|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET za ...
2.12.2018 2:14:51   
Pakica18
Nijedna mama ne voli kada joj je dete bolesno,ali posto je to nazalost sastavni deo svakog detinjstva,gledamo da to sve resimo na najlaksi mogući nacin.Nama u tome najvise pomazu Pharmalife proizvodi.Proizvodi koji su sjajni,i jedini koje moje dete ne odbija.Cak sta vise,sirup broncamil moj sin obozava,jer je divnog ukusa.Velika pohvala za sve proizvode, jer su uvek tu za nas,i uvek nam pomognu da pobedimo svaki prehladu.Velike pohvale za Pharmalife!

user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 2.12.2018 15:02:43 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 501
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.12.2018 14:32:42   
Tanča
Drago mi je što sam deo ovog divnog pirodičnog projekta i želim najpre da se zahvalim na ovim divnim mogućnostima da se dobije poklon nagrada!
Imam dve divne devojčice i za ovo trajanje mog roditeljstva sa njima koristili smo mnogo proizvoda Pharmaliffe zavisno od situacije i potrebe gotovo da nema proizvoda da nismo koristili obema ili jednoj ili drugoj...Mlađana trenutno teže spava zbog šlajma pa koristimo fitobalm a nedavno na pregibima vrata pojavio nam se ekcem,ne mnogo hvala Bogu ali posle nekoliko neuspešnih mazanja kremama kupih cortinat....to nas je prošlo za sad a kremu čuvamo obzirom da je višestruko učinkovita!Toliko od nas zasad ❤


user posted image


< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 2.12.2018 15:17:58 >

(odgovor članu Pakica18)
Direktna veza do poruke: 502
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
6.12.2018 18:11:45   
LP mama


user posted image Za Immuno sirup sam saznala pre par godina kada je stariji imao jaku streptokoknu upalu krajnika usled koje se reaktivno upalila pljuvacna zlezda. Do tada je imao nekih manjih problema sa krajnicima i par gnojnih angina. Nakon terapije poceo je piti Immuno sirup. Sada nam je to "praksa" jesen, pocetak skole ili vrtica I mi krecemo sa Immuno sirupom I tako vec 4 godine po 2-3 meseca godisnje. Zdravi su, sve prehlade "preguraju" na nogama, I da napomenem, stariji je sacuvao krajnike :) da li je to zbog jacanja imuniteta Immuno sirupom ili ne, ne zelim da proveravam, uglavnom ne menjamo ga :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 503
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.12.2018 9:10:58   
JelenaM.

Јupi krenuli smo u vrtic,ali taj vrtic ima dobru i losu stranu.Super zbog mnogo lepog i kvalitetnog provedenog dana,a lose jer sad vladaju virusi.Virusi uvek prisutni,ali za decu u kolektivu dugotrajni i uporni.Imamo dve godinice i svaki mesec boluje od bronhitisa.Poceli smo u avgustu sa primenom IMUNNO sirupa i vec tri meseca ide u jaslice i jos uvek smo hvala bogu zdravi.Kupili smo sve PHARMALIFE proizvode da nas virus ne bi iznenadio.Krecemo sa vasim proizvodima u borbu protiv virusa kao DON KIHOT SA VETRENJACAMA i nadamo se da cemo boce i inhalator drzati po strani.Da nam zima prodje bez jakih virusa da mozemo lepo da se radujemo igri u snegu




(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 504
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
7.12.2018 9:34:14   
AnaTamara
Kao i do sada, svaku promenu vremena, nalete virusa i bakterija, guramo bez prehlade, antibiotika,boca i dr., uz IMMUNO SIRUP!!!

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 505
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
8.12.2018 15:20:26   
suzyyy
user posted image

Sad smo bili na pregledu kod nase doktorice i ona nam je u nasu apoteku ubacila imuno sirupcic da budemo jaki i zdravi ove zime i da pobedimo sve viruse i bakcile... bravo za pharmalife i njihove proizvode

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.12.2018 15:46:10 >

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 506
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.12.2018 12:27:23   
PeKa2
Imuno sirup smo, na preporuku, poceli da koristimo prosle godine, kada je starija cerkica trebala da krene u vrtic. Adaptacija nam je uspesno prosla jer se nijednom nije razbolela. Cak nas je i vaspitacica pitala da li koristimo neki sirup, jer se vecina dece razbolela a ona nista. Suvisno je da kazemo da ga koristimo i dan danas, kada je period godine takav da su respiratorne infekcije bas ceste. A kada i dodje do prehlade, neizbezna je Apis Gola, kada cerkica sama trazi: "Hocu golicu". Za kasalj koristimo neprevazidjeni Broncamil, po preporuci pedijatra, jednom smo probali i ne menjamo ga vise.


