|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.7.2017 0:09:27   
Dragce86
Drage mame, mi smo jako zadovoljni Fitobalm-om, pomogao je mojoj bebani par puta kada joj se zapusio nosic zimus. Preporucujem ga svima! Realno, za tili cas, namazemo na grudi i ledja i cela sobica mirise na borove :)) I mama i tata isto brzo prodisu :D

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.7.2017 0:11:42   
Dragce86
Prezadovoljni smo Fitobalm kremom, jer nam je spasla bebicu par puta kada joj se zapusio nosic zimus. Vrlo brzo i prakticno resenje za sve disajne probleme - prodisu cak i mama i tata uz opojni miris cetinara ;)

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.7.2017 13:38:19   
medamisko
Vrhunski kvalitet, slike na bočicama, dečiji crteži, sve je baš tako kako treba da izgleda savršena linija proizvoda za decu.
Zadovoljni smo i dugogodišnji korisnici Vaših ptoizvoda, od najranijih dana Fitobalm nezamenjiv, Apis Gola i Broncamil sirup uvek uzimamo kada su nam deca prehladjena. Immuno sirup obavezno pred polazak u vrtić .
Mapez sprej , odličan , šaljemo decu kod babe i dede na selo, tako da je zaštita obavezna. CortinaT, koristili takođe.
Najbolji ste! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.7.2017 7:34:17   
Mariya
Pošto najstarija seka ide u vrtić, neprestano nam donosi kući viruse pa smo svi bolesni, ali da bi ojačali imunitet koristimo Immuno sirup. Podrazumeva se da te silne prehlade nisu mogle da zaobiđu ni bebca, e tu nam je spas bio Fitobalm! Jedan od retkih preparata koji se može koristiti od bebinog prvog dana, mazali smo ga na leđa i ispod nosića i mogli smo mirno da spavamo, nije nas mučio ni kašalj a ni zapušen nos.
A posebno moram da pohvalim Cortina T, moj bebac zbog povrede na porođaju ide na fizikalnu terapiju. Nakon 4 meseca, mesto na koje mu stavljaju elektrodu se zacrvenelo i nikako nije bilo bolje. Po savetu dr, mazala sam pantenolom ali ništa, ramence je bilo crveno i dalje. Onda se setih cortina T, da mi je ranije pomogla kod svakakvih problema sa kožom. Namazala sam bebcu Cortina T i za 2 dana crvenilo je nestalouser posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.7.2017 11:33:05   
Duškić
user posted image

Hvala, jutros stigao paketic. user posted image user posted image user posted image

Hvala Pharmalife i Rr!

< Poruku je uredio Duškić -- 25.7.2017 11:34:14 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 280
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.7.2017 13:53:59   
veselicaa
Mi i dalje ocarani Mapezom,Svako vece smo napolju,komaraca ima bas dosta ali moja beba je i dalje bez ijednog uboda a i starije smizle.Ne znam sta bismo da ne znamo za Mapez,setnje nam ne bi bile tako prijatne.
Fitobalm smo mazali kada mi je beba bila prehladjena,dobili smo i inhalacije koje smo jedva uspeli da joj damo jer je mnogo plakala.Rekla sam doktorki na kontroli da joj mazem fitobalm i pitala me je za misljenje,kaze da je bas zanima da li deluje.Rekla sam da je nama sigurno pomogao,bas se videlo da je bebi lakse posle mazanja tako da od mene preporuka svim mamama sa malim bebama.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
26.7.2017 18:24:34   
LuBo
Jutros nam je stigao paket :-) :-) hvala punooo :-* user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.8.2017 7:41:22   
IvanaSK RR
Mame, jel pisete?
Proizvodi su super i dalje ih koristimo. Fitobalm je opet imao primenu pre par dana kad je beba slinavila, nezaobilazan je user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu LuBo)
Direktna veza do poruke: 283
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
18.8.2017 8:23:14   
vocicana
Dragi moji, sada zelim da podelim i ovo fantasticnbo iskustvo sa jos jednim prepearatom, koji smo sada isprobali, intenzivno i veoma efikasno.
Malisa je krenuo bez ikakve najave suvo, nadrazajno, grleno suvo da kaslje, bez temperature, nocu nije prestajao. Fitobalm smo koristili, na kozi ispod nosa, grudima i ledjima, ali sam se resila da isprobam i Apis Gola sprej. Nakon jednog i po dana a po uputstvu tri puta po dve inhalacije, Fitobalm i Apis Gola, dete je trecu noc prespavao a da se ni jednom nije zakasljao.
Hvala Pharmalife na ovim cudotvornim preparatima, moje dete je zahvaljujuci svemujedno srecno i zdravo dete!

