|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/17 [chat]
13.11.2017 11:53:48   
krin 40
Pisaću u temi..Anck ima već i u Travellandu😁 Svi cenovnici tek krejem novembrauser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 301
13.11.2017 11:55:21   
MamaNecaVo
Moji prijatelji sa troje dece svi idu u Tursku jer kazu da su najpovoljniji.user posted image
Preko neko no name agencije Sanaj se zove.

Direktna veza do poruke: 302
13.11.2017 12:01:14   
isidora88
Turska mi je daleko, autom nema sanse, a avion mi je skup jer nam trebaju 4 karte, samo beba ne bi placala. Ne mogu da priustim bas 1500,2000e na jedno letovanje.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 303
13.11.2017 12:05:00   
MamaNecaVo
E pa to jeste.
Mada to sto je njima povoljno meni je oduvek bilo skupo.
Naravno svako ima svoj spektar povoljnog ali mebi je sve preko 1000e za letovanje mnogo.
Mislim na smestaj.

Na B.Brdu ima agencija euro turs tako nesto,oni su bas voljni i kada uporedis slicne aranzmane sa ostalim agencijama to je to.

Direktna veza do poruke: 304
13.11.2017 12:07:52   
mama Jo
Ja bih najradije isla avionom i allinclusive 😊
Ali mi to uvek bude skupo, pa se onda opredelimo za onu standardnu - jeftiniju varijantu 😊
Pocetakili kraj sezone naravno 😊
A bice jednom mogucnosti i da idemo na takk nesto ekskluzivno, svi mi 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 305
13.11.2017 12:11:11   
MamaNecaVo
Ja uvek pravim poblem jer ne volim hotelsku hranu.user posted image
Pa kod nas ta varijanta nije izvodljiva al sto bi bilo dobrooo

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 306
13.11.2017 12:16:27   
mama Jo
Naravno 😊
A mi uvek kao nesto ponesemo od hrane, nesto tamo kupujemo, uglavnom gledas da sve prilagodis detetu...

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 307
13.11.2017 12:41:25   
krin 40
Nimalo nisam "gadljiva"na hotelsku hranu,ako je dobar hotel naročito.Ali sam izuzetno "gadljiva" na sve što bih ja na letovanju morala da spremim(daleko bilo)user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 308
13.11.2017 13:11:16   
MamaNecaVo
U mom slucaju je i A povukao na mamu.
Letos smo bili u etno selu 4 dana i nije hteo ni da okusi hranu,koja je bila wow.
Tako da smo spremali pored uplacene.user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 309
13.11.2017 13:28:40   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: krin 40

Nimalo nisam "gadljiva"na hotelsku hranu,ako je dobar hotel naročito.Ali sam izuzetno "gadljiva" na sve što bih ja na letovanju morala da spremim(daleko bilo)user posted image

Hahah jao ja nisam gadljiva ja sam alergicna , odmah se sva ospem user posted image user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 310
13.11.2017 14:17:36   
mama Jo
Hahaha, ni ja nisam gadljiva, mogla bih i cesce posetiti hotele i njihovu hranu 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 311
13.11.2017 14:54:17   
krin 40
Anck iste smouser posted image .Sa decom nisam nikada imala problem dok su bili mali a ni sa D sada iako je beba.Kod mene se i kući jede ono što je na stolu.Nema hoću-neću

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 312
13.11.2017 15:19:55   
dddaca

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Hahah jao ja nisam gadljiva ja sam alergicna , odmah se sva ospem user posted image user posted image

Dobar dan mame.
Krin i Anck sve misle kao ja user posted image

Direktna veza do poruke: 313
13.11.2017 20:52:12   
Duškić

Carice. I ja ali uopste!

< Poruku je uredio Duškić -- 13.11.2017 20:53:39 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 314
13.11.2017 21:17:06   
Anck Su Nmaun
Evo sad pricale o Cokolinu i evo grejem mleko za Cokolino, prijelo mi se nesto slatko user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 315
13.11.2017 21:28:06   
Milena18
Veče!
M je danas bolje, malo joj još curi nos,ali nije imala temperaturu. Ako tako ostane, sutra će u vrtić.
Kako su ostala dečica?
Vidim, priča se o letovanju. I ja o tome stalno razmišljam, kao da idemo sledeće nedelje, a ne u julu. Baš jedva čekam.

