|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
21.12.2016 19:59:46   
Anck Su Nmaun
Procitala sam cel=u knjigu za dva sata user posted image
Uglavnom mi je sve poznato, ipak meni trenba neka knjiga kako nauciti user posted image muza da sve radi po kuci user posted image user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 926
21.12.2016 20:00:16   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Stefan isto, jedan deo pidzame kod mene u sobi, drugi u dnevnoj.... A non stop pricamo, stvarno se zapitam ko je lud.
A poceo je da bude bezobrazan i drzak, a mene to užasno iritira. I tvrdoglav je, nenormalno. Kaze učiteljica, rani pubertet. Sta me tek čeka u pravom pubertetu user posted image

Samo da ne pocnu da nas biju.

A, to nece sigurno. Nek pokusa user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 927
21.12.2016 20:43:35   
Anck Su Nmaun
Deca na spavanje
H nije danas ima temperaturu, hvala bogu, valjda i nece vise

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 928
21.12.2016 20:44:07   
emicaa
Ovo i ja kazem,neka pokusa...
Spremamo pilice i na spavanje.Meni se malo razvedrilo u glavi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 929
21.12.2016 20:45:23   
branki*
Cao,mame!
Danima ne stizem nista..citala na brzaka da budem u toku sta se desava kod vas.ja pregledam pismene sedmacima,a mrzi me.kupila sam danas jednu haljinu na snizenju,nije losa,a razmisljam sta cu obuci za proslavu sa skolom,a imam i dug da vratim sto sam kupila kaputic,ajoooj,mm ce me staviti u top.standardno kod mene sve,jurcam,casovi,skola,vrtic,kuvanje,spremanje...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 930
21.12.2016 20:45:43   
Anck Su Nmaun
Cuj da pokusa, .... ni da pokusa user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 931
21.12.2016 21:47:34   
emicaa
David nece zaspi,45 min ga mm uspavljuje...nijedan ne odustaje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 932
21.12.2016 21:54:09   
popkica bebic
Zenice drage, pomagajte! Juce sam morala do ginekologa. Imam kandidu i nepodnosljivi svrab. Prekjuce i juce, a i malopre imala sam po manje od kapi krvi na vesu. Pomislih da sam se ozledila nekako. Odem ginekologu, odradio mi je UZ, kaze da je sve dobro, a endometrijum mi je podebljan, a na desnom jajniku ima folikula od 16mm. Nisam jos dobila ciklus, uskoro ce 11 meseci. Sta li je ovo, bas se brinem? Uradio mi je i pregled i kaze da je sve odlicno, osim glupe kandide. Neko je pisao o mrlji krvi na vesu, pa je posle par dana krenuo ciklus. Dojim bas cesto...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 933
21.12.2016 21:59:29   
IvanaSK RR
Popkice, moguce da ce krenuti mens.
I ja sam imala candidu, od pada imuniteta i antibiotika. Posle dan, dva korišćenja vaginaleta mi je bilo lakše.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 934
21.12.2016 22:00:11   
Anck Su Nmaun
Moguce cim je endometrijum zadebljan. Mislum da nemas brige. A sto se kandide tice vaginalete i proci ce.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 935
21.12.2016 22:06:18   
emicaa
Popkice procice kandida,samo stavljaj vaginolete.
Odem u sobu,uzmem Davida i zaspi posle tridesetak sekundi user posted image

Direktna veza do poruke: 936
21.12.2016 22:23:16   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Upravo deca spakovana. Koncert bio i bilo je lepo.
Branki, kupuj ako mozes. Ja sebi ne kupujem nista. Mogu na rate, ali vec imamo nekoliko rata. Jedna za zimske gume, druga za tablet koji sam kupila jer mi je trebao za spremanje ispita. I treca rata za novcanik sto sam kupila.snaji. I za sebe nista.user posted image Hocu sad kad mi bude jubilarna nagrada da.castim sebe. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 937
21.12.2016 22:23:28   
Animsaj9
Popkice ja sam pisala isto tako mi je bilo ciklus sam dobila pozle 10,5 meseci, a i kod Maraj ako se ne varam. Prvo mi se pokazale dve tri kapi krvi, pa posle 7 dana dobila, i sad evo drugi ciklus tacno na mesec dana . Jedino sto sam se prehladila i imala sam povecan sekret i bol u donjem delu stomaka, pa sam uzela vaginalete i reseno, jer u junu sam radila papu i bila na pregledu tako da mi ne bi radila ponovo pregled vec samo bris da sam otisla, pa sam na svoju ruku uzela vaginalete.

