Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 3.1.2018 22:56:35
|
|
|
|
Dragce86
|
Cestitam svima na prelepim nagradicama!! Nek decica uzivaju i raduju se za praznike novim igrackama :) Veselice BRAVO!!
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 3.1.2018 23:09:40
|
|
|
|
emicaa
|
djevojke cestitam vam Vesi ti si jedno zlato
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 3.1.2018 23:55:21
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Cestitam!
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 4.1.2018 0:14:16
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Cestitamo bravo za drugare. I mi smo se prijavili sa pesmicom ali je konkurencija bila jaca ,bravo cestitke
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 6.1.2018 2:51:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Čekamo podatke IZVORNA PORUKA: marketing RR 4. Wow igračku kočija Pippa's Princess Carriage osvojila je veselica RR IZVORNA PORUKA: marketing RR 20. Deda Mraz nam stize Praznici su nam sve blize Za moju malu beku Zelim igracke u paketu Da se igra po ceo dan To je moj plan Da WOW igracke nju iznenade Postarace se deda bele brade Igrace se beba,bice srecni svi Najbolje igracke su tu,WOW deda kad dolazi <3 IZVORNA PORUKA: marketing RR 5. Wow igračku za kupanje Sammy Scrambler osvojila je World IZVORNA PORUKA: marketing RR 26. Sinoć odoh da spavam k’o i svako dete U normalno vreme, snovi samo lete Nisam više dete, eto mene sada U kočiji nekoj malo izvan grada Kakve su to stvari, gde ja letim, plovim? U snovima mogu i mesec da lovim Princeza je Pipa, drugarica moja U kočiji sa mnom, a nije sasvim svoja. Letimo mi tako, preko brda, polja Kad odjednom eno kočija jos bolja Priđem malo bliže, pa pogledam dole To se Semi kupa, a noge ga bole Nema veze ništa, nek se samo paze Kad Majk još napravi te betonske staze Da se Pipa kočijom lakše, brže vozi A Semi kad krene da malo bolje gazi. I tamah kad htedoh da još malo letim Probudih se tada, probah da se set_im Šta je bilo sinoć u tom svetu snova Ma koga je briga , idem isponova!
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 6.1.2018 15:46:06
|
|
|
|
dddaca
|
Jos malo pa stizu igrackice
< Poruku je uredio dddaca -- 6.1.2018 15:47:02 >
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 13.1.2018 19:01:16
|
|
|
|
isidora88
|
Kad nam stizu igracke?
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 10:12:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nasa igrackica stigla, trenutno se sin igra sa njom a maca ce veceras u kadi Hvala RR, sponzoru i svim devojkama na glasovima
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 17.1.2018 10:13:09 >
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 11:30:15
|
|
|
|
isidora88
|
Nasa igracka jos nije stigla valjda ce uskoro Ivana super je igrackica. Ima kupanjac da bude uzivanjac
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 11:32:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo bravo
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 13:56:31
|
|
|
|
dddaca
|
Stigla je i nama, ali samo kamion, bez figurice vozaca i stubica. Bas sam se razocarala.
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 21:07:00
|
|
|
|
degu
|
I nama je stigla igrackica, slikacu B s njom kad ozdravi, mozda sam ga trebala snimiti kako je baca da dokazemo neunistivost
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 21:16:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super drugari. Lepo se igrajte.
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 21:36:24
|
|
|
|
isidora88
|
Valjda ce i nama stici sutra ali se nadam kompletnoj igracki. Ja nisam videla pakovanje bez onog vozaca i znaka Dacco da nisu u posti otvarali paket?
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 17.1.2018 21:53:13
|
|
|
|
dddaca
|
Ne verujem, stiglo je u Keprom kesi na kojoj je bila zalepljena moja adresa. Kesa je bila zaheftana sa gornje strane. Nije uopste dostavljeno u kesi kurirske sluzbe, ali ne verujem da je otvarana. Moguce da je propust prilikom pakovanja, ne znam. Malena se igra sa njim, ali sa figuricom bi to bila kompletna igracka. Ne bi samo kotrljala kamion po tepihu, vec bi verovatno i smisljala price, ma znas vec . Inace mesalica je super, videces. Kvalitetna je, lepa. Zaboravila sam preko kog sajta postavljam sliku. Moze pomoc?
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 9:20:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dddaco, preko postimage.
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 13:02:50
|
|
|
|
isidora88
|
Jos nema igracke Moze li neko da proveri sta je sa nasom igrackom?
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 14:39:27
|
|
|
|
dddaca
|
Evo i nase slicice
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 21:39:04
|
|
|
|
degu
|
Daco super je igracka, bas steta sto nema cikica. Evo i nas
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 23:30:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A maneken slatki Isidora, jel ti stigla igracka?
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 18.1.2018 23:52:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Slatkisi lepi.
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 19.1.2018 6:12:40
|
|
|
|
medamisko
|
Mnogo su slatki !
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 19.1.2018 9:18:40
|
|
|
|
isidora88
|
Preslatki su Ivana nije mi stigla igracka
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 22.1.2018 17:05:15
|
|
|
|
marketing RR
|
Igračke su svima poslate 16.1., dobili smo informaciju da su svima isporučene. Daco danas su ti poslati figurica i stubić, naš dragi sponzor je ispravio nenamernu grešku nastalu prilikom pakovanja
< Poruku je uredio marketing RR -- 22.1.2018 17:08:25 >
|
|
|
|
RE: Osvoji WOW igračke! 22.1.2018 17:07:36
|
|
|
|
dddaca
|
Oooo, hvala puno Bas ste me obradovali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?