dovodis i bebu Saru?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:05:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja Odmah da kažem da ja u četvtak ne mogu OK onda ostaje petak
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:07:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Trinny, jel nam dovodis i bebu Saru? pa pojma nemam, zavisi kad bude... a ako je petak u pitanju, mozda i dovedem, jer mi je mm tada ima nekih obaveza. A mozda se i sveki zabavi sa njom... pojma nemam, zavisi kako cemo se organizovati.
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 12:52:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja bi da dodzem ali u petak jedino vikend.
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:02:06
|
|
|
|
Anoniman
|
SM, pa koliko sam shvatila, i dogovor je a petak, samo ostaje da potvrdimo gde i kada...
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:03:29
|
|
|
|
Anoniman
|
a gde? a kad?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI a gde? a kad? Petak draga, predlozila Cipi oko 17h, a ostalo je da vi mamike kazete koja vam lokacija odgovara zbog bekica
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:08:53
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Trinny SM, pa koliko sam shvatila, i dogovor je a petak, samo ostaje da potvrdimo gde i kada... Joj bas sam blesava, nisam napisala da u petak nemogu sem vikend. To sam htela a gore sam napisala savim drugo.Joj majko mila bolje da idem u krevet da odmorim.
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:09:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI a gde? a kad? Otika jel dolaziš, baš sam te pitala pre nekih 10-ak minuta u temi za istresanje negativne negergije ali me nisi konstatovala
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:10:46
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Kako god da je lepo se provedite.
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:11:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Viking, treba nam neki moderator u petak, neko ko će da zavodi red , a sad ozbiljno da li dolaziš? Jeca RR isto mpitanjce?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:32:45
|
|
|
|
lanajelena
|
ja bih volela da vi beogradjanke dodjete da pijemo kafu u NS ... ko god mi se svidi od forumasica bude BG...
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:39:18
|
|
|
|
viking
|
čekam da vidim vreme i mesto, pa ću vam onda reći IZVORNA PORUKA: dunja Viking, treba nam neki moderator u petak, neko ko će da zavodi red , a sad ozbiljno da li dolaziš? Jeca RR isto mpitanjce?
< Poruku je uredio viking RR -- 26.5.2010 13:52:19 >
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 13:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
pa eto u 17h kod...?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 14:34:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sledeci put i ja dolazim. Sanjice možeš li sada u petak?
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 14:46:58
|
|
|
|
viking
|
Hoćemo da pravimo spisak neki (hehe, gde nam je Delija sada, ona je bila dobra u tome)? Mada, mislim da prvo moramo da imamo određeno vreme i mesto da bi ženice znale da li mogu da stigu ili ne...
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 14:48:06
|
|
|
|
Anoniman
|
zenske, ajd neka se svaka izjasni gde bi htela, pa cemo da odlucimo na kraju gde cemo, jel moze tako?
|
|
|
|
Anketa
Voda za decuMica93Mame, do koliko meseci ste prokuvavale vodu bebama?6 (
52%)

9 (
12%)

12 (
20%)

Duze od 12 meseci (
15%)
Ukupan broj glasova: 40Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!