(odgovor članu suzyyy)
Direktna veza do poruke: 507
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.12.2018 14:23:44   
Bubamara14
Divno iskustvo u koriscenju proizvoda Pharmalife. Prvi put sam za njih cula u prvoj trudnoci 2015 god kada sam pila imuno sirup kao trudnica. Onda je stigla beba. Uplasena, bez iskustva u periodu prve prehlade. Fitobalm nam je dr prepisala i mnogo je lakse disao. Kasnije, u nasu apoteku stize Broncamil sirup- za kasalj. Ako verujete, nekada terapija ne traje ni 5 dana, a kasalj prestane. Cortinat cremu sam koristila za akcem oko usta od cuce i super se pokazala. Imuno sirup smo pili u periodu adaptacije u vrticu. E, sada hvala Bogu gajimo drugu bebu. Coetinat kremom je izmackam celu. Prirodna je, ne moze da skodi i verujem bolja od bilo kog mleka i losioba za telo. Svi su proizvodi prirodni i jako delotvorni. Ja kao dojilja kotistim fitobalm cim malo oset_im da ce da me stegne prehlada. Hvala kompaniji pharmalife na ovakvim proizvodima.Svaja cas_t na kvalitetu i odnosu kvalitet - cena. Da ste sa nama odavno pogledajte par slika koje dostavljam, a i forum unazad. Zivi i zdravi bili!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PeKa2)
Direktna veza do poruke: 508
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.12.2018 14:23:15   
sonjii
Mi vise nemamo sta da kazemo na ovu temu, a sto vec nismo rekli.Imamo dijagnozu Atop.dermstitisa i skloni smo bronhitisu, pogotovu kod nagle promjene vremena  i klime.Sa mora smo dosli na sNijeg i minus i evo ga problem.Inhalacije neizbjezne, bronhitis i grlo.Sinoc odmah po Fitobalm u apoteku, Broncamil smo ponijeli sa sobom.Fitobalm izmedju inhalacija mazemo.Da se ne ponavljam, Luka ekcem vise nema, ali spada u atopicare i bronhije su mu preosjetljive Ovo su proizvodi koji moraju biti sastavni dio kucne apoteke.Immuno sirup, Omega junior kapi(najbolje), Fitobalm, Broncamil(i za nas velike), Fitobalm nezamjenjiv...Hvala Vam jos jednom sto postojite 🤗❤

_____________________________

Na svijetu postoji samo jedno lijepo dijete i svaka ga majka ima..


(odgovor članu PeKa2)
Direktna veza do poruke: 509
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.12.2018 20:27:05   
suzyyy


user posted image   samo da se javimo ,,,,malo smo bolesni i doktorica nam je ubacila u apoteku i apis golu... pozdravcic

(odgovor članu sonjii)
Direktna veza do poruke: 510
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
17.12.2018 21:27:50   
suzi kju
Puno sam puta pisala u ovoj temi, puno proizvoda Pharmalife-a potrošila i puno svojih drugarica savetovala za Vase proizvode.Neprikosnoveni ste!!! Prosle nedelje smo bili prinudjeni da kupimo dve apis gole za obe devojcice jer svaka hoce svoju, trenutno imamo jos i Imuno i Isilax koji nam lepo resava problema sa stolicom, sve preporuke zaista. 

(odgovor članu suzyyy)
Direktna veza do poruke: 511
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.12.2018 12:03:27   
TamaraDj
Za Pharmalife proizvode smo saznali pre skoro devet godina od naše doktorke iz Doma zdravlja Savski venac kada su naši sin i ćerka bili prehlađeni. Doktorka nam je tada preporučila Broncamil sirup i Fitobalm. Od tada pa sve do danas ovi proizvodi su uvek prisutni u našoj kućnoj apoteci, a naročito Fitobalm. Naši mališani sada imaju jedanaest i skoro devet godina, ali čim se prehlade sami uzimaju i mažu Fitobalm i kupujemo Broncamil. U julu smo postali ponosni roditelji još jedne devojčice, koja je takođe veran korisnik Fitobalm i već smo ga nekoliko puta koristili. A koristimo ga i suprug i ja. Naravno, koristimo mi i druge vaše proizvode Apis Gola sprej za nos, a leti nam je uvek pri ruci Mapez sprej i to. Verujte nam nezamenljiv ste. 

