|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 15.12.2016 23:03:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Maraj, moja ne voli nista posebno palentu, ni na mleku kamoli kuvanu u vodi od voca...divno je sto postoje bebe koje prihvataju takve kombinacije. Nece ni palentu sa pavlakom/jogurtom. Eventualno rastopim kajmak ili maslac pa ako uzme dve , tri kasicice i to je to. Ivana, hvala za sugestiju ...
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 15.12.2016 23:52:13
|
|
|
|
Mariya
|
Omiljeni ukus žitne kašice moje H je stracciatella, Nestlé pirinčane sa malinom i Frutolino, a L je čokolino.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 15.12.2016 23:54:59
|
|
|
|
Mariya
|
Moja H voli 3 kombinacije voća i žitarica : Jabuka,banana, avokado i ananas ; Jabuka,višnje, jagode,borovnice; Jabuka,kajsija, banana,šljiva.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 12:07:51
|
|
|
|
marketing RR
|
Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani?
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 12:19:20
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani? Izvor energije, bogate ugljenim hidratima, dobre za varenje jer sadrze dosta vitamina iz B grupe...
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 12:26:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zitarice imaju visok sadržaj ugljenih hidrata, belančevina, amino kiselina,dobre su za varenje...
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 12:54:21
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Sadrže mnogo hranljivih sastojaka, daju energiju (zbog visokog sadržaja ugljenih hidrata), dobre za varenje, sadrže dosta vitamina...
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 13:10:00
|
|
|
|
isidora88
|
Sadrže mnogo hranljivih sastojaka, dobre su za varenje, sadrže dosta vitamina, ugljenih hidrata koji daju energiju...
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 13:20:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zitarice su pune ugljenih hidrata koji daju energiju, dobre za varenje, pune su vitamina i ugljenih hidrata.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 13:46:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Prednosti žitarica su te što one u sebi sadrže veliku kolicinu vitamina, ugljenih hidrata, gvozdja. Pospešuju rast i razvoj organizma, jačaju imunitet i pospešuju varenje.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 15:49:11
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani? Zitarice su bogate ugljenim hidratima,dobre su za varenje i imaju dosta vitamina
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 15:53:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zitarice su bogate ugljenim hidratima, belancevinama, mineralnim materijama i vitaminima.
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 16:15:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Zitarice su bogate ugljenim hidratima,mineralima,vitaminima i lake su za varenje.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 16:21:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani? U žitaricama se nalaze mnogi važni nutrijenti. Medju njima i vitamini B kompleksa, uključujući folnu kiselinu.Sadrže i ugljene hidrate, vitamine i minerale i vlakna koja su važna za funkcionisanje sistema za varenje.
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 16:50:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Žitarice su pune vitamina, minerala i bioaktivnih supstanci koje obnavljaju crevnu floru i poboljšavaju rad probavnog trakta. Lako se vare, daju snagu usled visokog sadrzaja ugljenih hidrata i belancevina.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 21:11:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sadrze vitamin B, bogate su vitaminima i mineralima, ugljenim hidratima. Bitne su za rad probavnog trakta zbog vlakana.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 21:13:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Koji je omiljeni ukus žitne kašice/žitarica Vašoj bebi? 8 zitarica sa keksom
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 16.12.2016 22:59:31
|
|
|
|
Maraj
|
Zitarice namenjene deci su osnova pravilne dohrane. Izvor su minerala i vitamina. Obnavljaju crevnu floru i poboljsavaju rad probavnog trakta.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 14:55:23
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Volim da klopam zitarice
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 15:01:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hihii kasicaaaaa dusa mala
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 15:04:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Njam, njam... Kod nas sada postoji faza da kada beba nece zitarice iz kutije, pojede E ili mama
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 15:29:04
|
|
|
|
LauraAndrija
|
A baš voli da ručka, kod njega ništa ne ostaje, može samo još jedna porcija.
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 15:32:33
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Njam, njam... Kod nas sada postoji faza da kada beba nece zitarice iz kutije, pojede E ili mama I kod nas je bila aktuelna ta faza, uglavnom sam se ja sladila posle Amija
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 20:47:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: LauraAndrija A baš voli da ručka, kod njega ništa ne ostaje, može samo još jedna porcija. Isato i kod nas, punu cinijicu a on bi cesto jos, iako mislim da je previse pojeo
|
|
|
|
|
RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za n... 17.12.2016 22:19:01
|
|
|
|
Maraj
|
Laura , mnogo ste slatki. Sta to klopate ? Palentu? Jel u slanoj varijanti?
|
|
|
|
Anketa
Kad birate ime...VVVVKad birate ime, želite da vaše dete ima:puno imenjaka u svojoj generaciji (
4%)

malo imenjaka u svojoj generaciji (
45%)

to mi uošte nije bitno (
51%)
Ukupan broj glasova: 177Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!