|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.11.2017 14:33:06   
isidora88
Viksica dobitnici su mama jo i tatjana

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Viksica)
Direktna veza do poruke: 351
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.11.2017 18:13:07   
Duškić

IZVORNA PORUKA: isidora88

Viksica dobitnici su mama jo i tatjana


I nevenaaleksejmom su dobitnice Pharmalife paketa za septembar mesec.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 352
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.11.2017 11:58:09   
Dragce86
To su dobitnici za septembar, Viksica pita za oktobar...to nije objavljeno koliko ja vidim..

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 353
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.11.2017 12:10:33   
isidora88
Ja sam mislila da su one za oktobar, mozda onda jos nisu objavili nove dobitnike.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 354
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.11.2017 14:24:27   
mama Jo
Ja mislim da je pisalo da smo mi za septembar... sad mozda je i to greska, ne znam, javice se neki ko zna 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 355
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.11.2017 16:28:13   
Dragce86
Ja moram hvaliti i hvaliti Fitobalm, jer je savrsen! Nista nam bolje ne pomogne kod prehlade, zapusenog nosa i suvog kaslja...Namazem maleckoj na grudi i zadnju stranu vrata i uzivamo u mirisu i otpusavanju nosica i ona i ja! Svima bih preporucila, za 2-3 dana, sve kao odneseno rukom ;) user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 356
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.11.2017 4:23:32   
mimica11
Ja svoje iskustvo sa ovim proizvodima sam prenela svim svojim prijateljima i bez takmicenja, ali evo posto je takmicenje, a nama nikad dosta tih proizvoda odlucih da napisem. Prvo da kazem da imam dva sina i obojica su imali ozbiljan zdravstv. problem koji smo godinama pokusavali da resimo, u najbolju ruku uspemo preventivno da reagujemo. Posle sto muka odustali smo od drzavne ambulante i otisli kod privatnog pedijatra koji nam je potpuno izbacio sve dosadasnje preparate i preporucio nam Vase. Tu smo se prvi put sreli sa skoro svim proizvodima Pharmalifa i presrecni smo zbog toga.
Nas stariji sin je imao alergiju na ujede ne samo komaraca, nego svih mogucih insekata,od najmanje bubice njemu su se stvarale bukvalno kvrge u obliku jajetu, to je posebno bilo strasno kada mu vidite glavicu. Npr. ako smo na rodjendanu, sva deca se leti igraju napolju, svi dobiju po neki ujed komarca, malo im otece, zacrveni se, a mom sinu izadju takvi otoci po glavi da završimo na urgentnom kako bi dobio inekciju. Sve preparate na trzistu smo probali, Autane,čiko, one narukvice, ma njemu nista nije vredelo. On bukvalno nije smeo nigde da bude gde ima komaraca, sto morate priznati je baš tesko, posebno leti, ili ako smo negde na moru (Grcka). Kada nam je pedijatar rekao da uzmemo Mapez sprej, nisam bukvalno nista ocekivala. Miris je bio specifican, kao mesavina nekih biljaka, meni ne smeta. Naprskali smo ga jadnicka od glave do pete i nijedan komarac ga nije ujeo. Necete verovati, ako slucajno u prskanju preskocim neki deo, komarac bi pokusao da mu se vrzma oko glave i bukvalno ga taj miris odbije. Mi smo bili jedini u tom mestu u Grckoj koji nismo bili izujedani, a znate kakvo oni imaju rastinje. Od tada svima preporucujem, imam uvek pakovanje kuci, a drugo drzim kod babe, a trece na selu. Nema sanse da ostanemo bez spreja. Ne mozete da verujete koliko smo odahnuli, ziveli smo u strahu sta ako mu se ta alergija pogorsa ili bude sa nekim ko ne zna kako da odreaguje, da ga odvede u hitnu, ma strasno.
Sa druge strane mladji sin od rodjenja ima alergijski bronhitis, potencijalno astmatican. Ni sami ne znamo koliko se puta inhalirao berodualom, pulmikortom, popio Aeriusa...Spavao je u polusedecem polozaju, jer ga je na ravnom gusio slajm.Brinuli smo non stop.Koliko moze biti zdravo da tako malo dete popije i udahne galone nekih otrova, hemije. Kada smo presli kod tog novog pedijatra, odmah nam je uveo Imuno sirup, omega kapi,Broncamil, Apis sprej i uvece mazanje ledja, pluca i ispod nosa sa fitobalzamom. Evo taj decak koji je bio na ivici da dobije pumpicu danas trenira tenis i fudbal, nema bronhitis vec par godina. Krene i sada nekad uvece dok spava da kaslje, ali samo pojacamo sa Imuno sirupom i Omega kapima i nekako za dva dana on vec prestane i da kaslje. Bukvalno se dete preporodilo. Sigurna sam da se kompanija nece ljutiti, ako napisem jos nesto, jer moje iskustvo ne pisem samo zbog nagrade vec i zbog druge dece sa ovim problemom. Sem svih tih proizvoda uveli smo mu i prepelicina jaja, 3 umucena sirova jaja sa Imuno sirupom i omega kapima pola sata pre dorucka.Ukupno treba da se popije 120 jaja, pauza od par meseci pa opet.Potpuno smo bili disciplinovani, pa smo jaja nosili i na zimovanje, izlete, nijedan dan nismo preskocili i eto uspeli smouser posted image Ja svoje iskustvo prepricavam svima i uvek cu, jer su moju porodicu spasili!

