|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
15.8.2012 0:57:05   
Yula

IZVORNA PORUKA: Lu RR

PoisonEve, da li si prije tih crvića primijetila male leptiriće, sporo lete, slični moljcimauser posted image


Nama se ovo grozomorno cudeso pojavilo proslog leta u ormaricu sa grickalicama! Nismo prvo imali pojma sta je to! Mm kaze moljci. Ja nikada u zivotu moljca nisam videla. Kulirali smo ih, mislili smo nestace, medjutim, bilo ih je sve vise! Precistimo mi taj ormaric sa grickalicama i zalepimo ono lepljivo na sta treba da se nahvataju ( reklamira se to na TV-u ) i puno ih se uhvatilo. Mi mislili, gotovo, otarasili smo ih se. Al' ne lezi vraze, vrate nam se svekar is vekrva iz Srbije, svekar je bolestan ( slogiran i dementan) i uhvatila ga manija da jede po malo, sve krijuci. Pootvara gomilu kekseva, cokolada, ali sakrije da ne primetimo, malo gricne i keks sakrije ispod kutije npr. neotvorenog. I posto se mi u stvari nismo u potpunosti resili tih moljaca, oni opet nagrnu i namnoze se! Mi i dalje nemamo pojma koja je to napast, dok do skoro ja nisam skapirala da oni napadaju svu hranu! Uzas, uzas, uzas! Sve sto nije potpuno hermeticki zatvoreno, udju u njega i ukake se, poloze jaja iz kojih izadju larve i one grozomorne stvari koje ne smem ni da pomenem jer ih se plasim najvise na svetu, a onda iz njih izadje leptiric i tako u krug!

Sve, sve sam pobacala u sta su mogli uci, ponovo zalepila ono za lovljenje njih, oribala sve posudice, cinijice, ambalazu i sada sve sto kupim i nacnem, stavljam odmah u tegle, kutije, kese sa patentom...

Ubijam ih sada cim ih vidim, a ranije sam se gadila, a i ostavljaju fleke od krila kao i leptri, pa nismo hteli da umrljamo zidove. Polako ali sigurno nestaju, hvala dragom Bogu, ali od sada mi se u kucu grickalice nece unositi kao da su dzabe, vec, cim se nesto kupi i donese, ima odmah i da se pojede ili da se hermeticki zatvara.

Bas sam traume nahvatala od tih letecih spodoba user posted image

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
15.8.2012 10:11:06   
Lilla
Imam i ja problem i prije nego zovnem nekoga da dodje to da prska da ipak pitam zna li neko rjesenje za to cudo, pa da uzmem stvar u svoje ruke. Kad smo se vratili sa odmora rjesim da precistim ostavu i pobacam sve sto je ostalo otvoreno (makarone, brasno i sl.) i kako koje pakovanje podignem tako ispod ugledam male bubice, tamno smedje, cvrste. Nije ih bilo u brasnu, ali ih je bilo po svakoj kesi i pakovanju, a i po policama. Naprskala sam nekim hemikalijama i pobrisala, ali se i sad ponekad pojavi po koja. Zna li neko sta je to i kako da ih se rjesim?



_____________________________

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
15.8.2012 11:35:34   
Shishica
Jao slatka (ovo mi sad tako dobar izraz za ovu diskusiju user posted image ), ove bube su iz pakla cistog! Odvratne su! Ulaze u brasno i griz pa sam to resila stavljajuci brasno u kutiju, nikad ga ostavljajuci u te kese papirne, nego samo u plasticnu veliku kutiju, griz drzim u frizideru.
Kada sam dosla u stan kod mm bilo ih je uzasno, ali sam ih ja svela na minimum.

Nego meni sada u kupatilu, u kadi dolaze neke sitne, kao tackice, ma jedva se vide kako su sitne i skupe se u kadu. Ja je ribam, pospem u otvor neku speciju, naprskam kupatilo i one opet dodju. Sledeci put cim odem u kupatilo one su tu.
Lepo kazem muzu da treba skupiti novac i srediti to grozno kupatilo i izbaciti tu groznu kadu, odvratnu, mrzim je, mrzim! Patim za mojim kupatilom...dobro ovo je za temu istresanje negativne energije..


