Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 26.1.2016 20:49:18
|
|
|
|
eca89
|
Ima draga i u Derventi mojoj!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 26.1.2016 21:23:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Eco, pa ti si iz Dervente moj tata je iz B.Broda a u Derventi imamo prijatelje i rodbinu. Na žalost, ja retko koga poznajem, prošlo je puno vremena.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 26.1.2016 21:25:41
|
|
|
|
emicaa
|
E vidiš to nisam znala,mislila sam da ima samo u Modriči.Nisam nikad bila u tvojoj Derventi
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 0:48:04
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Drage mame, već danas (ili sutra na samom sastanku) možete postaviti pitanja pedijatru, dermatologu i psihologu). DOKTORKE ODGOVARAJU ODMAH, iskoristite priliku! Evo linka na temu, postavite pitanje: KLIK OVDE Pozdrav!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 7:43:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 7:55:55
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Eco, pa ti si iz Dervente moj tata je iz B.Broda a u Derventi imamo prijatelje i rodbinu. Na žalost, ja retko koga poznajem, prošlo je puno vremena. Da, Ana jesam, a B.Brod je nekih 20min.od nas!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 8:03:36
|
|
|
|
branki*
|
Jutro i ovde! Pijem kafu! Vodim b na casove,a popodne dr drzi neko predavanje u culima ,pa cu ici da slusam.sunce,jeee!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 8:18:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro i od mene. J kao da me voz pregazio. Ovaj mali imao čudne fore sinoć. Hoće da se mazi da bi zaspao Na kraju sam ga na rukama uspavala. Ne pamtim kad sam ga zadnji put tako uspavala. Pijem kafu. Biće lep dan i danas.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 8:41:17
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i ovde još danas sunce a sutra kiša,raniću se Trćo ova moja svaku noć zaspiva tako što joj češkam ledja,opasno sam je navukla na češkanje a i ja sam još uvjek navučena
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 8:46:36
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro i od mene. Jao kad bi nene neko tako ceskap ali mm je odustao od toga posto svaki put zaspim u momentu. Ovo vreme me ubi a i T mi je nesto kilava sve mibse cini da ce se razboleti. A mene glava rastura. Sto volim kad mi ranom zorom dignu pritisak.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 10:04:31
|
|
|
|
emicaa
|
Mishu moj je na to navikao,već skoro 6 godina skoro svako veče da me češka.To me tata naučio kad sam bila ovako kao T sada,kad sam postala djevojčurak onda je preuzela mama a sada kad sam se udala mm V
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 12:53:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tako mi se pije nes..... sta mislite, da napravim neku blazu varijantu? Da li ce bebi smetati posto dojim?
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 13:20:07
|
|
|
|
emicaa
|
Elena nebi trebalo,zaova je pila do dvije tri kafe dnevno.Probaj pa ćeš vidjet kako reaguje.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 13:20:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
E ok, i ja tako mislim...
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 13:25:49
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je patronažna rekla da sve što mi se pije probam po malo pa da vidimo reakciju.Ako sve bude normalno onda da slobodno nastavim.Ja sam ludila za kolom
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 14:56:50
|
|
|
|
mamin mish
|
Jao Emice i ja sam mog bila navikla da me ceska ali je posle odzstao od toga jer svaki put zaspim. ME probaj da popijes nes pa ces videti. Ja sam redovno pila kafu dok sam dojila T.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 15:37:11
|
|
|
|
branki*
|
I ja pijem kafu dok dojim.i vino sam pila ,ali kad je vec malo porasla.nisam primetila promene.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 16:09:01
|
|
|
|
emicaa
|
Joj meni se strašno pije red bull,ma čini mi se da bih se preporodila kad bih ga popila a znam da nije pametno nikako.Kad se porodim i ako budem imala mlijeka da dojim izmuzaću se samo da bih ga mogla piti
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 16:31:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uzmi par gutljaja, ne može ti nista biti. I ja sam tako guaranu pre neki dan, popila oko pola case, mmmmmm
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 17:05:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sve kontam da ima previše kofeina mada ne pijem ovako kafu,mm za vikend kupio sebi ubila kad ga nisam.Uzela sam gutljaj ali onaj mini nisam skoro imala šta progutati Konačno u aprilu idemo za Doboj,dvije sedmice ostajemo
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 27.1.2016 18:46:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja obožavam guaranu i jedino mi to smeta sto ne mogu u trudnoći. A i ja kad vidim da je muz kupio poludim :) Nece ti nista biti od pola case, al onda taj dan nema koka kole niti bilo cega sto sadrzi kofein :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 28.1.2016 6:52:35
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Mi smo sinoc svi zaspali oko 8. Strasno ovo vreme nas ubi.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 28.1.2016 7:50:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 28.1.2016 8:26:05
|
|
|
|
branki*
|
Jutro i od mene!bili na casu,dosli na dorucak,pa idemo opet..sunce sija!ja osamucena od nespavanja,opet se budila nocas!pijem kafu...
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 28.1.2016 12:57:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan vam želim Mi u 12 došle kući,ručali i sad odmaram.T će morati malo odspavati,baš se umorila skakajući sa djecom.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Da li vam se nekad desilo da vam uopste ne prija kada se ljubite sa partnerom, da ne kazem bas gadi... :( isto vazi i za sexpisuljicaiskreno napisite molim vas...nikada mi se to nije desilo (
41%)

da, desilo mi se par puta (
50%)

cesto (
8%)
Ukupan broj glasova: 227Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!