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 357
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.11.2017 9:51:58   
medamisko
IZVORNA PORUKA: medamisko

Pharmalife se pobrinuo za zdravlje nase dece.
Koristimo duuugo proizvode i zadovoljstvo i nepromenjen kvalitet proizvoda. Koliko samo podeljenih paketa mamama i njihovom najdrazim malcima.
Mi smo prezadovoljni, pre par dana smo imali jaku upalu grla, sin vec zna sta mu treba Apis Gola naravno, Broncamil za kasalj.
Devojcica pije IMMuNo sirup i redovna je u vrticu.
Jako veliki pomocnici , nas prezaposlenih roditelja, su vasi predivni proizvodi.
Cim ispadnemo iz kolosela (kada su deca bolesna) odmah nastaju problemi.
Redovnom primenom istoh, olaksali smo zivot i nama a prvenstveno deci zastitivsi ih od virusa i prehlada.



user posted image

Ovo su neki od proizvoda koji su trenutno u upotrebi, fitobalm je pri kraju i Mapez je koriscen letos bas puno .
Najbolji ste!

< Poruku je uredio medamisko -- 20.11.2017 9:55:05 >

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 358
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.11.2017 20:43:44   
lesica
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:33:23 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 359
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.12.2017 21:00:07   
medamisko
U Januaru posle Bozica idemo na zimovanje, a sa nama ce i proizvodi Pharmalife!
Apis Gola, Omega, CortinaT, ImMuno su nasi neizostavni pratioci.
Broncamil takodje cuda cini kad je kasalj u pitanju.
Cerki i dalje mazem fitobalm na grudi i ledja i namazem malo oko nosica i odmah joj nosic proradi. A i njoj se svidja miris.
Vasi smo dugogodisnji korisnici , hvala na odlicnim pteparatima i pristupacnim cenama.
Najbolje od svega je nepromenjen kvalitet, zadoljni korisnici, preporuke od strane farmaceuta i pedijatra.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 360
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
4.12.2017 23:40:25   
bojana92
O proizvodima od Pharmalife,imam samo reci hvale.Prvo sto smo koristili je cortinat,kada je mladji sin imao 3 meseca.Dobio je ekcem na licu,svasta smo isprobali,nista nije pomoglo,culi smo za cortinat,odlucili da probamo,i necete verovati,posle prvog mazanja se videlo da je bolje.Za dva dana na licu nije imao ni trga ekcema,sve je nestalo,kao rukom da je odneseno.Immuno sirup redovno pijemo pred polazak u vrtic i tokom zimskog perioda,zato sto moji decaci nazalost imaju astmu,ovaj sirup im pomaze.Jaca im imunitetsto je najbitnije,jer cim im malo imunitet opadne,pocinje kasalj i gusenje.Fitobalm gel smo takodje koristili,jer kad je nosic zapusen,namazemo malo ispod nosa,i decaci prodisu,takodje ga mazemo i na grudi,ali ispod nosa kad namazemo kao da ima vece dejstvo.Jos jednom sve pohvale za ove divne proizvode,moramo probati i ostale,jer verujem da su dobri kao i ovi sto smo ih probali.

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 361
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
5.12.2017 10:07:49   
vonavoj
Za pharmalife proizvode sam cula preko RRa,i od tada smo njihovi verni potrosaci. Proizvodi koje mogu i bebe da koriste,kao sto je fitobalm,koliko nas je puta spasio i olaksao san tokom noci. Ja sam ga koristila i u trudnoci,kad nista drugo nisam smela,a kasljala do gusenja. Broncamil sirup umiri kasalj za 3 dana. Apis gola je prijatno ukusa,pa deca sama traze kad ih boli grlo i vrlo brzo pomogne. Imuno sirup nam je ppmogao da prebrodimo prve dane i vrticu, tokom zime. Moje pohvale za sve proizvode. U kucnoj apoteci ih uvek imamo.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 362
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.12.2017 11:48:59   
sonjii
Veliki pozdrav..Nije nas bilo na ovu temu od proljetos jer nije bilo potrebe :) Sjecate se prosle zime, slala sam Vam Lukine slike sa ekcemom na obrazu.Mjesecima smo se stvarno mucili i, ponavljam, zahvaljujucu Dr.Mirjani, Cortinat kremi, Imunno siruou i Omega Junior kapima, mi vise nemamo taj problem.Usli smo uveliko u decembar, hladno je, grijemo u kuci, ali ekcem vise ne dolazi do faze kada se naprave rane i krene da vlazi.Redovno i dalje pijemo Imunno sirup, Junior kapi, i cim koza na licu postane hrapava, mazemo Cortinat.Postali su nam sastavni dio kucne apoteke.Najnoviji nam je Broncamil sirup koji sam kupila sebi i koji mi je preko noci pomogao kod kaslja(njega mi je preporucila koleginica).Tako da, i nakon godinu dana smo Vam vjerni, a tako ce biti sve dok Pharmalife ostanu i budu kao i do sada.Hvala Vam jos jednom beskrajno, da nije Ringeraje, ko zna kada bih saznala za sve ove proizvode.Saljemo i sliku, ako budemo znali poslati user posted image

_____________________________

Na svijetu postoji samo jedno lijepo dijete i svaka ga majka ima..


