|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pauza posle kontracepcijskih pilula 18.8.2012 12:40:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni je moja doktorka rekla da su najvece sanse da se zatrudni bas taj prvi mesec po prestanku koriscenja pilule,a ponekad moze da prodje od 3-12m do uspostavljanja normalnog ciklusa.Ja ti drzim palceve da je ovo prvo
|
|
|
RE: Pauza posle kontracepcijskih pilula 18.8.2012 13:01:06
|
|
|
|
adulence
|
evo i ja da se upisem,poslednju menstruaciju sam dobila oko 8 marta ,tada sam i popila poslednju pilulu,sada sam usla u 6.mesec trudnoce,odmah sam zatrudnela istog meseca,samo par nedelja nakon uzimanja poslednje tablete,moj mali andjeo je sasvim dobro i nadamo se da ce tako i ostati...
|
|
|
|
|
RE: Pauza posle kontracepcijskih pilula 18.8.2012 15:00:46
|
|
|
|
Jole84
|
Adulence tako sam i ja čula,da su najveće šanse po prestanku,mada nisam nikad koristila.
|
|
|
RE: Pauza posle kontracepcijskih pilula 18.8.2012 20:28:41
|
|
|
|
milenatea
|
hvala Figaro, videcemo ujutru sta je u pitanju, jedino sto sam bas dosta pospana i osecam premorenost
|
|
|
|
|
RE: Pauza posle kontracepcijskih pilula 18.8.2012 20:53:05
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam uzimala jasmin 3 -4 god koliko se secam rekli su da treba mesec dana dok se hormoni vrate na staru
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici5 najboljih POZA U SEKSU za zatrudnjivanjeNeki tvrde da određeni položaji tokom seksa mogu povećati šanse za trudnoću. Proverite i probajte, ne može da škodi. ;)
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.