(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
25.8.2012 22:34:44   
Yula
IZVORNA PORUKA: Macaki

yula, inace nocas sam mislila na tebe! user posted image
i meni su se uselile neke bubice u kuhinju, tacnije izlaze iz spajza i ja ga sredila tada kada sam to primetila i nisam nasla odakle izlaze, sve mi je izgledalo ok. medjutim, stanje pocelo da bude nepodnosljivo jer su pocele da se pojavljuju i po kuhinjskim elementima i po sobama! user posted image a maleckeee su, kao one sircetare koje idu na voce, eto tako izgledaju. niti ujedeju niti sta, ali je meni gadno, osetljiva sam na bube. i ja sinoc i neka doba krenem da vadim sve iz spajza i nadjem ih, izlegle se u cajevima!!! znaci, odlepila sam. isla sam do kontejnera u pola noci sa 4 ogromne kesetine, svu sam hranu bacila!!!! odoh sada da nastavim sa ribanjem.. user posted image



_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
25.8.2012 22:52:02   
Yula
Dobro si uradila, da sam ja znala sta je to i kakva je to napast, odmah bih sve pobacala. Ovako, sve sam ipak na kraju bacila i plus se cimala sa njima.

Autan mi je stajao zalepljen u ormaricu 5 nedelja, onda sam taj ormaric detaljno precistila i vratila namirnice, novi nisam lepila, sutra cu da odem i kupim. Jedan koji sam imala sam zalepila na stranu od frizidera, nisam htela da ih u ormaric privlacim bzvz. Nije ih bilo par dana i juce se pojavi nekoliko njih, tek se izlegli! Zalepila se tri, dva ja ubila user posted image Mrzim ih!

Inace, nasla sam im bila nekoliko legla, da covek ne poveruje gde sve mogu da se zavuku. I ja sam pobacala cajeve, imala sam ih gomilu, ostavila sam samo one koji su zatvoreni u kesice i vidim da su pune vazduha, znaci nisu suplje, nisu mogli u njih da udju.

Ja mrzim tankovanje hrane i cuvanje bajatog hleba kao sto moja sveki radi, kaze greota je da se baci, pa cuva da da pecarosima iz zgrade! 1000x sam joj rekla da ce nam zbog toga user posted image napraviti. Jos meni to da se pojavi koja stalno nesto ribuckam i glancam, uh, bas sam bila besna!

Kako god, ne mogu da postignem da bukvalno celu kuhinju generalno sredim uz malo dete i muza koji radi svaki dan u poslednje vreme, ali veliki deo sam sredila i to tako sto mi je komsinica dolazila i uzimala malog da bih ja mogla na miru da radim. Bukvalno sve mora da se vadi, precisti, opere i onda hermeicki zatvori, pa 5-6 nedelja kasnije ponovo!

Mada, kada sam jedno vece cistila mm mi kaze da dzabe cistim jer oni od nekud ulecu kroz prozor. Mislila sam da se sali, medjutim i sama sam to posle videla. Oni nam od nekud dolaze i zavlace se svuda gde ima i najmanja trunka brasna ili neke hrane. Pazi kada mi je kutija od starog miksera bila kontaminirana, tamo im je bilo jedno od legla, kao i kutija od tostera, znaci sve gde je i najmanja mrvica imala. Toster sam ukljucila da se usija i posle ga ocistila, a mikser mi je i dalje na prozoru gde sam ga odmah izbacila kada sam videla bube u kutiji, i zamolila sam mm da ga rasklopi i ocisti jer su polegle jajasca po njemu user posted image

