|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/20
7.11.2020 18:34:46   
vonavoj
I ja bi rekla da je gnojna angina..cim je temp tako visoka i vraca se..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 201
7.11.2020 20:15:04   
pari
Maraj, sve te razumem ..i ja sam užas kad oni nisu dobro...

Javi šta je bilo!
Bebilule,gde si 🤗
Mi danas proveli lep dan na kraju.. u zoo bili dugo, popodne išli u bioskop na Kućne patuljke, mnogo je lep crtani...M otišao...nije mu se baš išlo ali kad je video tatu,oraspoložio se ...Šta ćemo sutra nas dve,nemam pojma...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 202
7.11.2020 20:28:04   
flamingos
Maraj,javi šta je bilo.❤

Pari,super,drago mi je da ste uživali.Hvala na potanju,bolje mi je,pijem neki lek i popusta me pokako.Ukoliko želite da vidite vašu drugarku,kupite Blic ženu.❤Pozdrav svima.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 203
7.11.2020 21:14:39   
mama Jo
O, flamingos, ti si izasla u Blic zeni?
J
Sjajno, ja cu bas uzeti, da vidim da li sam te dobro zamisljala 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 204
7.11.2020 21:33:09   
flamingos
Da,mama Jo,ja sam.Kupi,pa javi utiske.Jeste li mi dobro?❤

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 205
7.11.2020 21:38:49   
Sanjica26 RR
Добро вече и лаку ноћ. Управо сам завршила час грчког и одох сад да учим пошто имам домаћиuser posted image

Будите сви добро. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 206
7.11.2020 22:08:27   
mama Jo
O, sjajno, bravo flamingos, bas cu kupiti i javiti 😊
Mi smo dobro, danas opusten dan, ja sam malo vise vremena provela u kuhinji ali bar imam svega i za sutra 😊

Sanjice, odmori malo 😍

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 207
7.11.2020 22:11:04   
vonavoj
Super,flamingos,cekamo te u novinama.

Mi smo imali radnu akciju,tata sekao visnju,pa smo 2h cistili granje,lisce...i da,moja deca se nisu umorila...jos niko ne spava😂

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 208
7.11.2020 22:42:47   
flamingos
Hvala mama Jo i Von.

Von,postavila sam fotogragiju u našoj kafani.U današnjem izdanju objavljeno.Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 209
8.11.2020 0:22:30   
lesli
Prelistah malo unazad.

Ljusho, kakve glupace. Ne verujem 🙄
Ako vam bude trebao logoped, jurite nekog na preporuku i privatno.

Maraj, da S brzo ozdravi!

Von, uposli ti to po kuci. Brisanje prasine, usisavanje, pranje prozora, kupatila i sl. Da bar korisno iskorististis taj njihov visak energije user posted image

Flamingos, je l’ to izlazi neki recept u blic zeni?

Nadam se da se smesko smirila...

Pozdrav ostalima!

Ps. Pari, sta je sa vasom presudom?

< Poruku je uredio lesli -- 8.11.2020 0:23:16 >

Direktna veza do poruke: 210
8.11.2020 8:00:09   
pari
Lesli, još čekamo presudu...nadam se da će biti do kraja nedelje, a ako ne onda one tamo jer je tad i zakonski rok...

Sutra idem u ambasadu za vizu...
Danas još.ne znam šta ćemo.
Lesli, kako ste vi?Ostale mame?

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 211
8.11.2020 8:00:37   
mikica88
Dobro jutro.
Ozdravite svi .
Smrzla sam se nocas.

Direktna veza do poruke: 212
8.11.2020 8:03:50   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Juce P i ja bili solo ceo dan. Mm i D otisli u 7 vratili se u 7. Imala je trening i od sad je pravilo zbog korone da treneri biraju ko ce ucestvovati na turniru. Jer onako svi roditelji prijave svoju decu pa bude guzva. D su pozvali na turnir 🙂 ide danas. Mi jos ni dorucak nismo obavili. Ja radila do kasno.
Lesli ako je verovati dr ORL nakonoperacije mu nece trebati logoped za progovaranje a ono kasnije za ispravljanje slova to naravno niko ne moze da zna. 
Pari brzo ce to proci.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 213
8.11.2020 8:31:08   
Maraj
Jutro mame.
Hvala sto pitate.
Sinoc smo otisli privatno u laboratoriju.
Crp joj bio 167 leukociti 18.2..i ostali parametri povecani... al dok su dosli rezultati bilo pola 8. Nismo mogli u Dom zdravlja...pa krenusmo na Institut. Dobila je antibiotik amoksicilin. Tako da je nocas napokon bolje spavala. Bila bez temperaturr duze od 4 sata. Napokon! Tako da sad jedva cekam da joj dam drugu dozu antibiotika da opet malo zivne

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 214
8.11.2020 8:35:27   
flamingos
Dobro jutro.Lesli,nije recept u pitanju,već sam dobila u nagradnom kvizu radni sto i stolicu,pa su objavili fotohrafiju i kratku ptiču.Postavila sam u našoj kafani.Pozdravljam vas,šaljem  am pino poljubaca i da mi budete dobro.❤Pari,nadam se da se uskoro sve reši?Jess,Maraj,Milena,Ivanka,Branki,Emice,Dunja i ostale mame,kako ste?❤Želim vam prijatan dan.Svima koji slave čestitam slavu.