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 512
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.12.2018 18:19:10   
Sanidej
Kao farmaceut, volim da koristim i preporučujem preparate u čiju sam se efikasnost i bezbednost lično uverila. Pokušaću da objasnim zbog čega sam se opredelila baš za Pharmalife paletu, a ne neku drugu na zaista ogromnom farmaceutskom tržištu. Broncamil biljnom sirupu dajem prednost u odnosu na brojne druge sirupe za kašalj jer se pokazao efikasnim u terapiji obe vrste kašlja (suvog i zrelog). Roditelji ne mogu uvek da razlikuju ove 2 vrste kašlja, pa je izborom Broncamila dete “pokriveno” u oba slučaja. Takodje se može bezbedno davati vec od 1. godine zivota, dok se većina drugih sirupa preporučuje od 2. Ili 3. godine. Pozitivno iskustvo imam sa Immuno sirupom, koji deci uvodim pre početka sezone respiratornih infekcija (ćerkice ga zovu “sirup sa vitezom”). Ovo je posebno značajno prilikom polaska deteta u kolektiv gde se respiratorni virusi lako i brzo prenose, pa je imunitet pred ozbiljnim izazovom. Sastav Imunno sirupa je njegov najveći adut, jer vitamin c u kombinaciji sa ovde prisutnim mineralima (cinkom i bakrom) dovodi do kompletne aktivacije ćelija imunog odgovora i pruža adekvatnu zaštitu od virusa i bakterija. Fitobalm koristimo svi u kući, pokazao se efikasnim u eliminaciji sekreta kako iz gornjih tako i iz donjih disajnih puteva. Dobro se podnosi i ne iritira nežnu dečiju kožu. Pre Apis gole, koristili smo razne sprejeve za bolno grlo koji su uglavnom sadržali lokalne anestetike. Nisam bila zadovoljna efektima, jer ovi preparati smanjuju bol, a ne deluju na upalni proces u dovoljnoj meri , tako da se bol po prestanku terapije vraćao. Apis gola sadrži prirodne sastojke, poput propolisa, ekstrakta žalfije i timijana koji deluju kao čistači usne duplje od bakterija i virusa, ali i smiruju upalu i tako otklanjaju bol. Koristila sam i CortinaT za saniranje crvenila u pelenskoj regiji, delovao je brzo i efikasno. Preporučujem ovaj preparat i kod upornih kožnih alergija, jer je, za razliku od kortikosteroidnih preparata, bezbedan za dugotrajnu primenu. Nastaviću da koristim i preporučujem Pharmalife paletu, zbog prirodnog sastava, efikasnosti i bezbednosti.

(odgovor članu TamaraDj)
Direktna veza do poruke: 513
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 13:03:48   
mikica88
Od kad smo culi za PHARMALIFE proizvode imamo ih sve u kuci. Prvo smo poceli da koristimo IMMUNO sirup sa cinkom koji svaki farmaceut preporucuje za imunitet. Kada je cerka imala bolove u grlu kupili smo APIS GOLA sprej za grlo , koji toplo preporucujem. Verujem da je svaki roditelji imao problema sa detetovom stolicom (mi smo imali prave muke dok nismo poceli da koristimo ISILAX). Jedini sirup koji 100% POMAZE kod kaslja je BRONCAMIL, prijanog ukusa i mirisa, kazem ovo iz razloga jer je jako tesko decu naterati da popiju nesto gorkog ili bljutavog ukusa.
Fitobalm neizostavan clan svake kuce u kojoj ima beba i male dece, a i onih koji voe racuna o svom zdravlju.
Beskrajno hvala za sve vase proizvode.

