Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 8:47:48
|
|
|
|
eca89
|
Voci, slazem se s'tobom! A i Anck je upravu, ali ja sam sama ovde, nemam ni od koga pomoc ni minutu i nekako mi ni ona nije bas nesto "velika", samo kad se sjetim zubi i budjenja, povraca mi se! Gusi me kuca, ja bi radila makar godinu, da se i ja malo osjecam drugacije, da izadjem medju ljude!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 8:55:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
Eco, ti najbolje znas, i nemoj sebe gusiti ako mislis da nije vreme ... mlada si. moj D je upravo prosuo moju kafu, sad sam ribala dnevnu..
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 11:31:41
|
|
|
|
jess021
|
Eco, Branki Mi smo se nocas naspavali, jest da Mila spava uglavnom na meni, ali nema veze, tako je bilo i sa L. Animsaj, jel ti dolazis na Deda Mraza u NS? Ja jedva cekam.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 11:39:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eco, nije da nesto pametujem ili nagovaram ali i ja sam sama i to sa troje. Mm je tek uvece kuci. Prvih godinu dana ti je najgore..iz mog iskustva sto se tice drustvenog zivota. Moji su odmah u jaslice isli pa tako planiram i sa V ..na prolece upis. Njima je tamo lepo a ti predahnes i napunis baterije. Videces sa godinama gubis i snagu i zivce. Voci draga ja ne bih ukidala mleko , mislim da mu je to isuvise rano. Moji su obozavali mleko pogotovo ujutru i pred spavanje! Pre bih smanjila neki obrok nego ukinula mleko.A njima jos uvek treba min 600 ml mleka za 24h. Ali naravno ti ces urditi kako ti mialis sa treba. Mi ruckamo iodosmo u skitnju
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 11.12.2016 11:42:41 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 11:48:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame kako ste? Ja išla do aviva pa svratila u dexy co da vidim igračke, ima svašta baš. I dalhe nmg da ae odlucim šta bih Inace noc nam je bila katastrofa, plakale su naizmenicno,ja ne znam sta im je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 11:55:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znas kako sam Suzi? Kao pregazena. Mogu misliti kako je tebi. Uvek se setim tebe. Vodila sam je kod dr. Kaze virus. Dobili smo gomilu lekova. Medju njima je defrinol. Sad citam upustvo i pise nije za decu mladju od 6 godina. A ona je dala manju dozu. Sad ne znam da li da joj dajemo? Za oci je dobila hlorofenicol i acidi borici. Ovo je klasicna prehlada. Bas se vidi. Voci, vrati se starim navikama. Nece da ti bude debeo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 12:01:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjice isti slučaj, kao mw brzi voz pregazio Mislim da smes da joj das defrinol. To je fazon kao sa kapima za bebe ili ampulama za inhaliranje. Po uputstvu ne postoji nista sto bi smelo da se da bebama,to je iz razloga sto je zabranjeno bilo kakvo testiranje leka na deci mladjoj od 2 godine. Valjda ltaj dr zna sta je prepisao detetu i koliko god ono ima. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 12:04:42
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste mamice, Suzi jesu li one bolje? David skoro da nije spavao nocas,budio se svako 15 minuta/pola sata.I od jutros bas malo spava.Sad je zaspao prije pola sata a vec dva puta se pocinjao buditi.Nocas je svaki put plakao kad se probudi,ne kao inace da samo razgleda.Ja vise ne znam sta je,pa on je gori sto se tice spavanja nego Dora.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 12:17:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovo moje cudo kao da je preko noci ojacao. A eto mislim da je poceli sve od kad smo poceli da ga stavljamo u dubak. Sam ustaje..u lezaljku vise ne smem da ga ostvljam a to nam je bilo glavno. Po patosu se svuda izvrti..moram sve da posklanjam. Sa stola sve dohvati. Sad smo mu spustili nivo u kreveticu..nikad se ne zna. A ja jos sinoc sanjala da je izasao..ispao iz krevetica ....
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 11.12.2016 12:19:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:17:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, Suzi, kako devojčicama temperatura. Anck, mislim da to nema veze sa dubkom, i Andrea je takva vec neko vreme, a ne koristimo dubak.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:19:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jess ne dolazim, a volela bih ... tata nam pre podne, a posle podne idu na godišnju proslavu firme, tako da smo taj dan uskraćeni za kola. Ja nisam bas iz Ns da bih mogli taxijem ili peske.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:28:39
|
|
|
|
Sandricak
|
Samo da vam mahnem, ne znam gde udaram..Ilija sisa na dva ipo sata, Marko prehladjen, pun slina inhaliranje na svaka 4 sata sama s njima, rucak kuca i sve ostalo... Muz jos ovu nedwlju na terenu, do 16og... poludecu... Propicu se... Nadam se da ce decica ozdraviti sto pre, a ostatak citam veceras, orelo gorelo... bas mi nedostaje forum ali nikako stici, taman udjem nekom nesto treba...