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 284
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2017 15:20:50   
dddaca
Prvi preparat iz Pharmalife porodice sa kojim smo se sreli bio je Gas Bimbi. Koliko vidim, sad se zove samo Gas. Poceli smo da ga koristimo nekoliko dana po rodjenju i nekih vecih problema sa grcevima nismo imali. Od tad ga preporucujem uvek kad se za to ukaze prilika. Zasto sam se opredelila za njega, a ne za neke druge preparate sa trzista? Zato sto sadrzi iskljucivo biljne sastojke poznate za umirenje grceva kao sto su kamilica, kim, komorac i nana i sto moze da se koristi od rodjenja. Sledeci preparat koji smo koristili i koji jos uvek koristimo je Fitobalm. Namazan na ledja, grudi i ispod nosica, sa mirisnim isparenjima bora i srebrne jele, olaksavao nam je disanje. Moram da priznam da ga i ja povremeno stavim ispod nosa, a pre nekoliko dana me je toliko "steglo" da sam ga namazala i unutar nosa i prespavala sam noc bez problema. Apis Gola je takodje za svaku preporuku. Slatkastog ukusa, takodje sa prirodnim sastojcima, vrlo je efikasan kod problema sa grlom. Sta smo jos koristili? Immuno sirup. Pri kraju smo sa prvom flasicom, tako da cu o iskustvima pisati nekom drugom prilikm. Nadam se da ce se odlicno pokazati kao preventiva pred odlazak u vrtic. Za sad mogu da kazem da je prijatnog ukusa, ne previse sladak i ne previse gust, a malena ga bez problema pije. Cak me po nekad pita kad cemo da pijemo opet lekic user posted image
Cortinat se odlicno pokazao kod crvenila i osipa pelenske regije, a ovog leta i kod osipa od znoja i sunca. Pisala sam vec o tome.
Umalo da zaboravim Mapez. Jos jedan preparat koji koristimo od najranijih dana. Miris limunove trave koji preovladava ovim preparatom nam svako vece ispunjava sobu i sa komarcima zaista nemamo nikakvih problema. Uljane strukture su, ali nisam primetila da ostavljaju fleke na garderobi. Prsnem dva -tri puta u svoju ruku, a zatim razmazem po otkrivenim delovima tela. Ako ja zaboravim, tu je malena da me podseti da treba da ga naprskamo user posted image
Ostale preparate nismo koristili jer nismo imali potrebe do sad za njima, ali ukoliko se potreba ukaze Pharmalife ce biti prvi izbor.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 285
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2017 16:42:48   
JelenaM.
Od svih vasih proizvoda koristimo IMMUNO sirup sa cinkom,Broncamil i Fitobalm.Posto idemo u vrtic i imunitet nam je u velikom padu po preporuci pedijatra pocela sam da koristim IMMUNO sa cinkom.Od septembra meseca pa do maja mi smo zdravi samo deset dana u mesecu i tako svaki nesec.Posto imam dva sina,oni se samo menjaju na smenu sa virusima.I otkad sam pocela da koristim starijem sinu IMMUNO sirup virusi su se drasticno smanjili,a samim tim imunitet piboljsao,a kad je on zdrav tad je i mladji sin takodje,posto je on mali njemu koristim Fitobalm i pomaze nam kod olaksanog disanja i razradjuje mu sluz u plucima tako da brzo sav sekret je proslost.Sad kad smo se vratili sa mora i krenuli u vrtic poceo je malo da kasljuca stala sam kod rafa sa sirupima i gledam koji sad da probam i ugledam Broncamil.Sluzila sam se logikom ako su mi svi vasi proizvodi pomogli trebalo bi i ovaj sirup za kasalj.I nisam pogresila,obicno njegov kasalj traje dve nedelje sad je trajao cetiri dana,nisam samo sprej im probala i ne sumnjam u njegovo dejstvo.Ukratko moja preporuka za sve majke cija deca imaju problem sa respiratornjim problemima,imunitetom kao sto su deca koja idu u skole i vrtice da slobodno uzmu pharmalife proizvode resice probleme.Deca ce nam biti zahvalna na brzom ozdravljenju

