Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 18:26:30
|
|
|
|
Sanidej
|
Mi smo dobili umesto sampona neke gumene igrackice za kupanje, ostalo je isto
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 18:29:18
|
|
|
|
mama Jo
|
E, i ja sam dobila te gumene igrackice za kupanje, one su odlicne, moje devojke obozavaju da se kupaju i prskaju sa njima... ribica, papagaj i rak mislim da su, zar ne?
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 19:00:10
|
|
|
|
Sanidej
|
Tako je, te tri zivotinjice. Devojcice se igraju non stop kad su u kadi
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 20:51:52
|
|
|
|
vocicana
|
Nema veze neka je samo stiglo, jer se bas oduzilo, ali pukao je omeksivac, decko e korektno vratio sta da se radi. Neka samo malisani uzivaju u kupanju.
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 20:53:27
|
|
|
|
mama Jo
|
O da, secam se Voci da si pisala, pa jesu ti poslali neku zamenu? Super su igrackice za kupanje aamo se brckajte
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 23.3.2019 21:32:42
|
|
|
|
Sanidej
|
Chicco omeksivac mirise da je to fantazija..zuti jos lepse od belog. Lep paketic..a kurirske sluzbe bi i kliker pokvarile..
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 7:08:47
|
|
|
|
mirana1
|
Chicco je odlican, a predivno stvarno mirise ovaj novi zuti omeksivac.
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 8:59:37
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo O da, secam se Voci da si pisala, pa jesu ti poslali neku zamenu? Super su igrackice za kupanje aamo se brckajte Bacaju pakete iako pise da je lomljivo, ja se jezim zbog toga, jer mi se mnogo puta desilo, da mi sminkuostete jako, iako je lepo zapakovana, sa amortizacijom. Polomio se omeksivac pa je to bio problem. Sanidiej, omeksivac predivno mirise, volim Chicco, jako me podseca na stariju devojcicu moje rodjene sestre, pa mi je to jako jako lepo. Prezadovoljna sma, bas je sve predivno!
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 9:57:54
|
|
|
|
Sanidej
|
Kako nahvalismo Chicco, da iz nasih redova biraju pr-a :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 15:26:39
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Kako nahvalismo Chicco, da iz nasih redova biraju pr-a :) Dobra ideja 👍
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 16:43:28
|
|
|
|
Sanidej
|
Sledeci Chicco paket-posao :)
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco paket 25.3.2019 16:58:07
|
|
|
|
vocicana
|
Sanidej, slazem se. Najmanji problem mi je PR..stvo, tako bi se lepo snasla u tome, nedostaju mi ljudi I rad te vrste.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?