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
25.8.2012 22:59:13   
Anoniman
ono prvo sa slike sa prethodne strane je stenica, mama kaze da se javlja kad je prasnjavo u kuci ali sam tu info pobila usisavanjem 3x nedeljno i dalje dolaze. znam da ujedaju, ako se na telu pojave tackice (ujedi) jedna do druge i to vise od tri u nizu i svrbe nevidjeno - to je stenica.
i ne znam sta sa njima da radim

ono drugo je uholez, ne voli usi posebo nego trazi toplo i mracno da se zavuce. cesto ih ima u kosticama bresaka i kajsija. jedu cvece iz baste, ostaju nepovezane rupe na listovima. kazu (neprovereno) da ih kadfa tera.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 81
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
25.8.2012 23:11:06   
Yula
Jao, zgrozila sam se kada sam videla te slike i bube o kojima pricas, setila sam ih se iz Srbije! Ovde ih nisam vidjala i do sada nikada nikakvih problema sa insektima nisam imala, ali ovde u fr mnogi imaju problema sa kafarima. To su neke uzasne bube, kao bubasvabe, samo su malo svetlije, smedje boje i sitnije su, ali kome se zapate taj moze da se seli user posted image Usele se u kucne aparate, ma svuda ih ima i jako tesko ih se moze otarasiti.

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
26.8.2012 0:03:52   
Anoniman
ajoj yula, nadrlja ti zestoko sa tim moljcima! user posted image ja sam skoro sve pobacala od hrane, ostavila sam samo ono sto je neotvoreno. ostalo cim otvorim ubacujem u frizider. sto se cajeva tice, to user posted image vise ne unosim u kucu!

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 83
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
27.8.2012 21:57:50   
Yula
Macaki, pazi se i neraspakovanih stvari, meni su se uvlacili u kinder cokoladice i obicne cokolade, sve sto nije hermeticki zatvoreno. Na kraju sam bacila i to neotvoreno, ostavila sam samo ono sto vidim da drzi vaduh unutra, znaci nema rupica. Vazno je da si ih ti primetila na vreme, a nama su mesecima leteli po stanu, nismo imali pojma sta je to, plus mrsko nam bilo da ih ubijamo, mislili smo otici ce user posted image Zalepila bila taj autan, ono ih nakupilo, ja bacila i mislila to je to. Ali....

Nadam se da cu uskoro staviti tacku na ovu pricu sa njima.

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
1.9.2012 15:25:50   
S_Veverica
Pojavile su mi se neke sitne crne bubice (oko 1-2 milimetra) u kuhinji i trpezariji i izgleda idu samo na hleb, nzm kako da ih se otarasim cistim sve ne ostavljam ni jednu mrvicu na sanku, stolu i bilo kom elementu u te 2 prostorije al trenutak kako izvadim hleb iz (zatvorene plasticne posude) i stavim na sank da isecem, one se nekom frapantnom brzinom pojave...bukvalno su sekunde u pitanju, dovoljna je jedna mrvica hleba da padne na sank i one su tu...prvo su isle bas na tu plasticnu kutiju u kojoj cuvam hleb, pa sam je premestila na policu gde ne mogu da dodju.Evo juce su uspele za tih par desetina sekundi dok sam isekla hleb da bukvalno udju u parce koje sam isekla i mozete zamisliti kako je lepo kad oces da jedes nesto sa hlebom i vidis kako se one mrcinjaju unutra....Da li je neko imao takav problem i ima li neka sugestija kako da se izborim sa ovim posastima?? Hvala unapred :)

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
15.10.2012 14:44:14   
gagilly
Uh zenice mrzim gamad, grozno mi je i da citam ovu temu:-(
Moze li neka da me uputi sta da radim sa onim tzv. odvodnim muvicama, malopre sam u kupatilu videla 2-3, strah me da se ne nakote.. googlala sam i skapirala da su to te "drain flies" , tako sezovu. Ne bih da sipam neke otrove jake ipak mi se dete kupa u toj kadi. Imate li ideja?

_____________________________

One day, I'm gonna make the onions cry!

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
15.10.2012 23:18:23   
Yula
Pa dobro, posle je samo dobro operes. Ja bar jednom nedeljno, a nekada i cesce tus kabinu dezinfikujem sa kiselinom koja ubija sve mikrobe, dobro posle isperem. Mozda preterujem user posted image Uglavnom insekte ne treba ignorisati, najbolje je odmah ih se resiti dok se ne nakote.

