Mariya
|
Veče mame! Sad sam unazad čitala, a šta sam upamtila Jao sanjice, i kod vas,kao kod nas,stalno nešto. Inače možeš defrinol da joj daješ, i moja L ga dobija od 3-4 godine,samo manju dozu. Potera sline a ima ibuprofen pa im ublaži bolove,upale i smanji T. Kako su ti sada devojčice? A za vrtić... Kakav otpad od čoveka moraš da budeš da uradiš tako nešto? Garant su neki bolesni klinci! Danas je L trebala da krene u vrtić, najzad je dobro, više ne slini,ne kašlje,ne povraća,počela je da jede, ali su išli prepodne i ja kažem mm neću uopšte da maltretiram ni nju ni sebe, da ustajem ujutro, neću je slati. I sreća što nisam, probudila mi se u 8,kad nisam u nesvest pala kad sam je videla! Oba oka crvena,a krmeljiva umila sam je i pratila. Crvenilo se povuklo malo, a žalila se da je boli sad uveče, pa smo joj stavili hloramfenikol mast. Imam još enbecin i gentokulin ali sam čitajući uputstvo zaključila da će hloramfenikol biti najbolji izbor. A i meni je oko bilo takvo ali samo levo,nemam pojma od čega i H mi je najzad dobro,danas jedva da je kašljucnula i sline joj prolaze! Jao,kad bi samo izvukli do januara da smo zdravi. Meni je nos zapušen već nekoliko dana, a danas sam počela da kašljem onako suvo, baš me tera svakih 2-3 minuta kašljem. Moraću neki sirup sutra da uzmem. Da,za rađanje u nekim godinama,zaista je tako da ti sa prvim nikad nije ni kasno ni teško ali već za drugo,treće...
|