|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Psihičko stanje posle uzimanja lekova za mrša...
29.7.2026 12:53:19   
nevenanensi
Već neko vreme koristim Wegovy i za sada se osećam zaista dobro. Naravno, prija mi što kilogrami polako idu dole, ali sam primetila da sam i nekako rasterećenija i mirnija kada je hrana u pitanju.

Baš zbog toga me zanima kako je bilo kod vas kada ste započeli terapiju Wegovy-jem, Ozempicom ili nekim drugim lekom za mršavljenje.

Ne mislim samo na fizičke promene, već na psihički deo. Da li ste bili srećniji, smireniji, motivisaniji ili vam je možda bilo teže da se priviknete? Da li vam se promenio odnos prema hrani ili ste imali neke emocije koje niste očekivali?

Volela bih da čujem iskrena iskustva, jer se uglavnom priča o kilogramima i rezultatima, a mnogo ređe o tome kako se ljudi zapravo osećaju tokom cele terapije.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Psihičko stanje posle uzimanja lekova za ...
29.7.2026 13:07:45   
Ana RR
Mislim da sve ovo može biti svrstano u jednu temu, nema potrebe za otvaranjem novih. Kopiram post tamo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nevenanensi)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

8 razloga zašto je LETO najbolje za PRAVLJ...
Začeta sam leti (hvala ti more) i mogu vam reći da je proleće sjajno vreme za rođenje.
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Циста.
пеперутка16

Да ли сте имали велику/е цисту/е на јајнику током трудноће и шта се са њом десило?

Click Here