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 21.12.2016 22:24:58 >

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 938
22.12.2016 0:56:44   
Mariya
Veče mame.
ne mogu da spavam,a umorna sam. I kašljem,i prži me kiselina iako sam već popila Rennie. Mm se vratio u spavaću, ozdravio je,znači budiće me. Već počinje da hrčeuser posted image Sutra L ide prepodne u vrtić, ustajemo u pola 7,nosimo je u vrtić pa mi nastavljamo za Segedin da malo procunjamo.
Ni danas nismo okitili jelku user posted image pripremila sam sve, pa smo čekali da L dođe iz vrtića, ruča,a onda su nam došli kumovi, pa kad su otišli, večera,kupanje, pa nismo imali vremena. Valjda ćemo sutra uveče uspeti. Ali sam barem napravila nekoliko ikebana i vence na vrata i kapiju. I L mi je pomagala, ona je napravila jednu korpicu,kaže za kumu H.
Milena,lepo je bilo,ali nisam ništa osvojila user posted image Nisam imala vremena,pravila sam kolače na brzaka. Sledeće godine ću natenane, da budu ekstra kolači!

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
i onda skupljam gornji deo pidzame u sobi, donji u dnevnom, gace u hodniku, pa onda pustam za njim vodu.

Dijo zašto skupljaš ili radiš bilo šta za njim, moje mišljenje je da se tako nikad neće naučiti. Dogovorite se da se skida na jednom mestu, odeća na gomilu,a ne razbacati po kući. Ja sam tako naučila i H, a ona ima 2 godine
Zna se šta je red. Za igračke isto. Šta ostane na podu,van kutija,nije na mestu,leti.i onda se razlete i sve skupeuser posted image
Probaću da spavam,laku noć.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 939
22.12.2016 7:26:16   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro mame
Mi lepo spavali

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 940
22.12.2016 7:48:20   
Mala Elena
Moja je skroz lose spavala a i ja sa njom. Probudila se placuci, kao ono kad se sanja nesto ruzno..a ne znam zna li ona da sanja uopste.

Direktna veza do poruke: 941
22.12.2016 8:05:12   
suzi kju
Jutro.
Moje mackice su se noćas zbunile pa ni jedna nije spavala, svako malo su se budile.
Danas komisija, nek mi je Bog u pomoć.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 942
22.12.2016 8:09:02   
emicaa
David je spavao do 4 bez budjenja,ne mogu da vjerujem.Zato mi Je Doda pravila zurku od 3do pola 5.Kao papagsj sam bila,Doro lezi,Doro smiri se,Doro spavaj,Doro vadi kosu iz usta.Poludila sam bila.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 943
22.12.2016 8:25:40   
sonyasha
Dobro jutro mamike!!!
Suzi srećno na komisiji i javi šta ste uradili!!
Ja ću stvarno više da skrenem od mm, prosto više ne znam šta ću, ubija mi radost življenjauser posted image
Biće valjda bolje, danas odo malo da im kupujem slatkiše za paketićeuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 944
22.12.2016 8:37:34   
eca89

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Ja ću stvarno više da skrenem od mm, prosto više ne znam šta ću, ubija mi radost življenjauser posted image
Biće valjda bolje, danas odo malo da im kupujem slatkiše za paketićeuser posted image

Sony, šta je bilo? Ja sam isto katastrofa, pa i ne pišem da vam ne mračim!
user posted image !

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 945
22.12.2016 8:38:17   
eca89

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Danas komisija, nek mi je Bog u pomoć.

Srećno Suzi, držim fige!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 946
22.12.2016 8:40:07   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Suzi, srecno na komisiji.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 947
22.12.2016 8:53:09   
Anck Su Nmaun
I mene je mm jutros iznervirao, odmah ,a li ne nesto da smo se svadjali nego zbog dece. Toliko ih jadne pozuruje ujutru ... jeste da se stvarno vuku ali poludim svako jutro ista prica. A one kao ladovine.

Direktna veza do poruke: 948
22.12.2016 8:53:24   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Deca su u vrticu. Uskoro idem u selo. Moracu malko ranije da izadjem da ocistim sneg od auta. Danas su skraceni casovi zbog festivala tako da cu ranije da stignem. I idem sa mm u nabavku. A pre toga da svratim do njegovih da uzmem kiseo kupus. Njam, njam. Koancno ne ostaje prekovremeno na posao.

Anck deci se nigde ne zuri.user posted image I ove su posebno spore. Posebno je takva Teodora.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 22.12.2016 9:05:40 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 949
22.12.2016 9:04:41   
LauraAndrija
Jutro mame. L nije spavala celu noć, nos joj se zapušio, ne može da diše.A je dobro spavao sem sto ga je ona jednom probudila. Danas je mm rodjendan, a nije tu, opet se vratio na teren, baš danas, a ja pravila i tortu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here