Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 4.1.2016 22:19:53
|
|
|
|
Klarita
|
Ko kuva kafu?
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 4.1.2016 22:34:26
|
|
|
|
bubulence
|
Draga moja, kuvala bih ti ja ali sam u krevetu... Dobro vece zene drage
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 4.1.2016 23:56:57
|
|
|
|
Anarunika
|
Žene, srećna vam Nova Godina !
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 6:59:46
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Jeste li zavejani? Kod nas sneg prestao da pada.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 7:50:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 8:01:46
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo kafica za budjenje.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 8:15:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Dobro jutro Ovde je padao sinoc i nocas,malo ledena kisa,malo sneg. Mozze kafa,sto veca to bolje Andrea opet imala gusenje,dok smo se inhalirali mm ustao za prvu i nismo vise ni spavali....
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 9:15:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jednom naveče ne dodjem ovde i propustim i Klaritu i Bubi,drage moje samo da vas Opet je oblačno,kiša samo što ne počne a ja moram na posao po podne.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 9:20:05
|
|
|
|
vocicana
|
Klarita I ja ama bas nikako da se sretnemo u bilo kojoj temi, pih. Dobro jutro, ako neko zeli kofi, izvolite
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 9:26:39
|
|
|
|
emicaa
|
Pa Klarita nam rijetko svraća ali baš fali ovde.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 13:48:04
|
|
|
|
branki*
|
Gde nam je milicicak,danima je nema,ona ,kanda,ne zeli da se trezni miliiiii! Jedno kuvano vince moze,ide badnji dan,sneg napolju,hladno,valja se!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 13:59:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, i ja bih malo kuvanog vina :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:05:26
|
|
|
|
mamin mish
|
Neko spomenuo kuvano vino. Ja trazim neki dobar recept za kuvano vino. Evo malo da se zagrejete
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:09:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ja neću kuvanog vina,hoću snijega.a ne 9 stepeni vani. Zna li iko šta nam je sa Ivankom,ne pamtim kad je zadnji put bila u kafani
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:13:48
|
|
|
|
Klarita
|
Znam ja...non stop smo na vezi pozdravicu je od tebe
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:22:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno je ovo vino. Ako neko ima dobar i proveren recept, nek pise
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:34:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja kuvam po receptu sa RR, Viking je pisala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:45:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam jednom u životu probala vino i tako mi je smrdilo da nikad više nisam ni pomislila na njega
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 14:57:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, sad cu da trazim recept :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 15:46:26
|
|
|
|
Klarita
|
Ne mogu da udjem na RR preko racunara. Mnogo me to nervira. Taman se resim i nadjem vremena i ne mogu da se ulogujem...piiihhhhh
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 16:52:19
|
|
|
|
branki*
|
Misu,hvala za vince😘 Klari,breee,kakvo je to racunalo kad ne moze rr na njega falis nam!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 17:49:48
|
|
|
|
wivern
|
Mishu i ja cu vince, obozavam kuvano vino. Nema nam ni klarite, ni ivanke, ni bubi, cak i von slabo svraca. Malo sam i gladna, mogla bih nesto jesti prvo
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 17:58:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nudim meso i krompirice iz rerne :)
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 18:08:41
|
|
|
|
emicaa
|
Kao što gore neko reče neće žene da se trijezne i Mod nam skroz slabo dolazi,stalno se nas par ovde vrti
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 5.1.2016 18:28:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Kako bre nece da se trezne,mozda nisu popile dovoljno Emice kako to da ne volis vino,ja jedino vino mogu da pijem kuci sa mm.Cak sam ove zime pocela da volim i kuvano,pre nisam volela. Bila u kupovinu,pa do poste da platim racune i podignem neke pakete.Kupila cizme,sada mi se nesto i ne svidjaju,ali nisam ih skupo platila pa i nema veze. Deca se igraju,muz ode da proseta,sinoc A celu noc se budila i cak plakala koliko je boleo stomak.Dala sam joj probiotik i srecom jutros kada ustala nista,evo ceo dan se ne zali.Moguce da je pojela dosta,a kupila sam i kajmak i domaci sir pre neki dan pa ih samo tamani. Klarita,Bubi vi nasle da svratite bas kada ja nisam u kafani Ivanka verovatno skita i uziva,aktivna je na fb-u.A i koristi ovaj raspust,pisace ona vise kada pocne da radi. Hoce neko picence dok sam na komp
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Одређивање пола.пеперутка16Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је:Погодили су да је девојчица. (
0%)

Погодили су да је дечак. (
0%)

Рекли су ми да је девојчица, али се родио дечак. (
0%)

Рекли су ми да је дечак, али се родила девојчица. (
0%)

Нисмо хтели да знамо. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!