Kada sam vec na temi, da kazem da sam se najzad resila mojih kuhinjskih moljaca, sve sam iscistila, prepakovala dva puta, sve sam hermeticki zatvarala u kesice sa patentom... Spominjala sam da smo i mm i ja primetili da nam one ulecu kroz prozor i tek pre neki dan dok sam pusila na kuhinjskom prozoru skapiram da u dvoristu imamo ogromno lovorovo drvo, njihovo omiljeno staniste! Sada je dosta hladno i izgleda da ih je hladnoca ubila i zato ih nema, ali ce se larve verovatno opet razmnoziti u prolece. Planiram da kada dodje sveki organizujemo peticiju i trazimo da se drvo posece, ionako je to zasadio jedan covek koji je tu nekada stanovao a on je vec odavno pokojan.
Vazno je samo da sam ja stan ocistila od njih i da ih vec vise od mesec dana uopste nema. I ubuduce cu sve drzati hermeticki zatvoreno, za svaki slucaj.

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu gagilly)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
16.10.2012 11:32:44   
gagilly
Yula, jel mislils na sonu kiselinu? Joj ne bih se usudila time da ribam, mi imamo onu duboku tus kabinu i on sedne direkt u nju pa se brcka. Ribam je samo praskom za ves zbog toga, a inace tu se samo ja i on kupamo jer imamo 2 kupatila pa s ni ne prlja toliko da boh ribala kiselinom. Sve ostalo dezinfikujem brefom u tom kupatilu, osim tus kabine.
Elem,nasipala sam neki cevox u sve odvode pa cu da pratim da li ce ih biti jos. Cudne neke muvice, od onih 2-3 sto sam juce videla jedna je bila na plafonu i eno je jos stoji, uopste se ne pomerajuuser posted image

_____________________________

One day, I'm gonna make the onions cry!

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
28.6.2013 0:06:37   
ninulina
Dugo nije pisano na ovoj temi, al da pokušam, možda dobijem neki savjet...

Naime, u stanu nam se pojavili žohari ali to nisu oni mali već oni VELIKI CRNI TVRDI , inače zgrada je jako stara i viđala sam ih po ulazu al sad ih ima i po stanu i to najčešće se vrzmaju kod kupatila i to po noći po danu ih ne viđam...

Ne mogu da zaspem normalno , stalno se češkam , trzam, sve mislim da će mi se popeti na krevet.... Baš me strah a i bebica uskoro stiže pa bih voljela nekako da ih se riješim...

Svaki savjet dobrodošao user posted image

_____________________________

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu gagilly)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
24.7.2013 16:36:22   
bipbip
Bube, bubice, smarači, dosade... Jedini spas su hemikalije... Za svaku bubu odgovara druga hemikalija... Najveći problem,koliko sam videla po raznoraznim forumima su papatači... Male bube, slične komarcima, grizu i stoku i ljude... "ugriz" je baš bola... Ajd malo bola se da preživeti,problem je što prenose kojekakve bolešćure... Ima li ih ko? Evo linka ispod i kako izgleda mali gad...

http://www.raywilsonbirdphotography.co.uk/Diary/Images/2009/July/2009-07-JS8Q1824_Prague.jpg

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
24.8.2013 0:01:29   
rambomaster

IZVORNA PORUKA: micketta

da li i vi nocu u kupatilu zateknete one bas malecke bube koje gamizu po plocicama a brze su jako, ne znam kako da vam objasnim, nemaju ruke ni noge, lice na spermatozoide ali su sive boje? uh al sam vam objasnila user posted image


Imam ih i ja. Ne znam kako se zovu na srpskom, ali na engleskom se kaze Firebrats, a imas i silverfish. Ovde imate opsirnije, gde se nastanjuju, kako ih se otarasiti. http://www.ipm.ucdavis.edu/PMG/PESTNOTES/pn7475.html

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
25.8.2013 21:58:55   
nata11
Meni se poslednjih 2 meseca u tus kabini nalazi nesto malo sitno sivo sto strasno lici na moljce. Bas je nezgodno kada krenes da se tusiras moras prvo tusem da ih rasteras tj. vodom. Jel imao neko slicno iskustvo i jel uopste moguce da moljci zive na toliko vlaznoj povrini?

