|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povracanje na kasice
12.10.2009 19:16:29   
Natana
Zdravo, moja Ana ima 8 meseci i kada sam oko 5tog meseca joj dala Humana kasicu povracala je celo popodne. Posle jos jednog pokusaja posle par dana odustala sam. Posle mesec dana sam joj dala milupinu rizu i kukuruz i opet ista prica. Pre nedelju dana palentu i opet isto, zakljucak - alergija na kukuruz.  Dr kaze da probamo ponovo za 2 meseca. U medjuvremenu ne jede zitarice nemamo veceru (samo voce i povrce sa mesom). Da li neko ima slican slucaj i da li moze da preporuci kasicu?

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.7.2017 7:20:45 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: povracanje na kasice
13.10.2009 7:27:25   
mihi
Mozda da probas nesto od kasica za decu koja imaju problem sa alergijom na gluten ili  konsultuj pedijatra ali gastroenterologa ako si iz Beograda prof. dr. Vojislav Perisic (Tirsova) ili prof. dr. nedeljko Radlovic (Institut za Majku i dete).

< Poruku je uredio mihi -- 13.10.2009 7:29:19 >

(odgovor članu Natana)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: povracanje na kasice
13.10.2009 14:36:42   
Natana
Hvala, hocu!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: povracanje na kasice
6.7.2017 22:21:27   
Dragce86
Pokusajte obican pirinac prokuvan u par voda pa izmiksajte, eto kasice. Sve te kupovne meni su bezveze, kad sve ima oko nas sto mozemo sami napraviti i MNOOGO je zdravije, samo malo da se mame potrude. Moja ima sad 5 i po i sve joj pravim, nakon 1.neuspelog pokusaja sa Milupa starters pirincanom kasom, na koju se osula, rekla sam necu vise nijednu kupiti vec cu sama muckati i od tada jede - milina ziva ;)

(odgovor članu Natana)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: povracanje na kasice
7.7.2017 14:48:22   
IvanaSK RR
Dragce, Natana je imala taj problem pre devet godina...
Neke bebe nece domace, hoce samo kupovne kasice.. I to treba uzeti u obzir. A sumnjam da je mamama problem da se malo potrude i naprave bebi kasicu.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: povracanje na kasice
7.7.2017 14:57:27   
Sanjalicaaa
Ja sam svojoj deci spremala domace, ali ne mislim da je to 100% pravi izbor. Kupovne kasice prolaze kontrole, a povrce i voce koje mi kupujemo na pijaci moze da bude prskano svime i svacim. Ali to je druga tema.


_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Povracanje na kasice
7.7.2017 23:47:47   
emicaa
Ja sam se mogla truditi koliko hocu Dora nije htjela domacu kasicu.Pojma nije imalo sa tim da mi je tesko rodjenom djetetu spremiti obrok.Ona je imala nagon na povracanje.Prestala je jesti kupovne tek kad je pocela jesti ono sto i mi jedemo

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 8.7.2017 7:21:19 >


_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Povracanje na kasice
4.3.2018 16:23:33   
Dora89
Možda nisu dovoljno usitnjene, možda ima GER. A ako je gađenje, navići će se. Samo ne odustajte, kupovne ili domaće, svejedno, ali mora se navikavati. Znamo da je mleko lepše.😉

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here