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 286
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2017 17:22:15   
dddaca
Jelena M. sprej Apis Gola je odlican kod bolnog grla. Na pocetku prehlade, kad grlo pece, slobodno ga naprskajte i primeticete ubrzo da je detetu lakse. Meni je najveci plus kod ovih preparata to sto su od prirodnih sastojaka, a uz to se pokazalo da su i delotvorni, tako da nemam nameru da menjam. U narednom periodu planiram da isprobamo i Omegu

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 287
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2017 17:34:36   
JelenaM.
Od koliko godina dete sme da koristi taj sprej,ja sam prezadovoljna sa ova tri sto koristim,ali moram i taj sprej da kupim jer svaka prehlada odma napada grlo

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 288
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.8.2017 18:02:07   
dddaca
Mislim da moze od godinu dana

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 289
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.8.2017 10:45:13   
AnaTamara
Za decu u vrticu definitivno je resenje IMMUNO sirup...ja vam to garantujem

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 290
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.8.2017 23:54:42   
Tatjana.87
Poštovanje srećnim sticajem okolnosti došli smo u priliku da koristimo vaše proizvode. Naime pre sada već više od dva meseca na svet sam donela jedno malo stvorenje koji je dao smisao našem životu. Međutim našoj malenoj sreći su ubrzo krenuli grčevi i neutešno plakanje 😐 poslala sam supruga u apoteku da kupi neko od "poznatih i efikasnih" preparata protiv grčeva a on se kući vratio sa meni nepoznatim kapima na kojima piše GAS bila sam besna jer sam pomislila kako je suprug gledao na cenu a ne na kvalitet i skoro se naljutila na njega. 😂 Da ne dužim priču kapi su mog malog princa spasile dosadnih grčeva i buđenja od istih da spomenem da je bebac nakon par dana kada me čuje kako na glas brojnim kapljice ispuštao neke zadovoljne zvuke i lepi osmeh i kada mu dam kašičicu obavezno se čuje zadovoljno mljackanje 😋 suprugu sam se naravno izvinula za moj skeptični duh i sada smo svo troje srećni i zadovoljni i svima preporučujemo vaše proizvode. Hvala od srca!👣user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 291
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.8.2017 21:11:04   
medamisko
Da se nadovezem na iskustvo ovih iskusnih mama i da pohvalim Immuno, mi sad opet startujemo u vrtic i naravno tu je najbolji IMMuNo sirup, proizvod pharmalife .
Mapez nosimo svud sa sobom, uvek je u torbici spreman protiv dosadnih komaraca.
Zaista su svi vasi proizvodi na DOBROM GLASU, jer vas preporucuju najvise mame, a one uvek najbolje znaju sta je dobro za njihovu decicu.

