Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 9:40:47
|
|
|
|
bubulence
|
Hajde misu, i ne ustaj dok te ne vicem! UM hajde tamo gde smo se jice druzile da i ti vices na misonju. Nista nas ne slusa
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 9:42:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Samo da znas, mama me je vec pitala sto se tako cerekam od ranog jutra
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 9:45:00
|
|
|
|
wivern
|
Ne znam, nikad mi nisu nasli A svake godine ista prica, kasalj i promuklost do besvesti. A ja uvek zaboravim da pijem aerius u oktobru kao preventivu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 9:45:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro, može jedn veeeelika šolja kafe, mrtva sam. Vodila decu do doma zdravlja, crkla sam, al bukvalno. Jedva sam se vratila kući.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 9:47:22
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv, da nije od magle? Ja sam ranije znala da se zakasljem ko magarac kad je napolju magla, prosto mi nije prijao taj vazduh.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 11:10:30
|
|
|
|
wivern
|
Misu imam par opcija u koje se uklapa i magla. Mada je meni prva opcija nesto iz vazduha kad krene lozna sezona. Cim krene grejanje, tj novembar meni krece pakao. I to kad izadjem napolje. A lekovi nista na pomazu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 11:29:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh otpadoh..spremala stan ai ma bogami jos posla. Za vikend malo kod mojih , bar se spasavam kuvanja
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 12:20:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
OO dan i u kafani , mi imamo neke radnike pisala sam u mamama. Kuvam njima kafu pa ko hoce sluzim i ovde . Wiw spominjale smo te pre neki dan negde u temama Um cesto tebe te migrene fataju , sto ne odes da snimis karotide?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 12:37:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam takodje stavila dzezvu, dosao mm ranije danas Mene migrene uhvatr cim zaboravim da pijem tecnost. Mozda da popijes malo vise nekog sokica.... Mi kuvamo spanac danas
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:01:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, poslužite se slavskim kolačima, juče nisam stigla da poslužim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:06:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Anci.. Sretna slava sa zakasnjenjem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:09:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Srecna slava Ana , mmm bas su svi njam njam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:10:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Srecna slava sa zakasnjenjem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:12:30
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Anim da znas da planiram. Ja sam postala strasni metereopata posle porodjaja,zevam mnogo u telefon, planiram i vid da proverim. A pijem slavi vode , bas. Ana srecna slava.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:14:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam tako mm naterala , jer je i on imao problema sa tim , sad toliko ne .
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:14:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala devojke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:19:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Anci 😘
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 13:21:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: mali_mis Kod mene se komsije iznad redovno tusiraju u 2 nocu Vidi draga, moram nesto da ti kazem. Neki ljudi se nekad i sexaju. Pa se i istusiraju... Ako ne znas sta je sex (mislim ako si zaboravila) to ti je ono opa-cula, trte-mrte, tuc-tuc... Valjda ces se setiti na sta mislim.... Cao zene. Wiv alergija na cega? Moze biti Odoh u cosak da klecim na kukuruzu i da se stidim Hahaha, misu, molin te, podseti se
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 14:45:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
tesko misha podstiti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 14:51:47
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 14:59:58
|
|
|
|
mali_mis
|
mis ne sme da pisne, cekam bubi da me zovne, nazuljala sam kolena
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 15:08:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
vrati se u rupu dok bubi ne zovne
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 15:13:30
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 vrati se u rupu dok bubi ne zovne Vazi. Ti me onda pokrivaj
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 15:28:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Ana srećna slava sa zakašnjenjem! U zdravlju i veselju da slavite još mnogo godina. Ja čekam muža da ručamo pa odoh u šetnju.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 15:34:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Suzi
|
|
|
Anketa
mamamia (
80%)

(
20%)
Ukupan broj glasova: 59Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!