Direktna veza do poruke: 316
13.11.2017 21:39:38   
mama Jo
Mi smo evo konacno zaspali na vreme 😊
Sad je pravo vreme za pricu o letovanju, sa tim mislima da lakse prebrodimo zimu 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 317
13.11.2017 21:41:03   
Anck Su Nmaun
Ima tema pa udri... user posted image
Ja odoh pod tussss

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 318
13.11.2017 21:42:36   
MamaNecaVo
Ja Cokolino kupujem zbog sebe.user posted image

Direktna veza do poruke: 319
13.11.2017 22:13:47   
mama Jo
Prijatno vama sto njupate Cokolino....
Laku noc ostalima 😍

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 320
14.11.2017 0:10:09   
Mariya
Veče mame!
Moji malci spavaju. L na sisi, naravno, čekam da se otkači pa ga bacam u krevetac. Kakav sam ja baksuz, taman počne lepo da spava, odviknem ga od noćnog sisanja i onda se razboli i sve opet ponovouser posted image
Sad dok je bio 3 dana i noći pod T, žao mi bilo da mu ne dam da sisa, jer samo to nije odbijao, a nije jeo 2 dana. Sad opet odvikavanje.
Bili kod dr, inače,ima upaljeno grlo! iako kašljuca onako laringitično, malo je i promukao i zvuči baš gadno kaže dr sve je ok osim grla. I ko za inat, potrošili smo fitobalm, a bila sam u apoteci i zaboravim da kupim! Uradili analizu mokraće, u redu je, T nema od jutros. Sad još samo da spava i da se ne budi 48 puta. H je još uvek slinava a Lu počela da se žali da je boli grlo, i mene grlo grebe već danima, mm slini isto, bljak.
Bila sam danas i kod ginekologa, neplanirano, otišla da zakažem sa sve L u rukama, a sestra mi kaže da uđem, samo 2 žene čekaju na pregled. Rekoh, a šta ću sa bebom, kaže ona čuvaće ga dok me dr pregledauser posted image i čuvala ga je, nije ni zaplakao nego joj pevao i brbljao onih 10ak minuta koliko sam bila kod dr. Tako da sam odradila na kontrolu 6meseci nakon porođaja, doduše nakon 8,5. user posted image nagovara me na spiralu, informisao me u vezi genetskih testova na brca gen i tako. Došla kući, ma brzaka skuvala krem čorbu od brokolija, pomfrit za H i kad je L došla iz vrtića otišli kod kumova. Tako da mi je danas dan drugačiji nego svi ovi nedeljama unazad kad svakog minuta znam šta ću da radim, ovo mi je osveženje, prijala mi je promena.
Jao, letovanje, ove godine nismo bili, sledeće planiramo. Grčka sigurno. Ako mm neće,ja odoh, naći ću društvo, kumove, drugarice, idem sa devojčicama a tata i sinak nek ostanu kod kuće. Zbog mog muža a i dečice, mi biramo privatni smeštaj, sad ću da tražim 4krevetni apartman + krevetac, a kad i L poraste, e to će biti veselo, naći odgovarajući smeštaj po pristojnoj ceni...
Kako su ostali bolesnici, da vas brzo prođe!

< Poruku je uredio Mariya -- 14.11.2017 0:14:30 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 321
14.11.2017 7:26:30   
IvanaSK RR
Dobro jutro, mame.
Mariya, drago mi je da ste bolje.
Suzi kju, kako ste vi?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 322
14.11.2017 7:41:57   
emicaa
dobro jutro.Mi se probudili u 7 kad ovaj mali opet prikunja.Dora isto spava.Odo i ja jos bar pola sata ganjati sove 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 323
14.11.2017 8:27:44   
Milena18
Dobro jutro!
Mariya, super što je prošla temperatura!
Ivana, šta rade tvoja dečica?
Ja odvela M u vrtić, pa trkom na posao, svaki dan stižem u 7:29 user posted image
Mm ima danas neko testiranje na poslu, a mala nas je sto puta budila noćas, kaže joj on jutros "tata će na testu da dobije rezultat -imbecil" user posted image Nadam se da će ipak proći ok.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 324
14.11.2017 8:34:45   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro
Odvezla decu, sredila malo kuci , vesaaaa svuda! Od juce se susi crni po radijatorima i stolicama a od jutros stigao i sareni. Unela susilicu u sobu..jb ti sve. kuca mi lici na susaru user posted image
Mislim se da kupim kombinovanu za susenje jer ovo stvarno nema smisla, al sta cu s ovom, radi lepo zao mi prodavati kad je dobrom stanju a stara samo 5 god. user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.11.2017 8:35:04 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here