Direktna veza do poruke: 215
8.11.2020 8:37:24   
flamingos
Maraj,duša mila,puno jje ljubi.Biće sad dobro,dok deluje terapije.Samo da nema temperaturu.❤

Direktna veza do poruke: 216
8.11.2020 8:43:16   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Mene ubi alergija ako je alergija. 

Maraj, dobro je da su vas primili. 
Uskoro cu u crkvu. Mm ode. Decu necu danas da diram. Srecan praznik svima. 
Ceka me gomilu posla. Važno da sam juce poslala pripremu i prezentaciju za jedan seminar. Napolje je hladno, ali sunce je provirilo. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 217
8.11.2020 9:28:45   
Ana RR
Dobro jutro, samo da mahnem. Juče ceo dan haos, tempo. Pola dana proveli na groblju, drugu polovinu u ribanju kuće i onda uveče zaglavili kod kumova. Mrtva sam umorna.

Da popijem kafu i odosmo po kucu. Sinoć smo nakupovali neke osnovne stvari za njega, jbt kao da kupujem za dete. Već se pitam šta je meni ovo trebalo 🙄😅
Pari, mnogo mi je lepa kuhinja 🥰 ispala je baš onako kako smo zamislili i projektovali. Jedva čekam utorak da monter sve završi pa da je oribam i napunim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 218
8.11.2020 11:25:04   
lesli
Maraj, dobro je... Samo kad znate sta je. Procice to brzo.

Ljisho, jos bolje. A obzirom da ti je dete bistro, verujem da cete vi to sami uspeti da postignete i korigujete sta bude trebalo.

Pari, drzim fige jako! I da stigne ove nedelje i da presuda bude povoljna po tebe. Mi smo dobro, sad cemo malo da izadjemo napolje. Lep je dan, treba ga iskoristiti :)

Flamingos, videh posle. Cestitam na nagradi!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 219
8.11.2020 11:26:15   
lesli
Ana, stize kuca danas? M mora da je odusevljen 🙂Sliiiiikaj nam ga 😊

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 220
8.11.2020 11:27:09   
flamingos
Hvala Lesli.Ljubim vas.❤

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 221
8.11.2020 13:16:08   
Misha i Ljisha
Maraj posle 48 sati bi trebalo da bude bez temp. Nadamo se. Bas joj je bila visoka temperatyra.

Moji na turniru. P spava sad ce on jos malo. Ja kuvam. Imam posla al blejim na netu bezveze

Direktna veza do poruke: 222
8.11.2020 14:04:00   
pari
Flamingos, super za nagradu, nisam znala :)

Ja dobila na 25.dan. Za sad sam ok, ne boli me. Na suncu je lepo, ali u hladu prilično hladno. Nas dve bile jedno sat i po napolju. Ne znam šta ćemo popodne.
Šta vi radite mame?

Direktna veza do poruke: 223
8.11.2020 14:46:09   
flamingos
Hvala Pari.❤

Odosmo u šetnju.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 224
8.11.2020 19:55:50   
smeško
Добро вече, маме. Н је добио 5 страна из математике за домаћи и сада радим са њим. У петак сам га пустила да одмори, а јуче и данас смо ишли у биоскоп. Водили смо и два другара и после су се заједно играли. И сада мора све да заврши. Али, добар је и у школи и ван ње, па нећу да га силим. Радимо полако, па колико стигнемо. Пошто су подељени у две групе, другари из друге групе су рекли да је супер што није са њима, јер би морали да пазе да га не ударе. Боже, морам ли стално због свега да плачем. Баш ме погодило, иако знам каква деца могу бити. Баш и не волим те своје емотивне реакције, али радим на томе.
Маро, драго ми је да је С боље. Анчи, сјајно за кухињу, ја своју никада нећу средити по својој жељи. Новац бих можда и скупила, али довоњно простора тешко. user posted image Да ли је стигла куца? Баш бих волела да видим каква је тако малена. Мени су све животиње лепе. Као деца.
Фламингос, браво!
Како сте, маме? Пари, ти? Заврти ми се у глави колико све држите под контролом. Ја сам наручила неке панталоне преко нета, платила и рекла жени да не шаље, да сачека да видим још нешто. И заборавила. user posted image Пита ме жена јуче да ли да ми шаље, окраћаће детету.user posted image
Љишо, нисте уопште требали да идете код логопеда када је примарни проблем слух. Када решите то код орл, онда бих ја отишла приватно код логопеда, јер се државни не баве како треба децом која проговарају. Да, мора да се натера и да ради. И ми смо Ј руком убадали и убацивали у тегле и сл. Није то баш тако како ми мислимо. Али, не могу њега правилно да процене када има проблем друге врсте, некако ми је то безвезе. И ја мислим да ће то све бити ок чим му среде трећи крајник и ставе цевчице. Ј има фазу драња и дивим ти се како све то издржаваш све време.

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here