|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
12.12.2016 20:14:16   
Anck Su Nmaun
Uh bas mi je neki bljak dan danas user posted image Ne osecam se nesto super..jedva cekam u krevet.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 551
12.12.2016 20:18:04   
mama krava
Isto i ja...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 552
12.12.2016 20:36:45   
emicaa
Ecika ona njih mora piti do jula zbog sigurno jer sve vazno je zahvatilo,pluca,mozak i oci.
Serpi javi se,brinemo se...
Di zar vec godina,ne mogu da vjerujem.Srecan vam rodjendanko user posted image a za uciteljicu...ja bih trazila da razgovaram i sa direktorom i sa njom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 553
12.12.2016 20:51:20   
Sanjica26 RR
Sad smo dosli od dr. Nemam snage da pisem. Bas sam umorna. Jos sam i dobila. Sofi Ima jaku upalu grla. Kaze dr da joj je neverovatno da nije dezurni dr video. To je toj guski virus. Vidi se gnoj. I infekciju u ocima ima. user posted image Dobila je AB i kapi za oci. Jos kaze da je sve pocelo od nosa i krenulo dalje da se siri. Odosmo da ih pakujemo u krevet.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.12.2016 20:52:25 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 554
12.12.2016 21:26:00   
Anck Su Nmaun
OOooo bozeeee... sad se setih da nam je danas godisnjica braka user posted image user posted image Strasnooo ... moram sad da ga izljubim, jer imam user posted image jbg

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 555
12.12.2016 21:28:29   
Maraj
Vece mame.
sanjice bas bezveze. Bas me nervira sto su dr ttako povrsni.
anck , srecna godisnjica user posted image pa dobro , bar si se danas setila. Joj sta su ti brak i deca. Sve datume pozaboravljas od obaveza.

moj L jos budan...

Direktna veza do poruke: 556
12.12.2016 21:29:06   
emicaa
Anck pa ako se ni on nije sjetio briga te user posted image srecna godisnjica.
Sanjica zao mi je,mukica mala.I nekad se stvarno pitm sta rade ti doktori,za sta primaju platu

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 557
12.12.2016 21:31:52   
veselicaa
Sanjice brzo ozdravite.
Anck srecna godisnjicauser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 12.12.2016 21:32:16 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 558
12.12.2016 21:34:45   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anck pa ako se ni on nije sjetio briga te user posted image srecna godisnjica.

Setio se on juce, bolji je od mene...al svakako mi to ne obelezavamo nesto posebno. Poklone samo za rodjuse kupujemo ili ovako ne vezano ostalo ne praktikujemo. Izasli bi negde na vecericu mozda da ima ko decu da cuva al ovako ... nistaaa.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 559
12.12.2016 22:03:22   
IvanaSK RR
Anck, srecna godisnjica.
Sanjice, vas bas poteralo sa losim zdravljemuser posted image
Eco, koliko se sećam sna, sanjala sam da si dosla u Srbiju i da pijemo kafu.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 560
12.12.2016 22:10:12   
Animsaj9
Anck srecna godisnjica, nek ste vi zdravi i jos 100 ih doživeli, pa i da ih se ne setite

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 561
12.12.2016 22:23:37   
Anck Su Nmaun
Hvala dragav... ma samo nek smo mi zivi, zdravi i zaljubljeni user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 562
12.12.2016 23:27:49   
dijana1*
Jao Sanjice uzas! Pa stvarno pojedini doktori nisu normalni. Samo da njoj sto pre bude bolje.
Anck srecna godisnjicauser posted image
Sto se tice uciteljice za sada, precutacu ali kada se bude zalila na Vuka stavicu joj do znanja da sam cula kako urlice na njega. Pa koji je to pedagog molim te, umesto da pita da li se povredio, ona urlice. Mozda ga je zabolelo ali uplasiose sa kaze. Ma strasno!
Problem je ako krenem da teram pravdu i da se svadjam samo V moze imati problema a to nikako ne zelim.

