Mariya
|
Veče mame! Moji malci spavaju. L na sisi, naravno, čekam da se otkači pa ga bacam u krevetac. Kakav sam ja baksuz, taman počne lepo da spava, odviknem ga od noćnog sisanja i onda se razboli i sve opet ponovo Sad dok je bio 3 dana i noći pod T, žao mi bilo da mu ne dam da sisa, jer samo to nije odbijao, a nije jeo 2 dana. Sad opet odvikavanje. Bili kod dr, inače,ima upaljeno grlo! iako kašljuca onako laringitično, malo je i promukao i zvuči baš gadno kaže dr sve je ok osim grla. I ko za inat, potrošili smo fitobalm, a bila sam u apoteci i zaboravim da kupim! Uradili analizu mokraće, u redu je, T nema od jutros. Sad još samo da spava i da se ne budi 48 puta. H je još uvek slinava a Lu počela da se žali da je boli grlo, i mene grlo grebe već danima, mm slini isto, bljak. Bila sam danas i kod ginekologa, neplanirano, otišla da zakažem sa sve L u rukama, a sestra mi kaže da uđem, samo 2 žene čekaju na pregled. Rekoh, a šta ću sa bebom, kaže ona čuvaće ga dok me dr pregleda i čuvala ga je, nije ni zaplakao nego joj pevao i brbljao onih 10ak minuta koliko sam bila kod dr. Tako da sam odradila na kontrolu 6meseci nakon porođaja, doduše nakon 8,5. nagovara me na spiralu, informisao me u vezi genetskih testova na brca gen i tako. Došla kući, ma brzaka skuvala krem čorbu od brokolija, pomfrit za H i kad je L došla iz vrtića otišli kod kumova. Tako da mi je danas dan drugačiji nego svi ovi nedeljama unazad kad svakog minuta znam šta ću da radim, ovo mi je osveženje, prijala mi je promena. Jao, letovanje, ove godine nismo bili, sledeće planiramo. Grčka sigurno. Ako mm neće,ja odoh, naći ću društvo, kumove, drugarice, idem sa devojčicama a tata i sinak nek ostanu kod kuće. Zbog mog muža a i dečice, mi biramo privatni smeštaj, sad ću da tražim 4krevetni apartman + krevetac, a kad i L poraste, e to će biti veselo, naći odgovarajući smeštaj po pristojnoj ceni... Kako su ostali bolesnici, da vas brzo prođe!
< Poruku je uredio Mariya -- 14.11.2017 0:14:30 >
|