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 514
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:30:46   
marketing RR
Naš dragi žiri je odlučio da zbog velikog broja kvalitetnih komentara izabere 5 dobitnika Pharmalife proizvoda.user posted image user posted image


(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 515
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:18   
marketing RR
Prvi dobitnik je Bubamara14user posted image


IZVORNA PORUKA: Bubamara14

Divno iskustvo u koriscenju proizvoda Pharmalife. Prvi put sam za njih cula u prvoj trudnoci 2015 god kada sam pila imuno sirup kao trudnica. Onda je stigla beba. Uplasena, bez iskustva u periodu prve prehlade. Fitobalm nam je dr prepisala i mnogo je lakse disao. Kasnije, u nasu apoteku stize Broncamil sirup- za kasalj. Ako verujete, nekada terapija ne traje ni 5 dana, a kasalj prestane. Cortinat cremu sam koristila za akcem oko usta od cuce i super se pokazala. Imuno sirup smo pili u periodu adaptacije u vrticu. E, sada hvala Bogu gajimo drugu bebu. Coetinat kremom je izmackam celu. Prirodna je, ne moze da skodi i verujem bolja od bilo kog mleka i losioba za telo. Svi su proizvodi prirodni i jako delotvorni. Ja kao dojilja kotistim fitobalm cim malo oset_im da ce da me stegne prehlada. Hvala kompaniji pharmalife na ovakvim proizvodima.Svaja cas_t na kvalitetu i odnosu kvalitet - cena. Da ste sa nama odavno pogledajte par slika koje dostavljam, a i forum unazad. Zivi i zdravi bili!!!
user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 516
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:21   
marketing RR
Drugi dobitnik Pharmalife proizvoda je LP mamauser posted image


IZVORNA PORUKA: LP mama


user posted image Za Immuno sirup sam saznala pre par godina kada je stariji imao jaku streptokoknu upalu krajnika usled koje se reaktivno upalila pljuvacna zlezda. Do tada je imao nekih manjih problema sa krajnicima i par gnojnih angina. Nakon terapije poceo je piti Immuno sirup. Sada nam je to "praksa" jesen, pocetak skole ili vrtica I mi krecemo sa Immuno sirupom I tako vec 4 godine po 2-3 meseca godisnje. Zdravi su, sve prehlade "preguraju" na nogama, I da napomenem, stariji je sacuvao krajnike :) da li je to zbog jacanja imuniteta Immuno sirupom ili ne, ne zelim da proveravam, uglavnom ne menjamo ga :)


(odgovor članu LP mama)
Direktna veza do poruke: 517
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:25   
marketing RR
Treći dobitnik Pharmalife proizvoda je Nerandzauser posted image


IZVORNA PORUKA: Nerandza

Dragi roditelji, morate znati i prave preparate svojoj deci davati. Iskustva treba slusati i posavetovati se sa vasim pedijatrom , bas kao i mi.
Imunitet los, vrtic, zimsko promenljivo vreme , ma sve utice na nasu decu, koristili smo proizvode pharmalife i odusevili se rezultatima. da, pomazu bas puno. Efekat proizvoda se ne moye videti odmah , ali duzim koriscenjem sirupa za imunitet stanje je sada odlicno nema prehlada, nema pucanja usnica sa strane, nema onog kaslja koji se rasteye *broncamil*, alis golu deca jos pri blagom grebuckanju u grlu traze.
Preporuka i sve pohvale i za CortinaT kremu, njom smo mayali lisaje, iritaciju na kozi, svrab, predobra krema.


(odgovor članu Nerandza)
Direktna veza do poruke: 518
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:32   
marketing RR
Četvrti dobitnik Pharmalife proizvoda je Jovanakiuser posted image


IZVORNA PORUKA: Jovanaki

Када неко каже Pharmalife, одмах помислим на производе који су намењени управо најмлађима. Сви родитељи знају да је први лек који ће педијатар препоручити уколико беба има проблем са дисајним путевима управо Fitobalm балзам. Тако смо се и ми први пут срели с овим , за нас одрасле помало необичним начином лечења, али пре свега веома безбедним и ефикасним. Док Fitobalm нежно испарава са бебиних груди, вратића, или леђа, под дејством топлоте ослобађају се активне супстанце разних биљака које делују лековито на респираторни систем и помажу најмлађима да се брзо ослободе симптома прехладе – кашља или упорног секрета.
Други препарат који бих од срца могла да препоручим јесте Cortinat крем. Ову невероватну крему су ми препоручили у апотеци када сам тражила лек за упорни екцем мог супруга. Невероватно је да један потпуно безопасан лек на бази природних састојака може да буде неупоредиво ефикаснији од тешких крема на бази кортикостероида које је дотада користио. При том, овај лек може неограничено да се користи, а могу да га користе и најмлађи. С обзиром на то да нам је старији син Алексеј склон црвенилу и алергијским реакцијама на кожи, ова крема је за њега била спас. Мазали смо је такође као превентиву у зимским данима, као би га заштитили од реакције коже на хладно време.
Трећи препарат који смо користили је Бронкамил, први сируп препун лековитог биља који ће вам педијатар препоручити и за најмлађи узраст. Редак, ако не и једини лек који се препоручује деци у тако малом узрасту. Када крене сезона вируса и прехлада сви га користимо у породици.
С обзиром на то да нам оба детета иду у вртић од прве године, већ дуго им за имунитет дајемо Имуно сируп. Овај сируп нам помаже да ојачамо дечији имунитет и да се лакше изборимо са вирусима. Дајемо га превентивно и старијем сину који има 4 године, а који има проблем са бронхијалном астмом и приметили смо да је сируп помогао да се плућне опструкције прореде и ублаже.
Све у свему, ови производи су за сваку похвалу, нежна и ефикасна помоћ најмлађима приликом најчешћих здравствених тегоба с којима се срећу, а веома корисни и за одрасле који цене козметику на бази природних састојака.