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 292
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.8.2017 20:01:12   
lesica
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:32:39 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 293
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.8.2017 21:17:19   
suzi kju
O vašim proizvodima uvek i samo reci hvale.
Još kao bebe od par meseci moje devojčice su bile prehladjene. Nosic, kašalj ,grlo...
Na Ringeraji sam saznala za većinu vaših proizvoda a i od svog pedijatra dobila savet za upotrebu nekih (Broncamil,Apis gola) .
Najpre smo kupili fitobalm, kao jako male, moje bliznakinje su gotovo jedino to smele da koriste, pa nam je bas pomagalo mazanjem na grudi i ispod nosica, bas olakšava disanje.
Onda Apis gola za grlo, i za decu i za nas smo kupovali. Broncamil nas je spasao izraženog kašlja koji je trajao neko vreme.
Sve to beše zbog vrtica, imunitet 0. Po savetu par mama odavde sa RR i privatno od drugarice, kupimo i imuno, obe su popile po dve bocice i evo (hvala Bogu a i Vama) već neko vreme smo mirni sto se tiče prehlada.
I svakom slučaju bez Apis gole i broncamila ne ostajemo u kuci. Obavezno se nalaze u našoj kucnoj apoteci.
Ukoliko neko nije siguran u kvalitet pharmalife proizvoda, od mene svaka preporuka, nema greške, zaista!
Ne menjajte ništa, ni mi ne menjamo vas,ostajemo verni pharmalife proizvodima user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 294
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.9.2017 4:29:53   
Tatjana.87
Poštovanje srećnim sticajem okolnosti došli smo u priliku da koristimo vaše proizvode. Naime pre sada već više od dva meseca na svet sam donela jedno malo stvorenje koji je dao smisao našem životu. Međutim našoj malenoj sreći su ubrzo krenuli grčevi i neutešno plakanje 😐 poslala sam supruga u apoteku da kupi neko od "poznatih i efikasnih" preparata protiv grčeva a on se kući vratio sa meni nepoznatim kapima na kojima piše GAS bila sam besna jer sam pomislila kako je suprug gledao na cenu a ne na kvalitet i skoro se naljutila na njega. 😂 Da ne dužim priču kapi su mog malog princa spasile dosadnih grčeva i buđenja od istih da spomenem da je bebac nakon par dana kada me čuje kako na glas brojnim kapljice ispuštao neke zadovoljne zvuke i lepi osmeh i kada mu dam kašičicu obavezno se čuje zadovoljno mljackanje 😋 suprugu sam se naravno izvinula za moj skeptični duh i sada smo svo troje srećni i zadovoljni i svima preporučujemo vaše proizvode. Hvala od srca!👣☘


< Poruku je uredio Tatjana.87 -- 1.9.2017 4:31:27 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 295
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.9.2017 8:43:04   
Mala Elena
Zelim da pohvalim sve Pharmalife proizvode!
Koristimo ih od kako smo dobili prvo dete, to je od pre nesto vise od tri godine , sada vec cekamo trece kojem cemo ,isto tako, po potrebi davati vase prirodne proizvode!
Apis Golu uvek imamo u mini apoteci. Starija devojcica (3god) kad je zaboli grlo, vec sama otvori ormaric i naprska sprej, jer je jako lak za rukovanje. O dejstvu da ne pricam. Vrhunsko je, a i pedijatri to znaju i rado ga preporucuju.user posted image
Fitobalm smo mazali na grudi i ledja u situacijama kada pisti, sisti, pucka u grudima...da naglasim da su mi obe sklone bronhitisu, a ovaj gel pomaze:

*bronhodilatatorno, (opusta glatke misice bronhija i olaksava disanje)
*sekretoliticki, (razredjuje gusti sekret nagomilan u bronhijama, nosu)
*antisepticki (sprecava rast i razvoj mikroorganizama)
Sve preporuke!

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 296
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.9.2017 8:50:44   
dddaca
Tatjana.87, rekla bih da si ovo vec jednom pisala na temi user posted image

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 297
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.9.2017 14:53:45   
medamisko
Vrhunski kvalitet, slike na bočicama, dečiji crteži, sve je baš tako kako treba da izgleda savršena linija proizvoda za decu.
Zadovoljni smo i dugogodišnji korisnici Vaših ptoizvoda, od najranijih dana Fitobalm nezamenjiv, Apis Gola i Broncamil sirup uvek uzimamo kada su nam deca prehladjena. Immuno sirup obavezno pred polazak u vrtić .
Mapez sprej , odličan , šaljemo decu kod babe i dede na selo, tako da je zaštita obavezna. CortinaT, koristili takođe.
Najbolji ste!
user posted image user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 298
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.9.2017 17:51:27   
dunja RR
Pišite iskustva, sponzor Lifemedic na kraju meseca nagrađuje 3 korisnika vrednim Phatmalife paketima user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 299
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.9.2017 21:22:06   
JelenaM.
Dosao septembar i cini svoje,cim malo sveze moja deca krecu sa svojim prehladama od danas smo opet krenuli sa APIS GOLA sprej jer se danas zalio da ga malo boli grlo i pijemo IMMUNO SIRUP SA CINKOM,sutra za svaki slucaj moram da kupim BRONCAMIL sirup i FITOBALM GEL za mladjeg sina jer kod mene virusi samo kruze,ali sa vasim proizvodima ne plasim se.Inhalator hvala bogu ne koristimo mnogo.Sve resimo sa vasim proizvodima i za kratko vreme.Savetujem svim mamama da na vreme sve proizvode kupe da im se nadje za nedaj boze,jer krecu virusi

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here