Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:30:38
|
|
|
|
bojanica7
|
ja imam ime i za cetvrtu cerku klara meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole a moji prijatelji su dobili pre neki dan sesto dete. jos ne znaju ime za devojcicu, smisljaju. i uvek tako kad im se rodi dete, sednu svi zajedno i smisle. a svaki pu imaju novog clana koji odlucuje o imenu. a imaju divna imena sva deca> nina, jana, mateja, pavla, andrija i ?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:32:17
|
|
|
|
ivaj
|
Sestoro dece Pa nije ni cudo sto imaju problem da smisle ime Ja vec kod drugog pocela da kocim.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:36:41
|
|
|
|
viking
|
i meni su ovo simpa imena IZVORNA PORUKA: bojanica7 meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR i meni su ovo simpa imena IZVORNA PORUKA: bojanica7 meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole Zora je Zorica Vida je Vidosava Nata je Natalija, Nataša, Nastja (eeeeee lepo ime Nastja) i meni su lepa imena i nisu mi babaska sem ovoj Vidosava
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 10:04:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad čitam po netu i piše da je Nastja rusko ime nastalo od imena Anastazija mnogo mi se sviđaaaaaa ako budem imala ćerkicu zvaće se Nastja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 10:27:58
|
|
|
|
bojanica7
|
ma meni se bas dopadaju da budu imena a ne nadimci nasa ce biti natalija druga, mislim a nastja mi je bas lepo. kao i nastasja. nego, rado, ti jos ne znas pol?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.10.2010 17:40:22
|
|
|
|
Barbarica
|
Moj prvi mali bice Lazar, po caru Lazaru :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:25:41
|
|
|
|
pisuljica
|
Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena???
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:43:05
|
|
|
|
indy_25
|
Meni se ne svidjaju srna, adrijana i hana a ostala imena su wooow super ne bih se mogla odluciti.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:49:10
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Tara ili Srna
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 22:02:16
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Masha, Lara.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 22:02:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? u zadnje vreme sve na isti kalup.... ali evo glasam za hana
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.10.2010 12:00:38
|
|
|
|
pundja
|
Pisuljice,glasam za Sofija Moja beba ce se verovatno,ako bude devojcica zvati Djurdjina- Djina. To je jedino sto smo muz i ja smislili. A za musko ne znamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 9:16:50
|
|
|
|
Dudu25
|
Posto necemo da znamo pol,dogovorili smo se da napravimo listu sa nekoliko imena: Meni se svidja ime Mateo,Gabriel ili Nikolas a za zenska imena imam ih bas puno kao npr Isabella,Nikoleta,Gabriela,Mimoza,Anastasia itd
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 11:39:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Sofija!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:09:23
|
|
|
|
cicmil
|
koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:10:24
|
|
|
|
viking
|
Danilo i Andrija IZVORNA PORUKA: cicmil koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:13:54
|
|
|
|
minna
|
Danilo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:13:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicmil koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija Danilo i Luka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:34:37
|
|
|
|
isidora88
|
andrija i luka
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:39:32
|
|
|
|
cicmil
|
Meni se dopada Andrija mm ni da cuje njemu se dopada Luka nista posto smo oboje tvrdoglavi cekamo da se bebac rodi pa da vidimo koje mu bolje pristaje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:46:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
andrija i luka i nisam bas od pomoci
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:49:18
|
|
|
|
jabudic
|
Za djecaka da, ali za djevojcicu mi ni jedno nije dovoljno lijepo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:51:45
|
|
|
|
suncica82
|
Jos uvek nismo sigurni kog je pola beba. Smislili smo da to bude Dunja za zensko a za musko David. I muzu i meni ime pocinje na D. Pa eto da budemo u fazonu ...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.11.2010 8:24:23
|
|
|
|
Dudu25
|
Teodor mi se svidja
|
|
|
Anketa
Voda-da ili neCupkastaDa li mislite da je u redu ne davati bebi vodu do 6 meseci?Da (
43%)

Ne (
57%)
Ukupan broj glasova: 181Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!