|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 6:33:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Kao nesto spavali..uhhhh Odob da stavljam kafu .. koo je za?
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 6:47:54
|
|
|
|
branki*
|
trcka anck,evo i ja stavila,pijemo zajedno! a,ja sam ranije mislila da se tamo neko zeza,prosto mi neverovatno bilo da to ljudi skupljaju slicice i jos preko interneta razmenjuju!
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 7:02:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja na terasi skupljam ves i pijem kafu...dan obecava! Jel oni stvarno nesto i razmene bas me interesuje ?
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 7:24:13
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, ustale smo u 6h po novom, ne da se moja kcerka prevariti, he he !
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 7:55:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
jutrooo, ja jos u krevetu, mm uzeo D cim se probudio, ja jos malo dremnula. Idem da stavim kafu, ko hoce jos
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 7:56:53
|
|
|
|
branki*
|
i ja stavila drugu kafu,sad cu 3 u 1,spremam dorucak,pa kad dodje mm,idem da se promuvam po pijaci.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 8:01:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
mene mrzi da idem do pijace, al icu do radnke da kupim sir da pravim pitu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 8:04:59
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutrooo..ja se naspavala, odoh da razvijam pituu. Za 7 dana mamino prvence puni 5 godina, kad pre😯🙈💗
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 8:08:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
Masnice i ja cu pitu... Velika devojka, 5 godinica nije malo
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 8:12:10
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Masno, ide vreme, za cas prodje. Stavljam kafu, za dorucak zu zu sa dimljenom curetinom, casa jogurta...ima i malo ajvara. Izvolite. Spremanje za svadbu danas. Necu biti puno prisutna, jedva cekam da osetim kafanu. Da se malo opustim danas.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 8:24:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro ja sad iz kreveta... ubila me glava celu noc jos uvek boli... Sve sam dala da mm odradi oko dece i dorucak, neka ga neka uziva malo on
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 9:01:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i od mene. Mrzim mens 😈
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 9:27:04
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro, kako mi prija ovih sat vremena duzeg spavanja Ja cu sad prvu kaficu. Sutra sam slobodna a opet imam gomilu stvari da zavrsavam.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 9:27:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi se spremamo malo da skitamo da iskoristimo sunce
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 9:51:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, kad si radila juče? Nisam te videla u radnji. Neko je spomenuo šišanje... meni je kosa toliko porasla da ne ličim na sebe nikako da se uklopimo frizerka i ja. A dete mi je još čupavije, kao maslačak je
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.10.2016 9:59:17 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 9:59:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam zaboravila sta bese mens Ivana Tako sam iskrvarila da ne mogu sebi da dodjem... Zato me u tako boli glava od juce nikakav lek ne pomaze
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 10:11:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro A. ludovao nocu.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 10:12:11
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene peku puhtlice,cijeli stan mirise Mm usisava pa cemo posle podne pjeske kod zaove da iskoristimo sunce
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 10:22:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, šta su puhtlice?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 10:28:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je htela napisati Buhtlice :) Mi danas do bioskopa, popodne. Sin nije nista ucio, roknucu se
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 10:59:43
|
|
|
|
emicaa
|
Anci rece ti Ivana,ni ne primjetim da otkucam pogresno.Uvjek sa telefona i uvjek u zurbi
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 11:00:52
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi se uspavljujemo, pa da razvucem pitu. Lep dan icemo danas do mojih ivana i ja bih u bioskop nisam bila od trudnoće
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 11:01:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A mene stomak boli kao sa ce M svaki cas Bas je lepo vreme..sedim u ficka i pijem kaficu sa mm.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 11:15:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan, ja uspavala decu pa čekam da me frizerka pozove kad Mogu da odem, pošto sam imala zakazano 10:30 ja tada nisam mogla. Rešila sam, na paž se šišam, pašće i farbanje u svetlije neku nijansu, odoh u plavuše Bila sam na pijaci, kupila sam krastavčiće, voće, povrće, neke trenerke za po kući, gaćke neke. Isteglila sam ruke od pijace do parkinga.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 30.10.2016 12:32:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anci rece ti Ivana,ni ne primjetim da otkucam pogresno.Uvjek sa telefona i uvjek u zurbi Haha pa i pomislila sam ali B i P nisu blizu na tastaturi pa nisam bila sigurna
|
|
|
|
Anketa
ime za djecakamamamia (
79%)

(
21%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!