(odgovor članu Jovanaki)
Direktna veza do poruke: 519
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:37   
marketing RR
Peti dobitnik Pharmalife proizvode je Sanidej

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Kao farmaceut, volim da koristim i preporučujem preparate u čiju sam se efikasnost i bezbednost lično uverila. Pokušaću da objasnim zbog čega sam se opredelila baš za Pharmalife paletu, a ne neku drugu na zaista ogromnom farmaceutskom tržištu. Broncamil biljnom sirupu dajem prednost u odnosu na brojne druge sirupe za kašalj jer se pokazao efikasnim u terapiji obe vrste kašlja (suvog i zrelog). Roditelji ne mogu uvek da razlikuju ove 2 vrste kašlja, pa je izborom Broncamila dete “pokriveno” u oba slučaja. Takodje se može bezbedno davati vec od 1. godine zivota, dok se većina drugih sirupa preporučuje od 2. Ili 3. godine. Pozitivno iskustvo imam sa Immuno sirupom, koji deci uvodim pre početka sezone respiratornih infekcija (ćerkice ga zovu “sirup sa vitezom”). Ovo je posebno značajno prilikom polaska deteta u kolektiv gde se respiratorni virusi lako i brzo prenose, pa je imunitet pred ozbiljnim izazovom. Sastav Imunno sirupa je njegov najveći adut, jer vitamin c u kombinaciji sa ovde prisutnim mineralima (cinkom i bakrom) dovodi do kompletne aktivacije ćelija imunog odgovora i pruža adekvatnu zaštitu od virusa i bakterija. Fitobalm koristimo svi u kući, pokazao se efikasnim u eliminaciji sekreta kako iz gornjih tako i iz donjih disajnih puteva. Dobro se podnosi i ne iritira nežnu dečiju kožu. Pre Apis gole, koristili smo razne sprejeve za bolno grlo koji su uglavnom sadržali lokalne anestetike. Nisam bila zadovoljna efektima, jer ovi preparati smanjuju bol, a ne deluju na upalni proces u dovoljnoj meri , tako da se bol po prestanku terapije vraćao. Apis gola sadrži prirodne sastojke, poput propolisa, ekstrakta žalfije i timijana koji deluju kao čistači usne duplje od bakterija i virusa, ali i smiruju upalu i tako otklanjaju bol. Koristila sam i CortinaT za saniranje crvenila u pelenskoj regiji, delovao je brzo i efikasno. Preporučujem ovaj preparat i kod upornih kožnih alergija, jer je, za razliku od kortikosteroidnih preparata, bezbedan za dugotrajnu primenu. Nastaviću da koristim i preporučujem Pharmalife paletu, zbog prirodnog sastava, efikasnosti i bezbednosti.


(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 520
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:31:51   
marketing RR
Dragi dobitnici,

Pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona do 16.1.2019.

U zdravlju koristili Pharmalife proizvodeuser posted image

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 521
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 15:38:15   
Bubamara14
Hvala najlepse... ❤❤❤

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 522
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.1.2019 19:07:29   
Sanidej
Zahvaljujem se na divnom  Pharmalife paketu, neizostavnom delu naše kućne apoteke u zimskim danima ❤

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 523
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2019 8:25:56   
vocicana
Cestitam dobitnice!user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 524
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
10.1.2019 8:56:47   
Nerandza
Mnogo Vam hvala!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here