Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringe... 28.3.2016 20:25:00
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše dame, proleće je konačno stiglo! Vaša Ringeraja.rs je zajedno sa sjajnim sponzorom - prestižnim francuskim brendom NUXE, odlučila da vas obraduje u aprilu sjajnom prirodnom kozmetikom! NUXE vam poklanja NUXE Body 24-satni hidratantni losion za telo koji zahvaljujući ekstraktu pšenice i drveta dugotrajno hidrira kožu, dok ulja slatkog badema i suncokreta svojim lipidimahrane suvu kožu. Vrlo lako se upija i ne ostavlja masan trag. Takmičenje traje od 1.4. do 7.4.2016. (zaključno sa 7.4.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi! Biće nagrađena 3 najaktivnija člana, koja budu dala najveći doprinos forumu!!! NUXE svakoj od dobitnica poklanja po 1 NUXE Body 24-satni hidratantni losion za telo. Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada? Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do sjajnih nagrada! Nakon završetka takmičenja, nagrade u vidu poklon paketa biće poslate na adrese dobitnika u Srbiji (poštarinu plaća sponzor). Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. PROČITAJ VIŠE... TAKMIČI SE I OSVOJI!
< Poruku je uredio marketing RR -- 29.3.2016 12:17:34 >
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 28.3.2016 21:51:31
|
|
|
|
gugutka
|
Ovo je zaista sjajna kozmetika, i vredna nagrada
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 28.3.2016 21:52:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, da, super nagrada, a osvojiće je 3 vrednice, videćemo koje
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 29.3.2016 9:24:17
|
|
|
|
vocicana
|
Jako kvalitetna i jako skupa kozmetika,srecno forumasicama, uzivacete u ovom satenskom raskosu. Pisite vrednice, Damjan i ja cemo navijati za vas!
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 29.3.2016 9:55:12
|
|
|
|
nikiteki
|
Odlična nagrada
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 29.3.2016 12:11:43
|
|
|
|
Miracles
|
Jao, sjajne nagrade!!! Ova kozmetika je čist luksuz žene, ko god da osvoji, bravoo! Isprobala sam micelarnu vodicu i losion za telo. postala sam opsednuta njihovim mirisom i fenomenalnim učinkom koji imaju na moju suvu i osjetljivu kožu. Bravo za NUXE i Ringeraju, baš ste me obradovali
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 29.3.2016 21:43:45
|
|
|
|
rošula
|
Sjajne nagrade Ja sam nekada u Francuskoj, kupila Nuxe višenamensko suvo ulje, fenomenalna stvar, za lice, telo, kosu a pritom sjajno miriše! Francuzi baš vole Nuxe!
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 31.3.2016 9:44:12
|
|
|
|
brbljivko
|
Nisam imala do sada prilike da isprobam NUXE kozmetiku, ali sam cula sve najbolje. I bas sam gledala u odnosu na konkurente po kvalitetu su stvarno bolje cene.
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 31.3.2016 11:25:27
|
|
|
|
muzicarka
|
Nisam je do sada probala ali sam cula sve najbolje.... Divna nagrada!!!
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 31.3.2016 13:55:03
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sam takodje cula sve najbolje o ovoj kozmetici. Nazalost na nasem trzistu (Bih) je nisam vidjela u prodaji .
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 1:26:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Drago nam je da vam se dopada ova sjajna kozmetika, očekujemo još vaših komentara, pišite nam
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 6:18:57
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam citala na jednom forumu sve pohvalno za ovu kozmetiku,nisam imala priliku da probam. Bravo za rr i sponzora
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 8:28:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Nisam imala prilike da probam nuxe kozmetiku ali sad sam Citala o njoj sve pohvale
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 9:22:06
|
|
|
|
marinic
|
odlicna kozemetika , bravo za ovu nagradu
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 13:19:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam čula sve najbolje o ovoj kozmetici, nisam probala al bilo bi lepo da probam
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 16:27:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja drugarica koristi i hvali ovu kozmetiku mnogo!
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 19:44:21
|
|
|
|
marketing RR
|
Ajmo vrednice, ajmo! Sjajna NUXE kozmetika pripašće najvrednijim damama na forumu
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 19:49:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Do mojih ušiju dođoše same reči hvale za kozmetiku. Ja se kanim da uzmem neko mleko za telo, vrlo moguće da ću ovo da probam
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 20:06:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja moram da priznam da nisam čula za ovu kozmetiku.
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 20:07:55
|
|
|
|
marketing RR
|
Sanjalice, evo sada prilike da probaš, jer je zaista sjajna
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 20:12:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice , ajde, baci se na pisanje :)
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 21:17:50
|
|
|
|
dddaca
|
oooo, kako luksuzna nagrada. Nisam koristila Nuxe do sad, cena se ne uklapa u nas budzet
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 22:06:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pokušaću, ali teško. Puna mi je kuća
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 1.4.2016 22:21:33
|
|
|
|
nikiteki
|
Nadji malo vremena za ovu sjajnu nagradu
|
|
|
|
RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na R... 2.4.2016 0:25:37
|
|
|
|
Bibilib
|
Zaista sjajna nagrada i evo vec sada mogu reci da mi je zao sto je necu osvojiti jer nisam aktivna puno...
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?