Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 21:46:05
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvalaa ...sad sam ispekla kolac ,ne vredi nisam stigla,,gips me ubi koliko me usporava,ustvari trebala bih da lezim ali stvarno nema sanse ..Sve je u principu gotovo,jos su mi ostale cuftice od tunjevine veceras i sutra mm da ispece ribu i to je to..ali sam bas umorna i da,jos stolove da postavim i da ocistiimo akvarijum,a opet necu leci pre dva
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 21:49:12
|
|
|
|
Torbica
|
Srecna Slava svima koji slave! Sanchy, da brzo skines gips, srecna Slava, nek vas uvek cuva divni svetitelj nas, S. Nikola!
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 21:52:15
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Srecna Slava svima koji slave! Sanchy, da brzo skines gips, srecna Slava, nek vas uvek cuva divni svetitelj nas, S. Nikola!
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 21:53:34
|
|
|
|
bubulence
|
Viki, Torbi, hvala! kod nas isto kao kod Klarite. otpala sam, sela nisam a ove godine nam dolaze samo kumovi. shvatila sam da je isto da li spremam za nas 8 ili 28... jos mm sutra mora da radi, sva sreca pa ide u prvu smenu... sada jos cekam da mi masina zavrsi, samo ne znam kako cu da prostrem ves
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 22:27:18
|
|
|
|
mama krava
|
Sećno navečerje, drage moje vrednice! A sutra da vam lepo dan osvane i da sve ide kao podmazanao!
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 22:27:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja cu sutra orasnice i to je od mene za ovu godinu, razbolela sam se. Mama je sve ostalo. Bravo za moju majku Hvala mame. Kako se jan isam udala meni je i dalje ovo slava
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 18.12.2014 22:36:58 >
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 18.12.2014 22:31:58
|
|
|
|
NadaR
|
Srecna slava svim dragim RR drugaricama koje slave.
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:08:33
|
|
|
|
branki*
|
srecna slava drage ringerajke koje slavite
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:12:11
|
|
|
|
mirkam
|
Srecna slava
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:21:43
|
|
|
|
serpica
|
Srecna slava svima koji danas slave!!!
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:25:27
|
|
|
|
World
|
Srecna slava
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:26:08
|
|
|
|
dragicar
|
Pridruzujem se cestitkama! Srecna slava domacini!
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:29:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala! I ja, takođe, čestitam svima koji slave!
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:34:50
|
|
|
|
cockic
|
Srecna slava svima koji slave ,inace je to moja devojacka slava.danas idem kod tate na slavu
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:37:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Hvala! I ja, takođe, čestitam svima koji slave! i ja se zahvaljujem a i cestitam drugaima
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:38:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srecna slava svima koji slave I meni je devojacka pa cu na kratko do mojih
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 9:45:37
|
|
|
|
emicaa
|
Srećna vam slava,lijepo prosavite .
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 10:25:03
|
|
|
|
mika79
|
Srećna slava i lepo da proslavite
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 12:24:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecna slava svima koji slave
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 14:52:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Srecna slava svima koji slave,slavili jos dugo godina u zdravlju i veselju....
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 18:30:32
|
|
|
|
anita
|
Srecna slava svima koji danas slave.
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 18:40:20
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, srećna slava
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 20:30:18
|
|
|
|
Didy
|
Hvala na čestitkama. I ja čestitam svima koji danas slave. Pošto moji ukućani još nisu skroz prezdravili, mi smo samo otišli na ručak kod svekrve i svekra, zapalili sveću, okrenuli kolač, ručali i vratili se kući, a mi pravimo tek za nedelju ručak za kumove i prijatelje. Mama mi je napravila 4 vrste posnih kolača, hvala joj do neba, ja ću sutra pre podne malo da pospremim kuću (ništa nisam stigla u toku ove nedelje, u školi gužva, kod kuće svi bolesni ), sutra predjelo i salatice, u nedelju pre podne krompir salatu i prilog s pirinčem i prazilukom i šampinjonima i kikirikijem, mm će da skuva riblju čorbu i da ispeče skušu na roštilju, ispeći ćemo i riblje štapiće dečici (Stefanova želja)... Nadam se da će biti lepo.
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 20:39:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecna slava svima koji slave Sv Nikolu Ja nevoljno otisla kod sveki na rucak danas (Sv Nikola joj devojacka slava pa pomene svake godine porodicno), najela se ribe i sad sam opet gladna
|
|
|
|
RE: Srecna slava - Sveti Nikola 19.12. 19.12.2014 22:01:42
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala i cestitke svima ostalima koji slave. Evo naseg menija: Mini sendvici sa premazom od postne ruske i sa sampinjonima Fiseci sa namazom od tunjevine Rolat sa ajvarom Pita sa sampinjonima Pita sa prazilukom Riblja corba Peceni smudj i fileti sarana Krompir salata Kupus salata Salata od tujevine, kukuruza, sampinjona, paprika i krastavaca Salata sa kikirikijem Salata od sargarepe i belog luka Slavski kolac Koljivo (zito) Posni sitni kolaci S tim da sam ribu porucila, kao i te sendvicice i fiseke. Ionako sam jedva stigla. A imamo ukupno desetak ljudi. Sta bi bilo da dolazi njih 50?!
|
Anketa
Излазак из породилишта.
пеперутка16
Мајке, како сте изашле из породилишта?