Direktna veza do poruke: 563
12.12.2016 23:35:46   
Mala Elena
Drage moje, mi celi dan u speedu. Po zdravstvenoj ustanovi.od jednog do drugog ... na kraju nista odredjeno. Dobila terapiju Ospamoxom...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 564
13.12.2016 0:39:47   
Mariya
Veče mame!
Sad sam unazad čitala, a šta sam upamtilauser posted image
Jao sanjice, i kod vas,kao kod nas,stalno nešto. Inače možeš defrinol da joj daješ, i moja L ga dobija od 3-4 godine,samo manju dozu. Potera sline a ima ibuprofen pa im ublaži bolove,upale i smanji T. Kako su ti sada devojčice? A za vrtić... Kakav otpad od čoveka moraš da budeš da uradiš tako nešto? Garant su neki bolesni klinci!
Danas je L trebala da krene u vrtić, najzad je dobro, više ne slini,ne kašlje,ne povraća,počela je da jede, ali su išli prepodne i ja kažem mm neću uopšte da maltretiram ni nju ni sebe, da ustajem ujutro, neću je slati. I sreća što nisam, probudila mi se u 8,kad nisam u nesvest pala kad sam je videla! Oba oka crvena,a krmeljiva user posted image umila sam je i pratila. Crvenilo se povuklo malo, a žalila se da je boli sad uveče, pa smo joj stavili hloramfenikol mast. Imam još enbecin i gentokulin ali sam čitajući uputstvo zaključila da će hloramfenikol biti najbolji izbor. A i meni je oko bilo takvo ali samo levo,nemam pojma od čegauser posted image i H mi je najzad dobro,danas jedva da je kašljucnula i sline joj prolaze! Jao,kad bi samo izvukli do januara da smo zdravi. Meni je nos zapušen već nekoliko dana, a danas sam počela da kašljem onako suvo, baš me tera svakih 2-3 minuta kašljem. Moraću neki sirup sutra da uzmem.
Da,za rađanje u nekim godinama,zaista je tako da ti sa prvim nikad nije ni kasno ni teško ali već za drugo,treće...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 565
13.12.2016 1:23:47   
Sanjica26 RR
Maryia, T je super. Ali ipak necemo da je saljemo u vrtic dok se sredi tamo situacija. Jedan maloletnik je bio i jedan punoletan su to uradili. Gde nam ide nasa omladina.user posted image
Sofi ima i dalje temperaturu. Nama je dr prepisala kapi za oci. Sad sam zaboravila kako se zovu. Kaze da su bolje od hlorefenikola. Mama mi predlaze da ih posaljem kod njih do 31.januara dok mi ne pocne raspust. Mm nije za to. Cini mi se ovo je kao zacarani krug. Taman jedna ozdravi, eto je i druga. Ali mislim da joj je T prenela cim je zakacila upalu grla.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 566
13.12.2016 2:17:05   
LauraAndrija
Anck srecna godisnjica braka... I mi smo našu zaboravili, tj par dana pre toga pominjali i opet zaboravili. Andrija nije imao ni mesec dana tada. Dolazi svekrva posle dva dana i donosi pelene kaže ovo vam je poklon za godišnjicu, mi stali gledamo se, ona nas i setila.user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 567
13.12.2016 5:36:57   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro devojke
V mi se budi od nosica user posted image pa spavam u serijama user posted image

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 568
13.12.2016 8:16:40   
Maraj
Jutro mame.
anck , mrzim taj zapusen/slinav nos. Nema mi spavanja nikako tad , a noska....pocecu i ja da ga mrzim. ...

Direktna veza do poruke: 569
13.12.2016 8:37:30   
Anck Su Nmaun
Nije prehladjen al tako izjutra mu se zapusi..da li zbog zubica il cega ne znam user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 570
13.12.2016 8:40:48   
Mala Elena
Joj najgore je to kad se cuje negde u korenu nosa...

E mame, kad su vam deca bolesna sta najbolje hoce da jedu tj na sta otvaraju usta user posted image ? Pisite mi ideje..

Direktna veza do poruke: 571
13.12.2016 8:49:07   
Anck Su Nmaun
Sve zavisi od deteta, H hoce keks i mleko, a T kad je bila mala htela je samo mleko, supicu. Mada im dam sta god zele da jedu kad su bolesni, to su posebni dani user posted image

Direktna veza do poruke: 572
13.12.2016 8:50:08   
emicaa
Dobro jutro user posted image
Sanjice sta se desilo u vericu,nisam ispratila?
Elena,Dora hoce supicu iz kesice i slatkise user posted image

Direktna veza do poruke: 573
13.12.2016 9:02:22   
vocicana
Dobro jutro mame, ja malo pre mislila da sam ispisala post u ovoj temi.user posted image Haos
Di srecan prvi rodjendan!!! LJubimo vas drugariiii!
Anck, tebi godisnjica, da ih jos bar 50 proslavite!!!Najmanje!
MI smo budni, zdravi smo, hvala Bogu, zvecka sa zveckama, Anck, sinoc se setim dubka, uzela malog i spustila ga da dodiruje nozicama pod, posto je je li "lagan" podigla sam ga, kada jeudario u bunjenje, majko moja. Znaci cim pre kuci dubak!
Emice, ides da radis. Meni je juce tako doslo, bs sam jako pozelela.
Moj sindikat daje lepe paketice za decicu, jedva cekam da vidim sta ce mislilac dobiti. 25.12 imamo proslavu povodom nove, radujem se i tome jako.
Milenice, mi dodjemo kada ga uklopimo, mozes sa bebanom ovde, mi smo naseg D doveli prvi put sa 6 nedelja tada je i poceo spavati po celu noc.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 574
13.12.2016 9:02:35   
suzi kju
Moje uglavnom na slatkiše otvaraju usta user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here