Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 19:30:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam osecaj da sam duzna neku sliku ali nemam bas tih slika dok jedu jer su nemirne , hoce da iskoce iz hranilice
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 19:31:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Animsaj slatkis je pravi! !! Imamo iste stolice za hranjenje samo su nase na roze.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 19:57:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Greška
< Poruku je uredio suzi kju -- 21.12.2016 19:58:30 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 20:01:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, ljubac za slatkisa😘
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 22:58:36
|
|
|
|
Maraj
|
Animsaj , al ste se umackali ja mom Lazaru pravim redju kasu (nego sto je kod vas) . On voli vise da je tecnija kaša
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 23:21:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
da on je pravi musa kad jede , tu se ne vidi na slici al on kad mu ja dajem uzme i on kasiku pa kao sam sebe hrani pa to bude svuda , svako vuce na svoju stranu , on vise voli kad je gusce , sve zitarice sto mu pravim
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 23:30:42
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da li više volite/koristite žitne kašice koje se pripremaju sa vodom ili one koje se pripremaju sa mlekom? Da li ste znali da žitarice koje se pripremaju sa vodom u sebi sadrže adaptirano mleko (mlečnu formulu)? Ja licno vise volim one koje se spremaju sa vodom. Znam da sadrze adaptirano mleko i da ih neki pedijatri ne preporucuju deci koja sisaju ali ja sam ih koristila oba puta i planiram i sada.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 21.12.2016 23:33:18
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Kada je najbolje dati prvi obrok sa žitaricama – ujutro ili pred spavanje? U pocetku najbolje ujutru a kasnije moze i za rucak,recimo.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 10:54:01
|
|
|
|
Maraj
|
Animsaj jel se drzis onog uputstva sa kutije , u kojem promeru se pravi il ti po svom? Ja sipam mleka otprilike , pa postepeno dodajem kasu (od oka) da bude redje , tako da mislim da pravim manji promer nego sto pise na kutiji
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 10:59:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nisam ni procitala to uputstvo uvek onako od prilike. Mi volimo gusce tj. da nije bas tecno ali ni jako gusto da bude suvo.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 10:59:45
|
|
|
|
isidora88
|
Ja isto sipam otprilike a gustinu gledam da je kao puding, tj.da mi ne curi sa kasike.
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:05:06
|
|
|
|
marketing RR
|
Zašto su probiotici korisni u žitaricama?
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:05:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja isto sada otprilike, otprilike gustina kao za palacinke ili nesto gusce kad dodajem bananu . I dalje jede oko tri kasike praha , ne sedam kako je na uputstvu...
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:17:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Probiotici su žive korisne (nepatogene) bakterije koje imaju brojne povoljne efkte na bebino zdravlje . Bifidobakterije su među najkorisnijim, a povoljno utiču na razvoj i pravilnu funkciju bebinih organa za varenje, ali imaju i druge brojne korisne efekte (sprečavaju crevne infekcije, jačaju imunitet, smanjuju verovatnoću nastanka ekcema…). Kako žitarice sadrže veliki broj korisnih vlakana koje pogoduju razmnožavanju probiotskih bakterija (to su zapravo prebiotici) , u kombinaciji sa bifidobakterijama ostvaruju puni korisni efekat!
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:26:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Probiotici su dobre bakterije koje imaju pozitivan uticaj na mikrofloru naseg digestivnog trakta. S obzirom na vaznost tih prijateljskih bakterija, vazno je u sebi zadrzati zdravu bakterijsku sredinu.To su korisne bakterije vazne za zdravlje i odraslih i dece i beba. Povoljno uticu na razvoj i pravilnu funkciju organa za varenje, sprecavaju crevne infekcije, jacaju imunitet, smanjuju verovatnocu nastanka ekcema...
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:51:04
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Za bolje varenje hrane, uklanjaju stetne mikroorganizme, stite nas imuni sistem...
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 11:58:48
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Zato sto probiotici sadrze dobre bakterije koje su dobre za crijevnu floru.
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 12:04:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Probiotici sadrze dobre bakterije za crevnu floru, uklanjaju stetne mikroorganizme, dobri su za varenje..
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 22.12.2016 12:05:47 >
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 12:51:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Animsaj jel se drzis onog uputstva sa kutije , u kojem promeru se pravi il ti po svom? Ja sipam mleka otprilike , pa postepeno dodajem kasu (od oka) da bude redje , tako da mislim da pravim manji promer nego sto pise na kutiji u pocetku jesam se pridrzavala , a sad onako odokativno , znam otprilike koliko pojede
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 12:54:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Probiotici sadrze dobre bakterije koje imaju pozitivan uticaj na digestivni trakt.Korisne bakterije vazne za zdravlje i odraslih i dece i beba,uticu na razvoj i funkciju organa za varenje, sprecavaju crevne infekcije.
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 20:41:09
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Zato sto sadrze dobre bakterije...
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 20:50:43
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Zato sto sadrze dobre bakterije i pomazu varenje.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 21:07:15
|
|
|
|
isidora88
|
Zato sto sadrze dobre bakterije koje pomazu u varenju
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 22.12.2016 21:42:59
|
|
|
|
Maraj
|
Probiotici u zitaricama su bitni zato sto pomazu varenje i cuvaju zdravlje crevne flore.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 23.12.2016 0:43:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Zašto su probiotici korisni u žitaricama? Probiotici su korisne bakterije koje povoljno uticu na razvoj i pravilnu funkciju organa za varenje, sprecavaju crevne infekcije, jacaju imunitet, smanjuju verovatnocu nastanka ekcema...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: