lajla
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ne poznajem par koji nije imao fazu netrpeljivosti, apatije, loše komunikacije i poljuljanih odnosa. Ona žena koja kaže da je stalno u savršenom, mirno - lepšajuće poetičnom odnosu sa svojim partnerom - laže. Ili laže, ili je njihov brak definitivno malo fiju fić, što kaže moja strina. Dakle, sve je to normalno, dođe - prođe. I anonimna, to što si pitala, "da li je to ljubav?" Jeste. Seti se one stare : kada čoveka voliš samo zbog njegovih vrlina, to onda i nije ljubav. Ljubav je kada ga voliš i zbog njegovih mana. I da: decu u baka - deka servis a vas dvoje idite makar iza ćoška u kafanu na pivo. I možete ooopušteno pola sata da pričate kako je to novo pivo užasno i da je, recimo, tekila mnogo bolja, ili o onom Peri iz tvog posta. Da li Pera voli to Pivo, ili više voli tekilu? Koliko tekile može popiti Pera? Bez zezanja, pokušajte da izblejite negde sami, ili pak s decom, ali samo vas dvoje i deca. Lično bih volela da možeš da ostaviš i decu i muža, pa sama sa drugaricama da bar jednom izađeš i opustiš se. Ja volim moje ladies nights kada se družimo kod mene bez muških, a volim brate i da izađem sa drugaricama, dođe mi to ko infuzija života. Kamenujte me, ali istinu zborim. U potpunosti se slazem sa tobom....onaj ko nije imao neke ne suglasice ili male svadjice zivi u lazi i laze samog sebe...naravno to vazi za one koji su u braku bar 2god mada nema ni to veze.Bitno je samo skapirati na vreme i uraditi nesto po tom pitanju,mada je razgovor najbolja stvar i ne trpeti nista odma reci sta ti smeta jer ako se nakupi onda plane velika svadja....