(odgovor članu rambomaster)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
26.8.2013 20:53:51   
gugutka

Nato, imam ih ja u kupatilu, ali ne trenutno, javljaju se periodično tokom godine. Inače na moru ih je isto bilo puno kupatilo :(

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
26.8.2013 22:24:41   
nata11
I ja ih nisam imala do sad user posted image naporne su kad krenes da se tusiras a one se razlete. Nabavila sam neki sprej za sve bube iz DM pa cu da probam da prskam.

(odgovor članu gugutka)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
27.8.2013 0:48:37   
VVVV
Ja imam problem sa cvecem na terasi, svakakvih buba, gusenica i jaja. mislila sam d a necu imati nikakv problem da nadjem otrov koji se sprica na za cvece, medjutim ne nadjoh.
Ima neko sugestiju gde jos da gledam (u NS).

BTW, moje iskustvo je da kad ne mozes da se otarasis nekih buba obicnim prirucnim sredstvima, zovnes ciklonizaciju. Oni rese sve :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
27.8.2013 8:24:57   
nata11
VVVV imao je DM neki isto kao sprej, veliko pakovanje.

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
29.4.2014 23:30:23   
mtajcica83
Meni je neki insekt napao parket, pravi male rupice i tu ostane piljevina i toga tj tih rupica ima na mnogo dascica parketa ,u svim sobama dje ga imamo, i pored tih rupica yadnjih dva dana nalayim male crne bubice duyine mrava a uske ko crv, neke budu yive neke mrtve..Uglavnom dolayio mi je majstor koji mi je radio parket prosle godine, kaye da je to najvjerovatnije bisa, tako se valjda yove insekt i on napada parket i drvo uopste..I predloyio je neki Yiyolin da se prska po tome, a najbolje bi kaye bilo da se sa spricem i iglom ubriyga ta tecnost u svim rupama.Mislim ima mali milsion rupa, neynam ni kako ce to mooci.uglavnom po cijeli dan se ceskat od tih buba, i gledam i brojim koliko sam ih nasla.Sztra ce valjda doci majstor da to prska.
Bas mi sad treba jos zezancija oko buba user posted image

_____________________________

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
29.4.2014 23:33:47   
Ivanka 75
Tajci to je kod nas žižak, iz iskustva znam da ga se neces lako otarasiti ako ga ima toliko. On je dosao zajedno sa parketom, bio je vec u drvetu kad ste ga kupili. Mi ga imamo u svim prozorima, samo struzu. Vec jednom smo menjali dovratak od kupatila ali ga opet ima, drvo ne valja.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
29.4.2014 23:36:46   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Tajci to je kod nas žižak, iz iskustva znam da ga se neces lako otarasiti ako ga ima toliko. On je dosao zajedno sa parketom, bio je vec u drvetu kad ste ga kupili.


slazem se. mi smo ga imali u prethodnom stanu, na kraju je menjan parket (o trosku investitora jer smo svi imali isti problem)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Bube, bubice u stanu - pomoc
30.4.2014 0:33:23   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Meni je neki insekt napao parket, pravi male rupice i tu ostane piljevina i toga tj tih rupica ima na mnogo dascica parketa ,u svim sobama dje ga imamo, i pored tih rupica yadnjih dva dana nalayim male crne bubice duyine mrava a uske ko crv, neke budu yive neke mrtve..Uglavnom dolayio mi je majstor koji mi je radio parket prosle godine, kaye da je to najvjerovatnije bisa, tako se valjda yove insekt i on napada parket i drvo uopste..I predloyio je neki Yiyolin da se prska po tome, a najbolje bi kaye bilo da se sa spricem i iglom ubriyga ta tecnost u svim rupama.Mislim ima mali milsion rupa, neynam ni kako ce to mooci.uglavnom po cijeli dan se ceskat od tih buba, i gledam i brojim koliko sam ih nasla.Sztra ce valjda doci majstor da to prska.
Bas mi sad treba jos zezancija oko buba user posted image

Da to je zizak,bas sam o tome pisala na temi laminat ili parket ,kao moguci problem parketa,,nista necete postici prskanjem,plus sto taj insekticid kojim se prska nije bas preporucljiv kada postoji malo dete u kuci..moracete na kraju da ga zamenite,na zalost


_____________________________

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here