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 363
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.12.2017 12:44:26   
Aleksej24
Pharmalife je otkrovenje za mene i mog Alekseja.
Leti Maped i zum zum zum nema ih user posted image
Došla zima a Apis gola radi posao samo tako, Aleksej veruje da je to slatkiš u obliku spreja,samo kaže AAAAAuser posted image
Broncamil u odnosu na sve ostale sirupe koje smo probali je magičan
Fitobalm olakšao nam je svaku noć,smanjio iritabilan kašalj,disanje olakšao user posted image
Koristili smo i Ferum C, popravio nam se Hg user posted image

Hvala Vam na ovim divnim proizvodima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 364
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
12.12.2017 14:19:31   
Tamy mam
moja cela porodica koristi Pharmalife proizvode i prezadovoljni smo ...mladji sin koristi Isilax jer ima problema sa probavom a stariji sin i moja mam koriste Bronkamil i fitobalm i stvarno im pomogne...a sto je najbolje od svega sve je na biljnoj bazi...Srdacno preporucujem svima da u kuci imaji proizvode Pharmalife jer su odlicni i delotvorni....pozdrav 😊😊😊😊

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 365
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
14.12.2017 18:37:48   
LauraAndrija
user posted image
Broncamil sirup je nas spas kod prehlade. Pomaze bukvalno za jedan dan i sto je bitno beba popije bez problema, sto nije slucaj kada su drugi sirupi u pitanju. Fitobalm gel koristimo od prvog meseca rodjenja, otpusi nosic, beba lakse dise i mirno spava. Koristimo i mi odrasli. Apettito sirup pije cerkica, u pocetku je odbijala zbog jakog mirisa i ukusa, ali sad je navikla i sama trazi, mogu samo da kazem da pomaze. Mapez sprejom se naprskamo celi i nema ujeda. Cortina kremu koristi cerkica koja ima tri godine, ima atopicni dermatitis. Koristi i mama za kontaktni dermatitis, mazemo je bukvalno za sve i svasta i uvek pomogne. Odlicna je.
Pharmalife je nas spas koji svaki zdravstveni problem resi za tili cas!user posted image

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 366
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.12.2017 7:50:08   
vocicana
LauraAndrija, odluci koji post zadrzavas, jedan da se brise, veoma su slicni.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 367
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.12.2017 10:35:03   
LauraAndrija
Voci obrisi prvi, ja se izvinjavam, meni se prvi nije pojavljivao juce uopse, zato sam i napisala drugi.


(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 368
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.12.2017 10:46:29   
Sanjica26 RR
Sredjeno je LauraAndrija.user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 369
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.12.2017 3:18:11   
marketing RR

Hvala puno na sjajnim iskustvima, i pišite nam i dalje, jer još malo pa saznajemo dobitnike sjajnih Pharmalife paketa user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 370
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
22.12.2017 23:58:46   
Dragce86
Odavno nije bilo dobitnika ovih sjajnih nagrada, mislim da su poslednji bili proglaseni tek za septembar mesec..E sad ne znam jel se ovi paketi dele za svaki mesec ili ponekad, kad se najavi? :) Pozdrav!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 371
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.12.2017 1:27:10   
dunja RR
Dragce, kada se najavi :)
A sada je najavljeno, pa zato pišite user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 372
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
23.12.2017 9:18:54   
isidora88
Mi saljemo danas nasa iskustvauser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 373
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.12.2017 21:10:45   
mikica88
Koliko je nama pomogao Apis Gola sprej mislim da svi u mom okruzenje znaju!
Od prvog dana Fitobalm, ali nezaobilazan, mazanje i upornost, eto resenja za mala slatka stvorenjca.
O koriscenju Immuno sirupa mislim da iskustva ovih brojnih mama govore sve, narocito se preporucuje vrtickoj deci, a prednost je sto moze odmah sa navrsenih godinu dana davati. Njegov sastav je izuzetan, a ukus prijatan. Moze se rastvoriti i u soku, bude blazi i jos ukusniji deci!
Svi proizvodi su tako dobri i slobodno pitajte u najblizoj apoteci, naravno preporucice ih svi farmaceuti.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 374
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.12.2017 21:47:37   
MilaDusan
Iako smo mali znamo da nam Pharmalife medo u nasoj kucnoj apoteci uvek fali.
Tu je sprej Apisgola, da nam grlo bude bez bola.
Nas doktor nam je dao sirup Imuno, da nam detinjstvo bude zdravo, veselo i silno.
Za zapusen nosic i nas miran san, tu nam je Fitobalm.
Uz Broncamil kaslja nema, jer nam se nagradni paketic sprema.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here