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:42:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana A nema od sinoć a E od preksinoć, valjda se neće navracati više. Ni slina vise nema, valjda smo se posle dvadesetak dana rešili svega. Kako vide usisivač počinju da placu mukice. Sutra da idemo na kontrolu pa ćemo videti šta ce nam dr reci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:43:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozda ima.mozda nema ali povezujem onako sa tim jer poceo je da shvata neke stvari kako da dodje od tacke a do tacke b, da skoci i sl. To je sve u par dana savladao. Kazem u lezaljku sad samo dok ga hranim inace ne smem a do pre tri dana je naj vise bio u njoj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 13:45:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Anck iz dana u dan rastu, bolje kapiraju, napreduju. Meni je sada jako tezak period sa njima dvema, misle da mogu kp zna sta a ne mogu ništa jos i ne hodaju jos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 15:47:26
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, stavljas V u dubak? Superiska. Ne znam da li da probam sa ovim vrtiguzom, sto kazes lezaljka vise nije tako funkcionalna, a okrece se, prevrce, sve se bojim da ne sleti sa kreveta, znaci bez nadzora nista. Suzi, Sanjice , da mogu stavrno bi vam dosla u pomoc. E da, Damjan pije 500 ml mleka ne vise, nece. Ima tri obroka, s tim sto ne gruvam n znam koju kolicinu hrane,ni za dorucak ni za veceru, najobilniji je rucak, stvarno je sit i zadovoljan miran. A nije bucko, mada sumu se butkice baaaas ugojile!
< Poruku je uredio vocicana RR -- 11.12.2016 15:49:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 16:23:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V ima dva - tri mleka i tri obroka , s tim da uvece dajem samo mlecni jer ne dajem jos konkretno veceru , vec nesto sa mlekom. Daa pici on u dubku kao pravi, skakuce kao zeciic. Za ogradicu nemam mesta a imam onu ogromnu , stoji mi kod mame, sluzi kao krevet kad smo tamo. A danas razmisljam sta cu, lezaljka otpada, po krevetu jedino kad sam ja sa njim, po podu jedino ali moram sto da sklonim samo se vrti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:04:12
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame .mi kod mojih. L zaspao Cekam da se probudi , da pojede supicu pa da izadjemo malo napolje. Isli smo damas do Lavirinta Kupili smo mu igrackice za paketic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:04:50
|
|
|
|
emicaa
|
David uopste nije lud za ogradicom i nama je ljulja spas,vidjecemo do kad ce moci.Na njoj pise do 12 kg. Inace cijeli dan je nervozan,na kraju sam mus stavila i cepic iako nije imao temperaturu,neisam vise znala sta da mu radim.Nadam se da ce sutra biti bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:07:48
|
|
|
|
Maraj
|
Emice mozda su zubi i kod njega.... nama bas prave "nervozu"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:10:21
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj stvarno ne znam,znam samo da nije ona beba.Njemu se na desnama nista ne vidi
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:20:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi smo D tek sa 8 meseci u dubak, ali nam je kod mojih pa nije ni sad stalno u njemu, a imamo kuci ogradicu i spas je kad stavim u nju najsigurniji. A i ljulju voli
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:21:33
|
|
|
|
Ed83
|
Emi, vidi da li ima kod vas da sw kupe viburcol cepici ili kad odete za DE, scrati do apoteke... To su homeopatski cepici koji su bas protiv nervoze kod dece... cesto se koriste i posle vakcine.... E sad, nekoj deci pomogne, nekoj ne... Mom starijem nisu nesto pomagali, ali zato sad mladjem... moze 1 dnevno, ja mu ponekad stavim pred spavanje, jer u zadnje vreme spava uzasno, sve mislim da ga nesto muci... mada, on sad raste, razaznaje, kroz san preradjuje... no, sta htedoh reci, mozda pomognu i Davidu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 17:47:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR David uopste nije lud za ogradicom i nama je ljulja spas,vidjecemo do kad ce moci.Na njoj pise do 12 kg. Inace cijeli dan je nervozan,na kraju sam mus stavila i cepic iako nije imao temperaturu,neisam vise znala sta da mu radim.Nadam se da ce sutra biti bolje. Dzaba sto pise do 12, verovatno je nece iskriviti ali on izlazi iz nje Ne smem ga ostaviti u njoj a da ja nisam pored. Pre neku noc gledam slike T i H kad su bile male i one su u tom periodu sa oko 7 mes bile u dubku pa reko ajd da probamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 11.12.2016 19:23:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja jos nije stavljena u dubak. Do duse, mi ga i nemamo, za Elenu smo pozajmili zaovin, ovoga puta nismo. Stavicu je sa godinu dana ako ne prohoda jer cemo tada tek biti skupa :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?